U tří růží, Praha

81%
120 hodnocení
73 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
IPL
Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Muflon Albín 11° ( ligth Ale )
Lehký ležák světle zlatavé barvy, méně výrazné vůně, zato pl ...
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Autovidol - Sour angrešt a broskev
Ochutnáno - Pivní slavnosti v Browar Zamkowy - (PL) Cieszyn (2022)
hodnocení: pivo
Dojazdówka - Fruit Ale Mango
Ochutnáno - Pivní slavnosti v Browar Zamkowy - (PL) Cieszyn (2022)
hodnocení: podnik
Pivovarský dům Benedikt, Praha
Pod novým majitelem daleko lepší pivo, jídlo i obsluha!
nový pivovar
nový pivovar
hodnocení: podnik
Pivovar Petrovice
Krásná pivovarská hospůdka v areálu pivovaru.
nový podnik: pivnice
hodnocení: podnik
Restauranr a Minipivovar U Orloje
Restaurace, kde mají na čepu piva z Minipivovaru U Orloje a Pivovaru Žatec. Celkem dobrý výběr jídla
recenze: pivo
Tmavá kočka 12°
Dobre pivko. Čierne nemusím ale toto mi chutilo. Jemná pripravená chuť mi tiež nevadila.
komentář: pivo
anonym
Praga Premium Pils
Pivo Bakalář z rakovnického pivovaru stojí na regálu moskevs ...
nový podnik: restaurace
recenze: pivo
Muflon Red Ale 13°
Typicky zakalený svrchně kvašený ale. Trochu slabší vůně, pě ...
komentář: pivo
anonym
Rastinger Schwarz
...nic moc...
komentář: pivovar
Parovar Rudná
Vaří... a dobře vaří ;-).
komentář: pivovar
Revolucionár
No, kdyby majitel pivovaru nazval svůj pivovar třeba "Ferda ...
komentář: pivovar
Revolucionár
Hele soudruhu to sis nejspíš spletl web, protože tady jde pr ...
pivovar U tří růží, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail: rezervace@u3r.cz
Telefon: 601 588 281, 601 588 282
Kontaktní osoba: Robert Maňák
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik: restaurace U Tří růží, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
16. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
8,0
16. 7. 2016
čep "pod komínem"
7,8
3. 5. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Výborný Irish Stout s fantastickou pěnou, ochutnaný 3.5.2016 U Tří růží.
8,0
1. 5. 2016
čep "v ráji pivaře"
Krásně vypadá, i velmi dobře chutná. Plné tělo, nízký jemný říz, nasládlá (sladová) karamelová chuť.
9,9
31. 3. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Fantastická pšenice, jedna z nejlepších, co jsem pil, ochutnaná 18.2.2016 a opětovně 16.3.2016 v pivovaru U tří růží. Pane Maňáku tohle se vám povedlo!
8,1
15. 3. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Výborný ejlík typu American Pale Ale s chmelovým aroma po citrusových plodech, ochutnaný 15.3.2016 v pivovaru U tří růží.
8,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Na me trochu moc kulata chut. Radsi ten jejich svetlej.
10
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Pro me nejlepsi lezak kterej jsem kdy pil. Pokud nekdo zna lepsi, rad si necham doporucit
9,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Skvela IPA - Ipari by ji nemeli minout
8,0
8. 2. 2016
čep "pod komínem"
Velmi dobry pivo, v hlave mi utkvelo: dej 7
9,6
26. 1. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 9
Vynikající tmavý speciál čokoládové chuti, naposledy ochutnaný 26.1.2016 v pivovaru U Tří růží.
8,9
26. 1. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 9, chuť: 9, celkový dojem: 9
Vynikající klášterní speciál, na který se opravdu vyplatí kdykoli zajít, když ho zrovna pan Maňák uvaří. Naposledy jsem si ho vychutnal 26.1.2016 v pivovaru.
7,0
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
9,0
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
Ochutnáno 28.12.2015. Další vynikající speciál.
9,4
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 9
Fantastická Double IPA! Díky vyšší hořkosti IBU 90 a spojení s alkoholem vzniká opravdu opojné a robustní zimní pivo, na kterém jsme si 28.12.2015 v pivovaru U tří růží opravdu pochutnali!
7,1
29. 12. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 6
Už třetí vánoční speciál z dílny pana Maňáka se specifickou vůní a chutí. Mizerná byla snad pouze pěna, jinak chuť velmi dobrá. Ochutnáno 28.12.2015 v pivovaru U tří růží.
8,1
7. 12. 2015
lahvové
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Další velmi dobrý počin pana Maňáka, ten chlap to vaří opravdu skvěle :-) Ochutnáno 6.12.2015.
6,0
19. 11. 2015
čep "pod komínem"
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
6,5
22. 9. 2015
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 7
Příjemná zlatavá barva, středně hustá bělostná pěna. Na jazyku se hned zpočátku rozlévá přívětivá hořkost. Nevtíravá, ale zároveň silná a důrazná. Překvapivě sladovost zůstává na patře. Říz vyladěný zcela optimálně. Samozřejmě zručnost U tří růží leží spíše ve speciálech, ale ani touhle poctivou dvanáctkou pivovar neurazí.
9,4
24. 7. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 9

Diskuze

"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.