Pivovar Ládví Cobolis, Praha

Nově na BeerWeb 
komentář: pivo
Rebel Tudor 11°
z produkce brodského pivovaru.Extra hořké
komentář: pivo
Bernard Jedenáctka
Bernard 11tka světlá je hořké pivo až přehnaně. Po třech piv ...
komentář: pivo
anonym
Poutník světlý ležák 11°
Domnívám se, že Poutník začal vařit 11tku dost pozdě a nezachytil nástup ostatních 11tek v ČR.
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Sv. Norbert Hazy IPA 16°
Výborná Hazy IPA s vůní a chutí tropického ovoce, parádně kalná, ochutnáno 2.7.2020.
hodnocení: pivo
Sv. Norbert Dark lager 14°
Vynikající tmavý speciál, poprvé zde ochutnaný 9.5.2011 a naposledy 2.7.2020.
nový pivovar
komentář: pivovar
Dědek, Dobronín
Odkaz na webové stránky není funkční, dle stránky na face je pivovar od července roku 2017 uzavřen
nový pivovar
komentář: pivovar
Pivovar Ovipistán, Ledce
4.7.2020 proběhne slavnostní přestřižení pásky a oficiální o ...
komentář: pivovar
anonym
U Šenkýřů, Šťáhlavice
Pivečko vynikající děkuji,p
recenze: pivo
Raven Brutal Strawbery 12°
Slušné množství jahod, ale mohlo by to být víc kyselé, ochutnáno 18.6.2020.
komentář: podnik
anonym
Ryžovna
Správný název létajícího pivovaru je Ryžovna, pořád to někdo komolí. Ach jo...
hodnocení: podnik
Pivovar Červený vlk
Krásné prostředí, úžasná, rychlá a velmi milá obsluha, fanta ...
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
Ryžovna
Prostředí celkem ujde, personál taky, ale odporné pivo to vše srazí skoro na nulu...
nový podnik: restaurace
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
2. 7. 2020
lahvové
Moc dobrý kyseláč, ochutnáno 1.7.2020.
6,0
27. 6. 2020
čep "v ráji pivaře"
Velmi slaboučké, slušná vůně, na léto asi ideální, já tyhle slabé kousky ale nepreferuji, ochutnáno 26.6.2020 na 2.výročí 1.várky Cobolisu.
8,0
3. 5. 2020
čep "pod komínem"
Opakovaně jsem navštívil a ochutnával Summer Ale, který mě velmi oslovil svou chutí a současně malým obsahem alkoholu. Výborný pro cyklisty a v létě...
8,0
26. 3. 2020
lahvové
8,0
26. 3. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 3.3.2020.
7,0
26. 3. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 3.3.2020.
7,0
19. 3. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 3.2.2020.
8,0
14. 3. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 20.1.2020.
8,0
14. 3. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 4.11.2019 a 20.1.2020.
7,0
3. 3. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na Brewstocku 29.2.2020. Suchá chuť v kombinaci ananasu, grepů a hroznového vína podpořená alkoholovou linkou byla překvapivě pitelná a zajímavá.
Uživatel jz jz
obrázek šišky chmele
6,0
29. 2. 2020
čep "v ráji pivaře"
8,0
26. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 9.12.2019.
7,0
26. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 3.8.2019 a 9.12.2019.
8,0
14. 2. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 12.12.2018 a 20.11.2019 z casku.
7,0
11. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 14.11.2019.
8,0
7. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 27.9.2019 na Dni českého piva u Cobolisu.
8,0
25. 12. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.9.2019.
6,0
25. 12. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 23.9.2019.
7,4
19. 12. 2019
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Hobit - Ostrava (2019)
8,0
15. 12. 2019
čep "v ráji pivaře"
Stylový soudek trnky na zapití dcery Michala Trnky z Beergeeku 8.9.2019.

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."