Beer Factory, Plzeň

Nově na BeerWeb 
hodnocení: podnik
restaurace Kunc Klub, Hodonín
Ochutnáno: 5 druhů piv (2 x návštěva)(2018)
hodnocení: pivo
Světlý Švihák 12°
Ochutnáno - Pivovar Kunc - Hodonín
hodnocení: pivo
Medový Švihák 12°
Ochutnáno - Pivovar Kunc - Hodonín
hodnocení: pivo
Křikloun Vídeňský svrchňák 11°
Ochutnáno - Oficiální pivní stánek pivovaru Křikloun - Hodonín
komentář: pivovar
Karásek a Stülpner, Chomutov
Po cyklovýletu jsme se zastavili v Restauraci Republika na j ...
hodnocení: podnik
restaurace Helene, Kytlice
Navštíveno 20.9.2020
hodnocení: podnik
recenze: pivo
Zlínský švec polotmavý ležák 11°
Polotmavý ležák s lehce kávovou praženou vůní, avšak chutí s ...
recenze: pivo
111
Pitelná apa, příjemně ovocně voní, chuť osvěžující s intenzivněji doznívající hořkostí.
recenze: pivo
Primátor Tchyně
Tchýně mi jak ve vůni i v chuti trochu připomíná ledový čaj, ...
komentář: pivovar
Karlovský minipivovar Pod pralesem, Velké Karlovice
Patřím k fanouškům tohoto pivovaru. Jsou tu piva, která jsou ...
nový podnik: pivotéka
komentář: pivo
anonym
Argus Maestic 11,8°
Za 7.90 ,- CZK (0,5 l pivo Maestic) vyborne pivo chutove az ...
pivovar Beer Factory, Plzeň
minipivovar
Rok vzniku: 2016
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: Dominikánská 8, 301 00 Plzeň
Webové stránky
e-mail: info@beerfactoryplzen.cz
Telefon: 739 604 795
Kontaktní osoba: Josef Krýsl
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Restaurační pivovar, který vybudoval známý stavitel minipivovarů Josef Krýsl s podnikatelem v gastronomii Viktorem Starým, se nachází poblíž centra. Roční kapacita minipivovaru je 2000 hektolitrů. Na čepu nekuřácké restaurace je osm druhů vlastních piv. Interiér pivovaru i restaurace je v industriálním stylu se železem, dubem a mědí a zdmi bez výmalby.
Pivovarský podnik: restaurace Beer Factory, Plzeň
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,8
4. 9. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Minipivovar Beer-Factory - Plzeň (2020)
6,7
4. 9. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Minipivovar Beer-Factory - Plzeň (2020)
7,7
4. 9. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Minipivovar Beer-Factory - Plzeň (2020)
7,2
4. 9. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Minipivovar Beer-Factory - Plzeň (2020)
6,6
4. 9. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Minipivovar Beer-Factory - Plzeň (2017)(2020)
7,3
4. 9. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Minipivovar Beer-Factory - Plzeň (2017)(2020)
6,0
27. 6. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 26.6.2020 na 2.výročí 1.várky Cobolisu.
5,0
27. 6. 2020
čep "v ráji pivaře"
Poměrně máslová IPA, ochutnáno 26.6.2020 na 2.výročí 1.várky Cobolisu.
8,0
4. 5. 2020
lahvové
8,0
4. 5. 2020
lahvové
7,0
20. 2. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 27.11.2019.
8,0
27. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na Libereckém IPA festiválku
5,0
25. 7. 2019
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 14.6.2019 na Hradě.
7,1
2. 4. 2019
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Taková slabší, spíše Session NEIPA, ale dobře pitelná, ochutnáno 2.4.2019.
7,0
27. 2. 2019
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 26.2.2019.
4,0
16. 2. 2019
čep "pod komínem"
Nejspíš jde o jednochmelový ejl chmelený americkým Amarillem vařený ve stylu New England, takže taková NEAPA. Ve složení ječný a pšeničný slad s přídavkem ovesných vloček a chmel Amarillo dává ve výsledku kalný sladový ejl s ovocnou chutí (tropické ovoce + mandarinky), s vyšší plností, nižším řízem, a slabší nudnou hořkostí. V chuti ještě rušivá obilná linka, která drhla v ústech. Zklamání.
5,0
15. 2. 2019
čep "pod komínem"
Kyselý, jemně perlivý, naředěný maracujo-ananasový juice. Podobný kyseláč s maracujou ze Zichovce mi chutnal podstatně více.
5,0
15. 2. 2019
čep "pod komínem"
Méně sladká, jemná, osvěžující ledová káva. Nic víc, nic míň.
2,0
15. 2. 2019
čep "pod komínem"
Nejkyselejší Abbey (belgický ale trapistického střihu), který jsem kdy pil. Žádná sladkost, žádná kořeněná linka, žádný karamel a tousty, jen vše přebíjející kyselost, ve které identifikuji tóny kyselých třešní (přesněji takové ty malé trpce kyselé ptačky) a kyselé jablečné křížaly. Hnusný kyselý a trpký dubbel.
8,0
7. 1. 2019
čep "v ráji pivaře"
Skvělá pšenice od pana Krýsla, ochutnáno 17.9.2018.

Diskuze