Pivomilec

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1976
Kraj: Plzeňský kraj
Kde jsem štamgast: Všude, kde si piva váží...,
Vlastní motto: Pivo a fotbal to je paráda! a Old punks never die!
Pivní mapa uživatele
8,0
11. 9. 2024
čep "v ráji pivaře"
U nás je toto pivo vařené v rámci Volby sládků pro září 2024 distribuováno pod názvem Pole Lán, na Slovensku je distribuováno pod názvem Zlaté Pole, což se mi zdá hezčí a výstižnější. Dalším faktem je, že tento belgický styl patří k mým oblíbeným, takže farmářské ejly vyhledávám, a mám napité. A tenhle není špatný. Lehký osvěžující ejl, pikantní chuti s nádechem kvasnic a pomerančů s příjemnou kořeněnou linkou s převahou hřebíčku. Příjemná střední chmelová hořkost (30 IBU), s citrusy, ananasem a kokosem (Citra a Sabro). Vysoce pitelné. Ochutnáno v Zuberci (2,70 €).
4,0
10. 9. 2024
lahvové
Koupeno ve Wysowa Zdrój, a opět sladký sladový ležák, obilný, chlebový, kvasnice, sklepní zatuchlina, střední bylinná hořkost. Nic, co bych chtěl ochutnat znovu.
6,0
10. 9. 2024
lahvové
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Většina piv na jedno brdo, sladké sladové, medové tóny, chlebová kůrka, sklepní zatuchlina, bylinná rozháraná hořkost. Ale tohle bylo jiné. Samozřejmě když na etiketě čtu "pradávná receptura" moc důvěry to ve mě nevzbuzuje. V chuti sladové, výrazná tmavá chlebová kůrka, i nádech spáleniny a popela, bylinkové máslo, jemná kyselinka, a do toho střední pelyňková hořkost. Jiné, zvláštní, ale překvapivě ne špatné a pitelné.
5,0
10. 9. 2024
lahvové
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Většina piv na jedno brdo, sladké sladové, medové tóny, chlebová kůrka, sklepní zatuchlina, bylinná rozháraná hořkost. Tohle bylo o malinko lepší, taková nevýrazná lehce nakyslá pšenice s jemným kořeněným nádechem. Dle mého malý podíl sladované pšenice (nesladovaná vůbec žádná).
4,0
10. 9. 2024
lahvové
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Většina piv na jedno brdo, sladké sladové, medové tóny, chlebová kůrka, sklepní zatuchlina, bylinná rozháraná hořkost. Tohle bylo zase hodně sladké, vodovější, s nízkou bylinně travnatou hořkostí.
5,0
10. 9. 2024
lahvové
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Většina piv na jedno brdo, sladké sladové, medové tóny, chlebová kůrka, sklepní zatuchlina, bylinná rozháraná hořkost. Tohle bylo o malinko lepší a vyváženější, než ty ostatní.
4,0
8. 9. 2024
lahvové
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Většina piv na jedno brdo, sladké sladové, medové tóny, chlebová kůrka, diacetyl, zatuchlina, bylinná rozháraná hořkost.
4,0
8. 9. 2024
čep "pod komínem"
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Opět sladké sladové pivo, chlebové tóny, diacetyl, bylinná rozháraná hořkost.
4,0
8. 9. 2024
lahvové
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Opět sladké sladové pivo, vlhký karton, zemitost, chlebové tóny, střední hořkost.
4,0
8. 9. 2024
lahvové
To si to takhle jedno nedělní dopoledne peláším z východního Polska na Oravu na Slovensko, a za městem Grybów narazím u hlavní silnice na pivovar s otevřenou podnikovou prodejnou s nabídkou čepovaných a lahvových piv. Ještě, že si sebou vozím osobního řidiče. Tohle bylo sladké, velmi sladké, sladové, obilné a kukuřičné, se střední zemitou hořkostí. I diacetyl byl cítit v chuti.