Pivomilec

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1976
Kraj: Plzeňský kraj
Kde jsem štamgast: Všude, kde si piva váží...,
Vlastní motto: Pivo a fotbal to je paráda! a Old punks never die!
Pivní mapa uživatele
6,0
3. 11. 2018
čep "v ráji pivaře"
Pěkně silně hořká a drsná APA, v chuti citrusy a tropické ovoce, nic překombinovaného, jednoduchá dobře pitelná APA.
6,0
2. 11. 2018
čep "v ráji pivaře"
Mahagonová barva, čiré, hustá stabilní pěna s okrovým nádechem. V chuti výrazně sladká švestková lehce kořeněná povidla, dále karamel, chlebová kůrka, rozinky a sušené švestky v rumu. Hořkost střední, nižší říz, plnější tělo, začátek hodně cukrově sladký, závěr štiplavěji alkoholový. Slušně pitelný hodně sladký a alkoholovější bock.
7,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Nějaký český bock?! Sladké, plné, chlebnaté, lehce karamelu a koření, dále tóny zralého sušeného ovoce a jablečných křížal, jemná hořkost s alkoholovým závěrem. Mně vcelku chutnal.
6,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Výrazně pražené, pak káva a karamel, nízký říz, nižší plnost, střední hořkost. Jeví se lehké, málo sladké, což podporuje pitelnost.
7,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Čekal jsem sladký medový tlamolep, ale překvapivě je medové aroma jen lehké, které pěkně doplňuje a zjemňuje jinak silný sladový a obilný ležák. Mírná hořkost, střední říz, vyváženost, vše dělá toto pivo dobře pitelným.
5,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Sladový, lehce obilný ležák, jen slabě chmelený a neuleželý (až mladinový), střední plnost a říz.
5,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Sladové, s tóny karamelu, medu, pražených sladů a sladkokyselých jablek, jemná hořkost, lehce másla, ale vcelku pitelné.
4,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Základ sladový, zpočátku v chuti sladkost, ale v závěru ulpívající hořkost. Jako větší problém se jeví pachuť zeleninového vývaru, hlavně po zteplání piva je ten celer, petržel a pastinák drsný.
5,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
V chuti výrazně pražená zrnková káva a karamel, slabší tělo, lehké se střední hořkostí.
4,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Prodávané jako uzené pivo, které zase tak moc uzené není, zato je dost kyselé, prázdné a nevyvážené. Stejná vysoká nakyslost byla i u polotmavé 12°, která dříve byla v pořádku (do sladko-hořka), nyní ale kroutila jazyk.