Ferdinand, Benešov

Nově na BeerWeb 
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
hodnocení: pivo
Bayern Weisse 12°
Velmi příjemná pšenice von Bayern, ochutnáno 2.4.2024.
hodnocení: pivo
Cape of Good Hops 17°
NEIPA s chutí do grepu s příjemnou hořkostí, Afrika jede, ochutnáno 2.4.2024.
hodnocení: pivo
Kartel Coconut Krahulík 11°
Hustý, kokos v ležáku a moc fajn, ochutnáno 2.4.2024.
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
hodnocení: podnik
Zájezdní hostinec Černokostelecký pivovár
Hezké stylové prostředí s dobrými pivo na čepu. Velice dobrá ...
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar Ferdinand, Benešov
velký pivovar
Rok vzniku: 1897
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Táborská 306, 256 01 Benešov
Webové stránky
e-mail: ferdinand@pivovarferdinand.cz
Telefon: 317 722 511, 317 749 204
Kontaktní osoba: Jaroslav Lebeda
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar vyrábí okolo 25 000 hl piva ročně. Produkuje celkem sedm druhů piv od nealkoholického až po speciální piva. Naše obchodní politika se zaměřuje především domácí region a dále na exportní trhy. Výroba piva vychází z původní receptury vaření piva s použitím českého sladu vlastní výroby a žateckého chmele, pomocí klasické technologie s otevřeným spodním kvašením a dokvašováním v ležáckých sklepích. Nepoužíváme moderní metody výroby piva, zvláště pak CK tanky a ani HGB.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
5,0
12. 10. 2016
čep "pod komínem"
6,3
14. 9. 2016
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 7
8,0
6. 9. 2016
lahvové
7,0
6. 9. 2016
lahvové
9,0
6. 9. 2016
čep "v ráji pivaře"
8,0
13. 8. 2016
čep "v ráji pivaře"
Velmi mile mě překvapila sladová plnost a sladkost společně s výraznou, avšak příjemnou hořkostí. Pitelnost výborná.
7,0
12. 8. 2016
čep "v ráji pivaře"
5,0
2. 8. 2016
lahvové
6,0
20. 7. 2016
čep "no name"
7,0
4. 7. 2016
lahvové
3,2
31. 5. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 4, pitelnost: 4, vůně: 3, chuť: 3, celkový dojem: 3
Mizerný světlý ležák, ochutnaný naposledy 28.5.2016 v hospodě U Fousatýho dítěte na Slapech.
5,2
31. 5. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 6, celkový dojem: 5
Celkem dobré polotmavé pivo, ochutnané naposledy 28.5.2016 v hospodě U Fousatýho dítěte na Slapech.
3,6
20. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 3, pitelnost: 3, vůně: 3, chuť: 4, celkový dojem: 4
7,0
29. 12. 2015
lahvové
Jelikož černé moc nemusím, docela chutnalo.
7,0
29. 12. 2015
lahvové
6,0
29. 12. 2015
lahvové
3,0
29. 12. 2015
lahvové
1,0
29. 12. 2015
lahvové
Větší humus jsem nepil, muselo být vylito...

Diskuze

Bezlepek
29. 3. 2018 18:15:35
Hurá mají i bezlepek.
sladovna
9. 2. 2015 21:37:22
Součástí pivovaru Ferdinand je i významná humnová sladovna, kde se slad stále vyrábí tradičním způsobem. Slad je významným vývozním artiklem pivovaru.