Pivovar Ládví Cobolis, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Haškův ležák 12°
Ochutnáno 12.10.2019.
hodnocení: podnik
Pivni bar Azyl
Trochu specifický podnik ... :D Má svojí atmosféru. Je míste ...
nový podnik: pivnice
novinka
Pivovar Kout na Šumavě skončil
Vnitropodnikové sváry přivedly tuto pohasínající legendu do poslední fáze.
hodnocení: podnik
restaurace Školička - Beznoska, Praha
Navštíveno 21.1.2020. Příjemný podnik. Pivo více méně v poho ...
hodnocení: podnik
Kurnik Šopa Hospoda, Ostrava - Poruba
Na 8 pípách se točí piva z různých středních a malých pivovarů.
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar CHORS, Černotín
Lipník, nebo jak jsme tomu říkali Chlípník, jsem koštoval pr ...
komentář: pivo
anonym
Keprník 12°
Chutí ujde. Hodnocení 7/10
komentář: pivo
anonym
Rebel Tudor 11°
Toto pivo nekupovat nic v něm není dobrý nealko
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
7. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 27.9.2019 na Dni českého piva u Cobolisu.
8,0
25. 12. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.9.2019.
6,0
25. 12. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.9.2019.
7,4
19. 12. 2019
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Hobit - Ostrava (2019)
8,0
15. 12. 2019
čep "v ráji pivaře"
Stylový soudek trnky na zapití dcery Michala Trnky z Beergeeku 8.9.2019.
6,7
6. 12. 2019
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Karolina Oktobeerfest - Ostrava (2018) Ochutnáno - Žatecká Dočesná - Žatec (2019) Ochutnáno - Hospůdka U Oráče - Ostrava (2019)
8,0
2. 12. 2019
čep "no name"
7,0
25. 11. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 3.8.2019.
8,0
18. 11. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 8.7.2019 z tanku.
8,0
15. 11. 2019
čep "pod komínem"
Výborný kyseláč, ochutnáno mnohokrát, poprvé 8.7.2019 z tanku a naposledy 4.10.2019.
6,0
30. 10. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 8.7.2019.
9,0
30. 10. 2019
čep "pod komínem"
Vynikající kousek, ochutnáno 1.7.2019 a 8.7.2019.
8,8
30. 10. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Výborný kyseláč, ochutnáno mnohokrát, poprvé 1.4.2019 přímo z tanku a naposledy 8.9.2019.
8,0
16. 10. 2019
čep "v ráji pivaře"
Čistá a vyvážená APA, lehčího sladového těla, středního řízu, s aroma tropického ovoce a citrusů (hlavně mandarinky), malinko karamelu, hořkost je vyšší s dlouhým příjemný dozníváním. Lehké, akorát aromatické, nekomplikované, pěkně hořké a vysoce pitelné pivo.
5,0
15. 10. 2019
čep "v ráji pivaře"
Sladový výčepák
8,0
15. 10. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 8.4.2019.
7,2
4. 10. 2019
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Žatecká Dočesná - Žatec (2019)
5,9
2. 10. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Slaboučký letní Ale, ale překvapivě fajn hořký a dobře pitelný, ochutnáno poprvé 13.8.2018 s panem sládkem z tanku a naposledy 24.6.2019.
8,0
23. 9. 2019
čep "v ráji pivaře"
Suchý, kávový, pražený, silný stout s nádechem vanilkových pralinek ochutnaný na 12.ročníku Slunce ve skle. Mňamka.
6,0
23. 9. 2019
čep "v ráji pivaře"
Tahle kooperace s Budvarem mě velmi zajímala, tak jsem ji musel na 12.ročníku Slunce ve skle ochutnat. Lehčí vyvážený ležáček s jemnou bylinnou hořkostí s mátovým nádechem a vyšším řízem. Nevýrazný, ale dobře pitelný.

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."