Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
252 hodnocení
208 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
nové pivo
hodnocení: pivo
nové pivo
komentář: pivo
anonym
California Ale 12°
Výborné za 10 bodou
recenze: pivo
TVARG ležák 11°
Zlatá barva, skalnatá pěna, slaboučký říz, plnost těla velmi ...
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
recenze: pivo
Mazák Chmelodrom NEIPA 15°
Další parádní NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s bohatou stab ...
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
recenze: pivo
Garp 441 NEIPA 14°
Moc fajnová, krémová NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, která ...
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2019)(2023)(2024)
nový pivovar
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
21. 1. 2023
čep "pod komínem"
Velice pitelný ALE, s bohatou vůní a hezkou a dlouhou hořkostí
9,0
21. 1. 2023
čep "pod komínem"
Naprosto skvělá IPA, plná chutí s příjemnou hořkostí na konci
7,0
20. 1. 2023
čep "v ráji pivaře"
Lehká brutka z casku, ochutnáno 10.8.2022.
8,0
9. 1. 2023
čep "v ráji pivaře"
Skvělá NEIPA, ochutnáno 30.6.2022.
7,0
5. 1. 2023
lahvové
Velmi povedený Saisson.
8,0
2. 1. 2023
čep "v ráji pivaře"
7,0
2. 1. 2023
čep "v ráji pivaře"
7,0
2. 1. 2023
čep "v ráji pivaře"
7,0
2. 1. 2023
čep "v ráji pivaře"
7,0
2. 1. 2023
čep "v ráji pivaře"
7,5
8. 12. 2022
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý lehčí stout čokoládové chuti, ochutnaný poprvé 4.6.2018 s panem sládkem přímo z tanku a naposledy 29.3.2022.
7,0
8. 12. 2022
čep "pod komínem"
Moc fajn Red IPA, ochutnáno 29.3.2022.
7,0
4. 12. 2022
čep "v ráji pivaře"
Velmi slušný saison, ochutnáno na Lopni Beczku 18.3.2022.
8,0
21. 11. 2022
čep "pod komínem"
Ochutnáno 20.1.2020 a 14.2.2022.
5,0
21. 11. 2022
čep "pod komínem"
Ochutnáno 14.2.2022 z tanku, ty rauchy mi pořád nejdou...
8,0
21. 11. 2022
čep "pod komínem"
Skvělý rakytník, ochutnáno na narážečce 14.2.2022 a to hned 3x...
8,0
21. 11. 2022
čep "pod komínem"
Super šťavnatá hazy NEIPA, ochutnáno 14.2.2022.
7,0
27. 10. 2022
lahvové
Chutná APA.Měl jsem už lepší,ale i tak velice pitelná!
7,0
19. 9. 2022
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na 15. ročníku festivalu minipivovarů Slunce ve skle. U Cobolisu jsem ochutnal tuhle hodně suchou a velmi prokvašenou IPU, která byla lehká s velmi slabým tělem, ale rozhodně ne vodnatá, dále byla příjemně ovocná a hořká. Zajímavé, jak slabé 8° pivo může být chuťově tak bohaté.
7,4
25. 7. 2022
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Hospoda Kurnik Šopa - Ostrava (2022)

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."