Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Pivomilec
Počet hodnocení:
1921
Počet komentářů:
1821
TOP 10 PIV
Sv. Norbert India Pale Ale 16°
10,0
Trappist Westvleteren 12
10,0
Twist American Red IPA 14°
10,0
Aecht Schlenkerla Rauchbier - Märzen 13°
10,0
Aventinus Eisbock 25°
10,0
Raven Pear Cinnamon Speculoos 14°
10,0
Cantillon Fou´Foune
10,0
Moinette Blonde
9,7
Rodenbach Grand Cru
9,7
Westmalle Dubbel
9,6
Hodnost:
pivní expert
Rok narození:
1976
Kraj:
Plzeňský kraj
Kde jsem štamgast:
Všude, kde si piva váží...,
Vlastní motto:
Pivo a fotbal to je paráda! a Old punks never die!
Degustátor na úrovni 6
Editor na úrovni 7
Cestovatel na úrovni 4
hodnocení
grafy
(
Beer Factory, Letiny
)
6,0
17. 4. 2017
čep "pod komínem"
Velikonoční Bock 14°
Sladové plnější tělo, v chuti převaha karamelového sladu, tudíž sladké (až mléčné) karamelky s oříšky, nízká jemná hořkost, střední říz, lehký ovocný nádech. Takový slušný a pitelný osobitý bock.
(
Plzeňský Prazdroj
)
7,0
16. 4. 2017
čep "no name"
Master Velikonoční Zlatá 13°
Sladové tělo s lehce karamelovým nádechem s jemnou hořkostí. Dobře pitelný ležák bez vad uvařený v rámci "Volby sládků" pro měsíc duben.
(
Plzeňský Prazdroj
)
5,0
16. 4. 2017
čep "v ráji pivaře"
Master Tmavý 18°
V jeho začátcích jsem tento plný tmavý speciál několikrát zkusil, ale nikdy mě neupoutal.
(
Plzeňský Prazdroj
)
6,0
16. 4. 2017
čep "pod komínem"
Master Polotmavý 13°
Tento polotmavý speciál po svém boomu také rychle vyklidil pozice. V Plzni se snad drží na čepu ještě U Salzmannů a Na Parkánu, ale velký úspěch nesklízí. Chuťově je to pivo vyvážené, sladové, karamelové, lehce toustové, se střední chmelově bylinnou hořkostí. I přes vyšší cenu se pije slušně, spíš je to takové turistické lákadlo k PU.
(
Plzeňský Prazdroj
)
7,0
16. 4. 2017
čep "pod komínem"
Fénix 11°
Zpětně se vracím k tomuto pivu, protože si myslím, že to zase takový průser nebyl, a jako letní osvěžující pšenice lehce ochucená pomerančem potenciál měla. Chuťově byla někde na rozhraní letních bavorských weizenek a sušších aromatických belgických witbierů. Je mi záhadou, proč se na našem trhu neuchytila, a byla vytlačená všemožnými umělými rádlery.
(
Gambrinus, Plzeň
)
3,0
16. 4. 2017
lahvové
Gambrinus Plná 12°
(
Olivův pivovar, Dolní Břežany
)
6,0
9. 4. 2017
čep "pod komínem"
Metuzalém Altbier 12°
Částečně to altbier připomíná, ale doladit by potřebovalo. Barva kaštanová, pěna řídká a nízká, chuť karamelová, lehce pražená, sladce jablečná a kořeněná (skořice, hřebíček). Nízký jemný říz, středně plné tělo, střední hořkost. Takový "štrůdl".
(
Klášterní pivovar Strahov, Praha
)
7,0
9. 4. 2017
čep "pod komínem"
Sv. Norbert Sakura Dark Ale 13°
Tento tmavý ejl je sladový, lehce pražený a karamelový, středně plný s jemným řízem, střední ovocnou hořkostí, která přechází do sladkého navoněného čaje. Pro někoho zajímavé a pitelné pivo, pro jiného zvláštní a ne moc pitelné pivo (patřím do té druhé skupiny).
(
Klášterní pivovar Strahov, Praha
)
8,0
9. 4. 2017
čep "pod komínem"
Sv. Norbert Smoked Porter Whisky Barrel-Aged 16°
Lehce nakuřovaný porter s plným tělem, nízkým řízem, střední hořkostí, v chuti pražený, karamelový, čokoládový, lehce vanilkový a ovocný, v závěru jemně pikantní s tóny whisky. Výborně se popíjí.
(
Klášterní pivovar Strahov, Praha
)
10
9. 4. 2017
čep "pod komínem"
Sv. Norbert India Pale Ale 16°
V jednoduchosti je síla. Do této naprosto dokonalé a čisté IPY vyždímali z amerického chmele Amarillo a Cascade úplné maximum v podobě aromatické ovocné hořkosti (60 IBU) s tóny tropického ovoce (mango, ananas, sladké banány a melouny), citrusů (grepy, mandarinky, limetky). Žádná překombinovanost, ale dokonalé vyladění a čistota dělají tuhle výraznou IPU dokonale pitelnou.
<<
předchozí
...
151
152
153
154
155
...
další
>>