Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
U tří růží, Praha
81%
127 hodnocení
79 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Polotmavý ležák 12°
Světlý speciál 13°
Tmavý ležák 12°
Vienna Red 15°
Sezónní piva
Alt Bayernsche Weissbier 13°
Amber Weiss 15°
American Amber Ale 16°
American Amber Lager 13°
American Pale Ale 14°
American style Weissbeer 13°
Americké pšeničné Pub Wheat 13°
Baltic Honey Porter 14°
Biscuit Amber Ale 15°
Brown Ale 15°
Černá lavina 16°
Double Brown Abbey 18°
Double IPA 19°
Dry Stout 14°
Dubový polotmavý speciál 14°
Dubový světlý speciál 14°
Elderflower Ale 12°
Equinox Pale Ale 15°
Christmas Amber 15°
Christmas Amber 17°
Christmas Amber 18°
India Pale Ale 17°
IPL
Irish Red Ale 14°
Jantarový kouřový speciál 13°
Klášterní sv.Jiljí №.1. 18°
Klášterní sv.Jiljí №.2. 24°
Klášterní sv.Jiljí №.3. 16°
Klášterní sv.Jiljí №.4. 17°
Klášterní sv.Jiljí №.5. 17°
Kouřový tmavý speciál 14°
Märzen speciál 14°
Medové pivo 12°
Mnichovský speciál 14°
Novozélandský chmelový ležák 13°
Pale Ale
Podzimní světlý Bock 17°
Podzimní světlý Hop Lager 14°
Rašelinový Ale 14°
Red Ale 14°
Roggen weiss 14°
Rubín 13°
Saison de Noel 17,9°
Salzburg speciál 14°
Scottish Ale 15°
Simcoe Amber Ale 14°
Single Hop Ale
Single Hop Cascade 14°
Single Hop Wai-iti 14°
Single Hop Wakatu 14°
Speciál šampiónů 14°
Starobavorské bílé 14°
Starobavorské Dunkels weisse 14°
Summer Weiss 13°
Tmavá růže (Dark Rose) 16°
Tmavý speciál 14
Tropic IPA 16,8°
Ur-Weisse Bock 17°
Weiss Bock 16°
Weissbier 14°
Weissbier U3R 14°
Wellington IPA 17°
West coast IPA
Wheat IPA 16°
Witbier 15°
Wood Barrel Ale 14°
Wood Stout 14°
Žitný speciál
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Raab
Špilberk světlá 10°
11/24
hodnocení: pivo
Raab
Brněnská 11°
11/24
hodnocení: pivo
peproch
Světlý Victor 12°
Dobré standart pivo, příjemná chuť, teplota i vůně. Akorát čili vyvážený.
nové pivo
Ozzman
Session IPA 13°
nové pivo
Ozzman
IPL 11- Saturn
hodnocení: podnik
Ozzman
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Houz
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
nové pivo
Sagara
Mazák Nectarine Sour 11°
hodnocení: podnik
Ozzman
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
nový pivovar
Sagara
Brouwerij Roman
nový pivovar
Sagara
Stigbergets Bryggeri
nový pivovar
Sagara
Frost Beer Works
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
Rada
CRAFT BEER PUB - U Škvorů
nový podnik: restaurace
peproch
Babylon Café
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
nový podnik: restaurace
peproch
Tankovna Ostravar
minipivovar
Rok vzniku
: 2012
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail
: rezervace@u3r.cz
Telefon
:
601 588 281
,
601 588 282
Kontaktní osoba
: Robert Maňák
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik:
restaurace U Tří růží, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
10
7. 1. 2015
čep "pod komínem"
Double Brown Abbey 18°
Vavřík Ag
9,0
7. 1. 2015
čep "pod komínem"
Baltic Honey Porter 14°
Vavřík Ag
9,0
7. 1. 2015
čep "pod komínem"
Märzen speciál 14°
Moc dobrý Březňák.
Vavřík Ag
9,0
7. 1. 2015
čep "pod komínem"
Single Hop Wakatu 14°
Vavřík Ag
9,0
4. 1. 2015
čep "pod komínem"
Single Hop Cascade 14°
Vavřík Ag
7,0
4. 1. 2015
čep "pod komínem"
Speciál šampiónů 14°
Vavřík Ag
8,9
4. 1. 2015
čep "pod komínem"
Wood Stout 14°
vzhled: 10, pitelnost: 7, vůně: 10, chuť: 9, celkový dojem: 8
Vavřík Ag
9,0
4. 1. 2015
čep "pod komínem"
Starobavorské bílé 14°
Vavřík Ag
10
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
India Pale Ale 17°
Vynikající IPA s vyšší hořkostí, takhle nějak si představuji vynikající IPU.
Vavřík Ag
10
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
Dubový světlý speciál 14°
Tak tohle byla záležitost!
Vavřík Ag
9,0
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
Starobavorské Dunkels weisse 14°
Vavřík Ag
8,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Podzimní světlý Hop Lager 14°
Vavřík Ag
9,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Americké pšeničné Pub Wheat 13°
Výborná a zajímavá pšenice.
Vavřík Ag
9,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
American Amber Lager 13°
Výborný polotmavý speciál s poměrně velkou hořkostí.
Vavřík Ag
6,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Jantarový kouřový speciál 13°
Mně hold to nakuřované nejede a to ani od pana Maňáka.
Vavřík Ag
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Ur-Weisse Bock 17°
Vavřík Ag
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Rubín 13°
Vavřík Ag
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
American Amber Ale 16°
Výborný American Amber Ale s chmelovou chutí.
Vavřík Ag
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Scottish Ale 15°
Vavřík Ag
10
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
Novozélandský chmelový ležák 13°
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Jedno z nejlepších piv, které jsem v životě pil!
<<
předchozí
...
6
7
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.
Vstoupit do diskuze (3)