Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
U tří růží, Praha
81%
126 hodnocení
78 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Polotmavý ležák 12°
Světlý speciál 13°
Tmavý ležák 12°
Vienna Red 15°
Sezónní piva
Alt Bayernsche Weissbier 13°
Amber Weiss 15°
American Amber Ale 16°
American Amber Lager 13°
American Pale Ale 14°
American style Weissbeer 13°
Americké pšeničné Pub Wheat 13°
Baltic Honey Porter 14°
Biscuit Amber Ale 15°
Brown Ale 15°
Černá lavina 16°
Double Brown Abbey 18°
Double IPA 19°
Dry Stout 14°
Dubový polotmavý speciál 14°
Dubový světlý speciál 14°
Elderflower Ale 12°
Equinox Pale Ale 15°
Christmas Amber 15°
Christmas Amber 17°
Christmas Amber 18°
India Pale Ale 17°
IPL
Irish Red Ale 14°
Jantarový kouřový speciál 13°
Klášterní sv.Jiljí №.1. 18°
Klášterní sv.Jiljí №.2. 24°
Klášterní sv.Jiljí №.3. 16°
Klášterní sv.Jiljí №.4. 17°
Klášterní sv.Jiljí №.5. 17°
Kouřový tmavý speciál 14°
Märzen speciál 14°
Medové pivo 12°
Mnichovský speciál 14°
Novozélandský chmelový ležák 13°
Pale Ale
Podzimní světlý Bock 17°
Podzimní světlý Hop Lager 14°
Rašelinový Ale 14°
Red Ale 14°
Roggen weiss 14°
Rubín 13°
Saison de Noel 17,9°
Salzburg speciál 14°
Scottish Ale 15°
Simcoe Amber Ale 14°
Single Hop Ale
Single Hop Cascade 14°
Single Hop Wai-iti 14°
Single Hop Wakatu 14°
Speciál šampiónů 14°
Starobavorské bílé 14°
Starobavorské Dunkels weisse 14°
Summer Weiss 13°
Tmavá růže (Dark Rose) 16°
Tmavý speciál 14
Tropic IPA 16,8°
Ur-Weisse Bock 17°
Weiss Bock 16°
Weissbier 14°
Weissbier U3R 14°
Wellington IPA 17°
West coast IPA
Wheat IPA 16°
Witbier 15°
Wood Barrel Ale 14°
Wood Stout 14°
Žitný speciál
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Zaky
Strážská Ema
Ochutnáno 25.7.24 z pet. Dobře pitelná jedenáctka
komentář: pivo
anonym
Bělka 12°
To také o mnohém vypovídá.
hodnocení: pivo
peproch
Muflon polotmavý ležák 12°
Akorát sladko hořká chuť pěna Lahoda voní karamel
hodnocení: pivo
Ozzman
My Shine / Rye Session NEIPA 12
Hustá krémová pěna, střední říz, vyšší plnost v aroma a v ch ...
nové pivo
Ozzman
My Shine / Rye Session NEIPA 12
hodnocení: podnik
Carlos
Restaurace Ve Skále, Chodová Planá
Nádherné prostředí ve skále s velkým výběrem jídla a dobře ošetřenými pivy
nové pivo
Carlos
12° SESSION NEIPA
nové pivo
Sagara
Banger Farm IPA
nový podnik: pivnice
RomanMatyas
U Olmerů
nový pivovar
Sagara
RothBeer
hodnocení: podnik
Sagara
restaurace Starokladno
Ochutnáno: 9 druhů piv (2 x návštěva)(2019)(2024)
nový podnik: restaurace
Houz
Momento Pardubice
komentář: pivovar
Houz
Pivovar Choceň (Splávek)
Točí to v nádražce v Pardubicích a asi i jinde. Vaří to v Ch ...
nový podnik: restaurace
Houz
Hospoda Na Bakově
hodnocení: podnik
Sagara
Bledý Úsvit
Ochutnáno: 64 druhů piv (59 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
Sagara
CREW Republic
komentář: články
anonym
pozvánka na Fábulův festival minipivovarů
FÁBULA JE UŽ DÁVNO ZRUŠENÝ. ODHADEM 4 ROKY? TAK UŽ HO KONEČNĚ VYMAŽTE Z INTERNETU. JE TO TRAPNÉ.
recenze: pivo
Ozzman
Aecht Schlenkerla Rauchbier - Märzen 13°
Barva tmavě hnědá rubínová a krásná krémová pěna ulpívající ...
nový pivovar
Sagara
Turning Point Beer
recenze: pivo
peproch
Dvanda
Štiplavé, kyselejší ale moc potěší hlavně v přední části úst, do hrdla chuť už nedojde
komentář: pivovar
anonym
Agent, Olešnice
Nomen omen. Název Agent vystihuje jednání pana majitele. Svů ...
komentář: pivo
anonym
Argus 11° Nepasterizovaný
Produkt Arhus mohu jen stěží nazvat pivem
recenze: pivo
Fjordinand
Němčická 10°
Lehká desítka ve vůni i chuti hodně obilná, taková specifická hanácká chuť:-).
komentář: pivovar
anonym
Moucha, Praha
po ochutnání a to dokonalém je hodnocení : - parodie na lež ...
komentář: pivo
anonym
Braník Mikoláš Aleš 10°
Vypil jsem 10 Braníku ležák alk.5.2% a nic,kdybych si dal 10 ...
minipivovar
Rok vzniku
: 2012
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail
: rezervace@u3r.cz
Telefon
:
601 588 281
,
601 588 282
Kontaktní osoba
: Robert Maňák
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik:
restaurace U Tří růží, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Jiras5509
5,0
1. 10. 2016
čep "no name"
Světlý speciál 13°
Praha vařit pivo neumí
Vavřík Ag
8,8
5. 9. 2016
čep "pod komínem"
Weissbier U3R 14°
vzhled: 9, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Výborná pšenice německého typu se svěží citrusovou stopou a jemným chmelovým aroma, ochutnaná 18.8.2016 v pivovaru U tří růží.
Vavřík Ag
6,7
5. 9. 2016
čep "pod komínem"
Salzburg speciál 14°
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobrý světlý speciál, výrazně světlejší barvy a nasládlejší chuti než klasický zdejší ležák, ochutnaný 18.8.2016 v pivovaru U tří růží.
Vavřík Ag
6,8
22. 7. 2016
čep "pod komínem"
Elderflower Ale 12°
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý zajímavý kousek z dílny pana Maňáka, ve kterém pšeničné slady doplnily kvasinky svrchního kvašení. Ochutnáno 22.7.2016 v pivovaru U Tří růží.
Grga Pitic
7,0
17. 7. 2016
čep "pod komínem"
Elderflower Ale 12°
EDABarret
9,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Elderflower Ale 12°
EDABarret
8,0
16. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vienna Red 15°
Grga Pitic
8,0
16. 7. 2016
čep "pod komínem"
Vienna Red 15°
Vavřík Ag
7,8
3. 5. 2016
čep "pod komínem"
Černá lavina 16°
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Výborný Irish Stout s fantastickou pěnou, ochutnaný 3.5.2016 U Tří růží.
Pivomilec
8,0
1. 5. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vienna Red 15°
Krásně vypadá, i velmi dobře chutná. Plné tělo, nízký jemný říz, nasládlá (sladová) karamelová chuť.
Vavřík Ag
9,9
31. 3. 2016
čep "pod komínem"
Weissbier 14°
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Fantastická pšenice, jedna z nejlepších, co jsem pil, ochutnaná 18.2.2016 a opětovně 16.3.2016 v pivovaru U tří růží. Pane Maňáku tohle se vám povedlo!
Vavřík Ag
8,1
15. 3. 2016
čep "pod komínem"
American Pale Ale 14°
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Výborný ejlík typu American Pale Ale s chmelovým aroma po citrusových plodech, ochutnaný 15.3.2016 v pivovaru U tří růží.
Dragin
8,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Polotmavý ležák 12°
Na me trochu moc kulata chut. Radsi ten jejich svetlej.
Dragin
10
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Světlý speciál 13°
Pro me nejlepsi lezak kterej jsem kdy pil. Pokud nekdo zna lepsi, rad si necham doporucit
Dragin
9,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Double IPA 19°
Skvela IPA - Ipari by ji nemeli minout
Dragin
8,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Tmavá růže (Dark Rose) 16°
Velmi dobry pivo, v hlave mi utkvelo: dej 7
Vavřík Ag
9,6
26. 1. 2016
čep "pod komínem"
Tmavá růže (Dark Rose) 16°
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 9
Vynikající tmavý speciál čokoládové chuti, naposledy ochutnaný 26.1.2016 v pivovaru U Tří růží.
Vavřík Ag
8,9
26. 1. 2016
čep "pod komínem"
Klášterní sv.Jiljí №.2. 24°
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 9, chuť: 9, celkový dojem: 9
Vynikající klášterní speciál, na který se opravdu vyplatí kdykoli zajít, když ho zrovna pan Maňák uvaří. Naposledy jsem si ho vychutnal 26.1.2016 v pivovaru.
mandleek
7,0
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
Světlý speciál 13°
mandleek
9,0
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
Christmas Amber 15°
Ochutnáno 28.12.2015. Další vynikající speciál.
<<
předchozí
1
2
3
4
5
...
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.
Vstoupit do diskuze (3)