Pivomilec

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1976
Kraj: Plzeňský kraj
Kde jsem štamgast: Všude, kde si piva váží...,
Vlastní motto: Pivo a fotbal to je paráda! a Old punks never die!
Pivní mapa uživatele
7,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ve Skále jde asi na čepu nejvíce. Dobrý sladový základ s tóny chleba a obilí, hořkost střední, chmelově trávová s lehce peprným dozníváním, říz střední, bohatá stabilní pěna. Dobré pivo v pěkném prostředí (až na tu přemíru německých turistů).
7,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Musím podotknout, že tento ležák mně Ve Skále chutnal podstatně více než v lahvi. Sice je tam pořád ten ovocný charakter s nakyslostí, ale v kombinaci s karamelem, ořechy, tmavým chlebem a kvasnicovými tóny mi šmakoval.
3,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Co já vůl to zase zkoušel... Sladký višňový džem přece patří na chleba s máslem!
5,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ani tento ležák mě ničím neuchvátil, plnější a chlebnatější, ovšem ne úplně čistý, hořkost chmelově jemná.
5,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Opožděně z hokejové návštěvy Olomouce. Echt hořkost se teda moc nekonala, spíše střední bylinná s ovocným nádechem, v chuti obilné až zrnité, střední sladové tělo. Průměrné pivo.
7,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Typický bavorský weizenbier, kalný, hutný, kvasnicový, banánový, kořeněný hřebíčkem a koriandrem. Stylově v pořádku, pitelnost vysoká.
5,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Tenhle Vídeňský ležák z Radobyčic je více alkoholovější, ke karamelové a oříškové chuti se cpe i rumový nádech, celkově je to drsnější ležák, ač bych spíše očekával sladový, vyvážený a jemnější ležáček.
8,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ze svrchně kvašených mají v Radobyčicích Red Ale, který má plnější sladové tělo s obilným nádechem, jemný říz, lehce vyšší hořkost plnou citrusů, třešní, karamelu a zemitějšími tóny. Není co vytknout.
7,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Radobyčická dvanáctka je sladová, s plnějším tělem, lehce kvasnicová, čistá, příjemně chmelově hořká. Dobré a hezky pitelné pivo.
6,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Desítka v Radbyčicícch je naprosto v pohodě, sice trošku pěnivější, takže při čepování to chce trpělivost, ale žíznivý cyklisté ji ocení. Chuťově hutnější, výrazně kořenitě-zemité, střední říz, podle mě OK.