U tří růží, Praha

81%
120 hodnocení
73 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
IPL
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Krušovice Královská 12°
Poddanská 12. Nic zvláště špatného. Přijatelný marketový průměr.
recenze: pivo
12° sv. Jana Nepomuckého
Pšenice skvělé kvality, ale pro mě nevhodný styl. Zcela domi ...
hodnocení: pivo
NEIPA Independence 13°
Velice příjemná NEIPA , s výraznou hořkostí
hodnocení: pivo
Bad Flash Bikini Ale 11°
Letní lehký ALE s příjemnou hořkostí
hodnocení: podnik
Němý Medvěd - Beer Bar, Mělník
Velice příjemné prostředí, velký výběr kvalitních piv, dobr ...
hodnocení: podnik
Dobré časy Košice
26 kohoutů obsazených na osmi GodTimesa zbytek české a slove ...
recenze: pivo
Džungla grep IPA
Sušší citrusové vyznění. Spíše hořké než voňavé. Celkově dom ...
nový podnik: pivnice
nový pivovar
nový pivovar
recenze: pivo
Helles 12
Celkem povedené pivo. Super pitelnost s vyšší hořkostí a delším dozníváním
nový podnik: pivnice
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Šemrák, Košice
Od roku 2021 tu sídlí Smokehouse s nabídkou více českých a s ...
hodnocení: podnik
Hákovna Craft beer pub
Příjemný podnik na Legerce ve sklepě, piva z pivovarů Hák a Vagabund, výběr slušný.
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Chotěšov
Bohužel Nefunkční
komentář: podnik
anonym
Beershop.cz - pivotéka (craftbeer)
Beershop cz posielajú pivo ktoré má trvanlivosť šesť dní.HANBA
komentář: pivovar
anonym
Agent, Olešnice
Osobně jsem ho navštívil . Jidelní lístek pouze křídou na t ...
komentář: podnik
anonym
restaurace Kašperskohorský pivovar
Jídlo hrozné, obsluha velmi nepříjemná. Pivo celkem dobré.
pivovar U tří růží, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail: rezervace@u3r.cz
Telefon: 601 588 281, 601 588 282
Kontaktní osoba: Robert Maňák
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik: restaurace U Tří růží, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
4. 1. 2015
čep "pod komínem"
10
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
Vynikající IPA s vyšší hořkostí, takhle nějak si představuji vynikající IPU.
10
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
Tak tohle byla záležitost!
9,0
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
8,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
9,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Výborná a zajímavá pšenice.
9,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý speciál s poměrně velkou hořkostí.
6,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Mně hold to nakuřované nejede a to ani od pana Maňáka.
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný American Amber Ale s chmelovou chutí.
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
10
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Jedno z nejlepších piv, které jsem v životě pil!
7,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,8
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 9, celkový dojem: 8
Vynikající zimní pšenice Weizenbock s lehkou banánovou příchutí. Ochutnáno přesně po roce 28.12.2015 přímo v pivovaru U tří růží.
10
26. 12. 2014
čep "pod komínem"
Vynikající klášterní speciál, na který se opravdu vyplatí kdykoli zajít, když ho zrovna pan Maňák uvaří.
9,0
17. 12. 2014
čep "pod komínem"
Co jsem pil ja bylo supr
9,0
15. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý ležák.
9,0
12. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze

"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.