Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
219 hodnocení
180 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Zubr Grand 11°
Pivo ze zvláštní umělou vůní rychle opadající pěnou v chuti ...
hodnocení: pivo
Medlešický ležák tmavý 12°
Tmavý ležák takový nevýrazný, pěna rychle opadá a pražené tóny v chuti malé intenzity nic moc
hodnocení: pivo
Medlešický ležák světlý 12°
Dobře pitelný ležák s kroužkující pěnou nižší říz a chuť sladovější s nižší hořkostí
hodnocení: podnik
pivovarská hospoda Medlešice
Taková klasická pivovarská nálevna s ochotným panem výčepním
recenze: pivo
Adler IPA 15
No tahle IPA je takový pokus není to úplně vychytané rychle ...
komentář: pivovar
Excelent, Rýmařov
Uzavřeno v srpnu 2022
hodnocení: podnik
restaurace U Černého Medvěda, Jablonné nad Orlicí
Překvapivě velký výběr piv s ochotnou a vstřícnou obsluhou ...
hodnocení: podnik
restaurace Pod Kyčmolem, Horní Lomná
Ochutnáno: 4 druhy piv (2 x návštěva)(2017)(2024)
recenze: pivo
Ježek Dukla 12
Jasná zlatá barva, bohatá kroužkující pěna, silný říz a stře ...
komentář: podnik
anonym
restaurace Pivovar Příšov
Zrušeno, zavřeno.
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,9
2. 10. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Slaboučký letní Ale, ale překvapivě fajn hořký a dobře pitelný, ochutnáno poprvé 13.8.2018 s panem sládkem z tanku a naposledy 24.6.2019.
8,0
23. 9. 2019
čep "v ráji pivaře"
Suchý, kávový, pražený, silný stout s nádechem vanilkových pralinek ochutnaný na 12.ročníku Slunce ve skle. Mňamka.
6,0
23. 9. 2019
čep "v ráji pivaře"
Tahle kooperace s Budvarem mě velmi zajímala, tak jsem ji musel na 12.ročníku Slunce ve skle ochutnat. Lehčí vyvážený ležáček s jemnou bylinnou hořkostí s mátovým nádechem a vyšším řízem. Nevýrazný, ale dobře pitelný.
8,0
10. 9. 2019
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 21.6.2019.
6,0
2. 9. 2019
čep "v ráji pivaře"
Nebude to špatný ležák, ale nesmíte ho dostat na festivalu teplý, úplně nesycený do mastného kelímku, to pak po chvilce pijete hodně kořenitě hořký černý čaj s ulpívající hořkostí, kde sladovou stránku v chuti zosobňuje chlebnatost. Rád ochutnám v lepší kondici.
Uživatel jz jz
obrázek šišky chmele
8,0
1. 9. 2019
čep "v ráji pivaře"
9,0
9. 8. 2019
čep "v ráji pivaře"
Tak tohle je intenzivní aromatický multivitamínový juice ze zralého tropického ovoce jak vyšitý. Slabé tělo, střední říz, znatelné ovesné vločky, šťavnatost, vysoká pitelnost.
8,0
4. 8. 2019
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 15.6.2019 na Náplavce.
8,0
25. 7. 2019
čep "v ráji pivaře"
5,0
9. 7. 2019
čep "v ráji pivaře"
8,0
4. 7. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 3.6.2019 z tanku a 24.6.2019 na Narážečce.
8,8
4. 7. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Výborný stout kávové chuti, ochutnán mnohokrát, naposledy 3.6.2019 přímo z tanku.
8,0
1. 7. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 27.5.2019.
6,0
1. 7. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 27.5.2019.
9,8
27. 6. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 10
Fantastický RIS, tak tohle se Pavlovi povedlo a chodím to ochutnávat neustále..., poprvé ochutnáno 10.12.2018 přímo z tanku a naposledy 27.5.2019.
8,0
27. 6. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 20.5.2019.
8,0
24. 6. 2019
čep "v ráji pivaře"
Hořký svěží ale
4,0
27. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 7/2018 (ze zápisku)
8,0
27. 5. 2019
čep "pod komínem"
Krásně zlatá, opálová barva. Vůně a chuť svěžích kvasnic. Plnější, než desítka. Velmi dobře pitelné. Ochutnáno 7/2018 (ze zápisku)
6,0
27. 5. 2019
čep "pod komínem"
Krásně zlatá, opálová barva. Vůně a chuť svěžích kvasnic. Ochutnáno 7/2018 (ze zápisku)

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."