Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
266 hodnocení
220 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Cloudy Vanilla 14° NEIPA
Krémová, šťavnatá NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, slaboučký ...
recenze: pivo
Oatcore Cream IPA 12°
Krémové, plné, nasládlé s krémovou stabilní pěnou, slabším ř ...
hodnocení: pivo
Pecka 12° višňový světlý ležák
Výrazně ochucený višňový ležák, no žádná hitparáda.
hodnocení: podnik
hodnocení: pivo
Uje... Misia Pszczoła Miodowe 13°
Ochutnáno - Browar Wirtuozeria - (PL) Bielsko-Biala (2025)
hodnocení: pivo
Pod Dekiel - Světlý ležák 12°
Ochutnáno - Browar Wirtuozeria - (PL) Bielsko-Biala (2025)
recenze: pivo
Klostermann polotmavý ležák
smetanově krémová pěna po ustálení roztrhaná ale držící, bar ...
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Garp 432 APA 12,8°
Vysoce návykový, ukrutně pitelný a ve všech směrech dospělý pivo.
hodnocení: podnik
Výčep Na stojáka Jakubák, Brno
Ochutnáno: 2 druhy piv (1 x návštěva)(2025)
hodnocení: podnik
restaurant Lipník, Lipník nad Bečvou
Útulná pivovarská restaurace, na čepu pouze tři druhy průměrného piva.
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
1. 7. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 27.5.2019.
9,8
27. 6. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 10
Fantastický RIS, tak tohle se Pavlovi povedlo a chodím to ochutnávat neustále..., poprvé ochutnáno 10.12.2018 přímo z tanku a naposledy 27.5.2019.
8,0
27. 6. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 20.5.2019.
8,0
24. 6. 2019
čep "v ráji pivaře"
Hořký svěží ale
4,0
27. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 7/2018 (ze zápisku)
8,0
27. 5. 2019
čep "pod komínem"
Krásně zlatá, opálová barva. Vůně a chuť svěžích kvasnic. Plnější, než desítka. Velmi dobře pitelné. Ochutnáno 7/2018 (ze zápisku)
6,0
27. 5. 2019
čep "pod komínem"
Krásně zlatá, opálová barva. Vůně a chuť svěžích kvasnic. Ochutnáno 7/2018 (ze zápisku)
8,0
16. 4. 2019
čep "v ráji pivaře"
I v Beertimu moc dobrá trnka, ochutnáno 15.4.2019.
7,0
15. 4. 2019
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 27.10.2018 na Ale Festivale.
8,9
2. 4. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Vynikající džusovitá NEIPA, ochutnaná poprvé 1.4.2019 a naposledy 8.4.2019.
8,4
19. 3. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 8
Výborný zimní weizenbock, poprvé ochutnáno 14.1.2019 a naposledy 18.3.2019 s Pavlem z Casku.
7,3
19. 3. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno 18.3.2019.
7,9
19. 3. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno 18.3.2019.
5,0
3. 3. 2019
čep "v ráji pivaře"
Pavel Palouš přivezl na zimní Brewstock tento zvláštní mix. Mně se ty chutě moc tloukly, ale co očekávat, když silný RIS říznete višňovým kyseláčem. Příště raději ochutnám obě jejich piva (višňový Berliner Weisse a Russian Imperial Stout) samostatně.
7,0
3. 3. 2019
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na zimním Brewstocku (2.3.2019), a spokojenost. Taková anglická klasika, chuť obilná, sušenková, lehké tóny praženosti, plnější sladové tělo, střední květinová a zároveň kořenitě zemitá hořkost, možná o malinko vyšší říz, než by bylo potřeba.
9,0
25. 2. 2019
čep "v ráji pivaře"
8,0
19. 2. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 9, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno poprvé 18.2.2019 a naposledy přímo z tanku 1.4.2019.
7,9
19. 2. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 9, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno 18.2.2019.
8,9
19. 2. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Další z výborných Pavlových kyseláčů, poprvé ochutnáno 10.12.2018 přímo z tanku a naposledy 18.2.2019 a pořád skvělý.
7,9
19. 2. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno 18.2.2019.

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."