Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
256 hodnocení
211 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
komentář: pivovar
anonym
Pivní Skaut, Cheb
Dnes jsem koupil přímo u chlapců v pivovaru 12 a 13 černou . ...
recenze: pivo
Sprcha Cold IPA 13°
Tak tohle je moc dobré pivo, lehce zakalené s bohatou stabil ...
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
hodnocení: podnik
Hotel Svatý Hubert
Pěkné prostředí, dobré jídlo a i pivo.
recenze: pivo
Kazatel - světlý ležák 11°
Zlatá jasná barva, bohatá, stabilní kroužkující pěna, slabší ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Proud jsem vyzkoušel poprvé loni v létě a postupem času vytl ...
recenze: pivo
Kocour IPA Samurai 14°
Fajnová IPA, lehce zakalená, krémová stabilní pěna, kroužkuj ...
komentář: pivovar
anonym
Líšeňský pivovar, Brno
Včera 7.9 jsem byl na zelném trhu v Brně kde jste měli stáne ...
hodnocení: podnik
Zbraslavský kozí chlívek
Obyčejná pivovarská zahrádka s ochotnou obsluhou.
nový pivovar
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
nový podnik: pivnice
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
6. 9. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Wow moc dobrá pšenice, krémová pěna v aroma a v chuti meruňky, banán a hřebíček moc fajn pití
7,0
6. 9. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 8, celkový dojem: 7
Jedna z nejlepších desítek, které jsem pil
5,8
6. 9. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 5, celkový dojem: 6
Strašně slaboučká NEIPA jakoby naředěná vodou, vypadá jak NEIPA, voní jako NEIPA, ale chuťové zklamání
6,0
22. 8. 2024
lahvové
7,6
17. 6. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Moravská Vernisáž Piva - Olomouc (2024)
7,4
14. 6. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Moravská Vernisáž Piva - Olomouc (2024)
9,0
29. 5. 2024
čep "pod komínem"
báječná pšenice, plná mnoha hezkých chutí
9,0
29. 5. 2024
čep "pod komínem"
vyvážená voňavá
7,6
23. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2024)
7,6
23. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2024)
7,7
14. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2024)
7,6
14. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2024)
6,0
12. 5. 2024
lahvové
8,0
12. 5. 2024
lahvové
7,0
12. 5. 2024
lahvové
7,7
11. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Krémová kroužkující pěna, střední říz, aroma i chuť jižního citrusového ovoce a vyvážená chuť s příjemnou hořkostí. Ochutnáno na Beer&Wine festival Pardubice
7,0
11. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobře pitelný sladový ležák Ochutnáno na Beer&Wine festival Pardubice
8,0
10. 4. 2024
čep "v ráji pivaře"
7,0
28. 2. 2024
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na Libereckém IPA festiválku 2024
6,9
19. 2. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ty citrusy v aroma a chuti jsou na mě až moc intenzivní

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."