Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
U tří růží, Praha
81%
120 hodnocení
73 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Polotmavý ležák 12°
Světlý speciál 13°
Tmavý ležák 12°
Vienna Red 15°
Sezónní piva
Alt Bayernsche Weissbier 13°
Amber Weiss 15°
American Amber Ale 16°
American Amber Lager 13°
American Pale Ale 14°
American style Weissbeer 13°
Americké pšeničné Pub Wheat 13°
Baltic Honey Porter 14°
Biscuit Amber Ale 15°
Brown Ale 15°
Černá lavina 16°
Double Brown Abbey 18°
Double IPA 19°
Dry Stout 14°
Dubový polotmavý speciál 14°
Dubový světlý speciál 14°
Elderflower Ale 12°
Equinox Pale Ale 15°
Christmas Amber 15°
Christmas Amber 17°
Christmas Amber 18°
India Pale Ale 17°
IPL
Irish Red Ale 14°
Jantarový kouřový speciál 13°
Klášterní sv.Jiljí №.1. 18°
Klášterní sv.Jiljí №.2. 24°
Klášterní sv.Jiljí №.3. 16°
Klášterní sv.Jiljí №.4. 17°
Klášterní sv.Jiljí №.5. 17°
Kouřový tmavý speciál 14°
Märzen speciál 14°
Medové pivo 12°
Mnichovský speciál 14°
Novozélandský chmelový ležák 13°
Pale Ale
Podzimní světlý Bock 17°
Podzimní světlý Hop Lager 14°
Rašelinový Ale 14°
Red Ale 14°
Roggen weiss 14°
Rubín 13°
Saison de Noel 17,9°
Salzburg speciál 14°
Scottish Ale 15°
Simcoe Amber Ale 14°
Single Hop Ale
Single Hop Cascade 14°
Single Hop Wai-iti 14°
Single Hop Wakatu 14°
Speciál šampiónů 14°
Starobavorské bílé 14°
Starobavorské Dunkels weisse 14°
Summer Weiss 13°
Tmavá růže (Dark Rose) 16°
Tropic IPA 16,8°
Ur-Weisse Bock 17°
Weiss Bock 16°
Weissbier 14°
Weissbier U3R 14°
Wellington IPA 17°
West coast IPA
Wheat IPA 16°
Witbier 15°
Wood Barrel Ale 14°
Wood Stout 14°
Žitný speciál
Nově na BeerWeb
recenze: pivo
Klokan
Muflon Albín 11° ( ligth Ale )
Lehký ležák světle zlatavé barvy, méně výrazné vůně, zato pl ...
hodnocení: pivo
Kresloun
Třeboňské pivo
hodnocení: pivo
Sagara
Autovidol - Sour angrešt a broskev
Ochutnáno - Pivní slavnosti v Browar Zamkowy - (PL) Cieszyn (2022)
nové pivo
Sagara
Autovidol - Sour angrešt a broskev
hodnocení: pivo
Sagara
Dojazdówka - Fruit Ale Mango
Ochutnáno - Pivní slavnosti v Browar Zamkowy - (PL) Cieszyn (2022)
nové pivo
Sagara
Dojazdówka - Fruit Ale Mango
nové pivo
Sagara
Wczasowe - Summer Ale
nový pivovar
Sagara
Browar Kazimierz
hodnocení: podnik
Vavřík Ag
Pivovarský dům Benedikt, Praha
Pod novým majitelem daleko lepší pivo, jídlo i obsluha!
nový pivovar
Sagara
Harpagan
nový pivovar
Sagara
Reden
hodnocení: podnik
Vavřík Ag
Pivovar Petrovice
Krásná pivovarská hospůdka v areálu pivovaru.
nový podnik: pivnice
Vavřík Ag
Pivovar Petrovice
hodnocení: podnik
Carlos
Restauranr a Minipivovar U Orloje
Restaurace, kde mají na čepu piva z Minipivovaru U Orloje a Pivovaru Žatec. Celkem dobrý výběr jídla
nový podnik: restaurace
Carlos
Restauranr a Minipivovar U Orloje
recenze: pivo
THS92
Tmavá kočka 12°
Dobre pivko. Čierne nemusím ale toto mi chutilo. Jemná pripravená chuť mi tiež nevadila.
komentář: pivo
anonym
Praga Premium Pils
Pivo Bakalář z rakovnického pivovaru stojí na regálu moskevs ...
nový podnik: restaurace
Carlos
Restaurace U Kojota
recenze: pivo
Klokan
Muflon Red Ale 13°
Typicky zakalený svrchně kvašený ale. Trochu slabší vůně, pě ...
komentář: pivo
anonym
Rastinger Schwarz
...nic moc...
komentář: pivovar
J. K.
Parovar Rudná
Vaří... a dobře vaří ;-).
komentář: pivovar
J. K.
Revolucionár
No, kdyby majitel pivovaru nazval svůj pivovar třeba "Ferda ...
komentář: pivovar
Pivomilec
Revolucionár
Hele soudruhu to sis nejspíš spletl web, protože tady jde pr ...
minipivovar
Rok vzniku
: 2012
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail
: rezervace@u3r.cz
Telefon
:
601 588 281
,
601 588 282
Kontaktní osoba
: Robert Maňák
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik:
restaurace U Tří růží, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
7,8
20. 6. 2017
čep "pod komínem"
Světlý speciál 13°
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Velmi dobrý světlý ležák, ochutnaný několikrát v pivovaru U tří růží, naposledy ale 17.6.2017 na festivalu Pivo na Náplavce.
Vavřík Ag
8,1
19. 4. 2017
čep "pod komínem"
Klášterní sv.Jiljí №.4. 17°
vzhled: 10, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Vynikající klášterní speciál No.4 z dílny pana Maňáka s chmelovou příchutí koriandru a citrusu, ochutnaný několikrát, poprvé 18.7.2013 a naposledy 22.3.2017 v pivovaru U Tří růží.
Vavřík Ag
8,5
19. 4. 2017
čep "pod komínem"
Dry Stout 14°
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 8, celkový dojem: 8
Výborný suchý Dry Stout s hustou pěnou, ochutnaný 22.3.2017 v pivovaru U Tří růží, moc jsme si pochutnali!
Mbeast
6,0
6. 3. 2017
lahvové
Světlý speciál 13°
Mbeast
7,0
6. 3. 2017
lahvové
Vienna Red 15°
Mbeast
8,0
6. 3. 2017
lahvové
Tmavý ležák 12°
Nathan
7,0
29. 1. 2017
čep "pod komínem"
India Pale Ale 17°
Nathan
7,0
29. 1. 2017
čep "pod komínem"
Světlý speciál 13°
xstrm20
8,0
16. 12. 2016
čep "pod komínem"
Christmas Amber 18°
xstrm20
7,0
16. 12. 2016
čep "pod komínem"
Weiss Bock 16°
xstrm20
6,0
16. 12. 2016
čep "pod komínem"
Světlý speciál 13°
Vavřík Ag
9,8
23. 11. 2016
čep "pod komínem"
Alt Bayernsche Weissbier 13°
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 10
Další fantastická pšenice od pana Maňáka, ochutnaná 31.3.2016 a 19.10.2016 v pivovaru U tří růží.
Vavřík Ag
6,1
18. 11. 2016
čep "pod komínem"
Red Ale 14°
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý Red Ale ochutnaný 10.6. a 29.6.2015 v pivovaru U Tří růží.
Vavřík Ag
6,2
18. 11. 2016
čep "pod komínem"
Irish Red Ale 14°
vzhled: 8, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý Ale irského typu, načervenalé barvy, ochutnaný 27.9.2016 v pivovaru U Tří růží.
Jiras5509
5,0
1. 10. 2016
čep "no name"
Světlý speciál 13°
Praha vařit pivo neumí
Vavřík Ag
8,8
5. 9. 2016
čep "pod komínem"
Weissbier U3R 14°
vzhled: 9, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Výborná pšenice německého typu se svěží citrusovou stopou a jemným chmelovým aroma, ochutnaná 18.8.2016 v pivovaru U tří růží.
Vavřík Ag
6,7
5. 9. 2016
čep "pod komínem"
Salzburg speciál 14°
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobrý světlý speciál, výrazně světlejší barvy a nasládlejší chuti než klasický zdejší ležák, ochutnaný 18.8.2016 v pivovaru U tří růží.
Vavřík Ag
6,8
22. 7. 2016
čep "pod komínem"
Elderflower Ale 12°
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý zajímavý kousek z dílny pana Maňáka, ve kterém pšeničné slady doplnily kvasinky svrchního kvašení. Ochutnáno 22.7.2016 v pivovaru U Tří růží.
Grga Pitic
7,0
17. 7. 2016
čep "pod komínem"
Elderflower Ale 12°
EDABarret
9,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Elderflower Ale 12°
<<
předchozí
1
2
3
4
5
...
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.
Vstoupit do diskuze (3)