Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
264 hodnocení
218 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Gosebumps Blue Lagoon 12°
Tvarohové Mírně nakyslé
recenze: pivo
Štědrá IPA (2025) 11°
Lehká Session IPA s novozélandskými chmely Motueka a Riwaka, ...
recenze: pivo
Vana Cold IPA 13°
Moc dobrá Cold IPA zlaté barvy s krémovou, hustou pěnou, stř ...
hodnocení: pivo
Vlastenec Šedovlasé IPL 11°
IPL s vyváženou ovocnou chutí a slušnou plností těla.
hodnocení: podnik
hostinec Vlastenec, Březová
Útulná pivovarská hospůdka s milou obsluhou.
recenze: pivo
Vlastenec 11°
Dost dobrý ležák, jasné zlaté barvy se skalnatou pěnou, stře ...
hodnocení: podnik
Beervana - podnik
Ochutnáno: 114 druhů piv (25 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
Na 7. Schode (Žilina)
Ochutnáno: 89 druhů piv (24 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
12. 5. 2024
lahvové
8,0
12. 5. 2024
lahvové
7,0
12. 5. 2024
lahvové
7,7
11. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Krémová kroužkující pěna, střední říz, aroma i chuť jižního citrusového ovoce a vyvážená chuť s příjemnou hořkostí. Ochutnáno na Beer&Wine festival Pardubice
7,0
11. 5. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobře pitelný sladový ležák Ochutnáno na Beer&Wine festival Pardubice
8,0
10. 4. 2024
čep "v ráji pivaře"
7,0
28. 2. 2024
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na Libereckém IPA festiválku 2024
6,9
19. 2. 2024
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ty citrusy v aroma a chuti jsou na mě až moc intenzivní
9,0
23. 1. 2024
čep "pod komínem"
8,0
23. 1. 2024
čep "pod komínem"
Moc dobré pivko
7,5
26. 12. 2023
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Retro pivnice - Olomouc (2023)
7,5
27. 11. 2023
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Hospoda Kurnik Šopa - Ostrava (2023)
7,8
27. 11. 2023
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Hospoda Kurnik Šopa - Ostrava (2023)
7,8
15. 11. 2023
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Hospoda Kurnik Šopa - Ostrava (2023)
7,0
15. 10. 2023
čep "v ráji pivaře"
Lehké, pitelné, na léto fajn, ochutnáno 23.6.2023 na festu u Cobolisu.
7,0
15. 10. 2023
čep "pod komínem"
Ochutnáno 27.5.2019 a 23.6.2023.
8,0
27. 9. 2023
čep "v ráji pivaře"
Velmi slušná kyselost, angrešt trochu, ochutnáno 22.2.2022 a 16.6.2023 na festivalu Pivo na Náplavce.
7,0
27. 9. 2023
čep "v ráji pivaře"
Krásně hořká Cold IPA, ochutnáno 16.6.2023 na festivalu Pivo na Náplavce.
8,0
26. 8. 2023
čep "pod komínem"
08/23
8,0
17. 8. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Pivovar Cobolis - Praha-Kobylisy (2023)

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."