Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
219 hodnocení
180 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Litovel Premium 12°
Zlatá barva, hustá pěna vyšší říz a v chuti výraznější hořkost ano je to dobrý ležák
hodnocení: pivo
Královská 11°
Průměrný ležák, ale na jedenáctku dobré
hodnocení: podnik
bar pub Schrott, Brno
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
19. 3. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 3.2.2020.
8,0
14. 3. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 4.11.2019 a 20.1.2020.
7,0
3. 3. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na Brewstocku 29.2.2020. Suchá chuť v kombinaci ananasu, grepů a hroznového vína podpořená alkoholovou linkou byla překvapivě pitelná a zajímavá.
Uživatel jz jz
obrázek šišky chmele
6,0
29. 2. 2020
čep "v ráji pivaře"
8,0
26. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 9.12.2019.
7,0
26. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 3.8.2019 a 9.12.2019.
8,0
14. 2. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 12.12.2018 a 20.11.2019 z casku.
7,0
11. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 14.11.2019.
8,0
7. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 27.9.2019 na Dni českého piva u Cobolisu.
8,0
25. 12. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.9.2019.
6,0
25. 12. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.9.2019.
8,0
15. 12. 2019
čep "v ráji pivaře"
Stylový soudek trnky na zapití dcery Michala Trnky z Beergeeku 8.9.2019.
8,0
2. 12. 2019
čep "no name"
8,0
18. 11. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 8.7.2019 z tanku.
8,0
15. 11. 2019
čep "pod komínem"
Výborný kyseláč, ochutnáno mnohokrát, poprvé 8.7.2019 z tanku a naposledy 4.10.2019.
9,0
30. 10. 2019
čep "pod komínem"
Vynikající kousek, ochutnáno 1.7.2019 a 8.7.2019.
8,8
30. 10. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Výborný kyseláč, ochutnáno mnohokrát, poprvé 1.4.2019 přímo z tanku a naposledy 8.9.2019.
8,0
16. 10. 2019
čep "v ráji pivaře"
Čistá a vyvážená APA, lehčího sladového těla, středního řízu, s aroma tropického ovoce a citrusů (hlavně mandarinky), malinko karamelu, hořkost je vyšší s dlouhým příjemný dozníváním. Lehké, akorát aromatické, nekomplikované, pěkně hořké a vysoce pitelné pivo.
5,0
15. 10. 2019
čep "v ráji pivaře"
Sladový výčepák
8,0
15. 10. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 8.4.2019.

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."