Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
264 hodnocení
218 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Opatovické Výčepní 10°
Velice příjemná konzumní desítka. Představím si klidně 8 kousků.
hodnocení: pivo
Raven Hazy De-Light NEIPA
Lehká příjemná NEIPA, Hazy nepřebíjí celkový dojem. Nejméně "kytičková" NEIPA co jsem pil. Výborná.
hodnocení: pivo
Green Shot Sour 14°
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2025)
recenze: pivo
Brtník 12°
Fajnový ležák, měděné barvy s hustou stabilní pěnou, pivo má ...
hodnocení: podnik
Němý Medvěd - Brloh Barbecue Mělník
Moderní prostředí, ochotná obsluha a dost dobré pivo, čepované i v lahvích.
recenze: pivo
Mazák Kyjograf 11°
Fajnový ejlík s krémovou stabilní pěnou, říz střední, plnost ...
nový pivovar
hodnocení: podnik
Barunka Speciál Bar, Ostrava
Ochutnáno: 32 druhů piv (12 x návštěva)(2022)(2023)(2024)(2025)
recenze: pivo
Štědrá IPA (2025) 11°
Lehká Session IPA s novozélandskými chmely Motueka a Riwaka, ...
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
10. 10. 2018
čep "v ráji pivaře"
Velmi suše ponožkový ALE vyšší hořkosti se stopou černého čaje a manga. Tělo nic moc
7,0
8. 10. 2018
čep "v ráji pivaře"
Další z úspěšných pokusů chmelit ejl čistě českými (žateckými) novými a experimentálními odrůdami chmele. Chuť je sladová a ovocná s lehkými tóny meruněk, jahod, pomerančů a ananasu. Nízký říz, střední plnost, hořkost je jemná, ale přitom v chuti znatelně vystupující s bylinně kořenitými tóny. Nečekejte žádnou ovocnou nálož, ale zajímavě chmelený ovocně bylinný ejl.
7,0
23. 9. 2018
čep "v ráji pivaře"
I v Cobolisu jdou s dobou, a uvařili NEIPA. Dle očekávání jde o oranžový zakalený multivitaminový džus plný šťavnatého tropického ovoce se slabým řízem, nízkou hořkostí a skrytým alkoholem. Dobrá NEIPA.
4,0
21. 9. 2018
čep "v ráji pivaře"
Pavle, Pavle...
5,0
21. 9. 2018
čep "v ráji pivaře"
Přestože odpovídá stylu, jedno stačilo.
8,0
6. 8. 2018
čep "v ráji pivaře"
Čistá, vyladěná IPA, sladší s tóny bonparů, tropického ovoce, meruněk a citrusů, vyšší hořkost s delším odezníváním. Dobře pitelné.
9,0
20. 7. 2018
čep "pod komínem"
Skvělý tmavý ležák. Ochutnáno s panem sládkem přímo z tanku.
8,0
20. 7. 2018
čep "pod komínem"
7,0
20. 7. 2018
čep "pod komínem"
9,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
5,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
Toto pivo ocení asi spíš dámy, pro které jsou "běžná" svrchně kvašená piva příliš hořká a silná.
8,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
8,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
9,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
8,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
9,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
9,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
Výborná dunkel pšenice, která se pije sama.Ochutnáno s panem sládkem přímo z tanku
6,0
19. 7. 2018
čep "pod komínem"
Na málo alkoholu velmi dobře pitelné
7,0
18. 7. 2018
čep "pod komínem"
Velmi dobrý sladový ležák.

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."