Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
U tří růží, Praha
81%
129 hodnocení
81 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Polotmavý ležák 12°
Světlý speciál 13°
Tmavý ležák 12°
Vienna Red 15°
Sezónní piva
Alt Bayernsche Weissbier 13°
Amber Weiss 15°
American Amber Ale 16°
American Amber Lager 13°
American Pale Ale 14°
American style Weissbeer 13°
Americké pšeničné Pub Wheat 13°
Baltic Honey Porter 14°
Biscuit Amber Ale 15°
Brown Ale 15°
Černá lavina 16°
Double Brown Abbey 18°
Double IPA 19°
Dry Stout 14°
Dubový polotmavý speciál 14°
Dubový světlý speciál 14°
Elderflower Ale 12°
Equinox Pale Ale 15°
Christmas Amber 15°
Christmas Amber 17°
Christmas Amber 18°
India Pale Ale 17°
IPL
Irish Red Ale 14°
Jantarový kouřový speciál 13°
Klášterní sv.Jiljí №.1. 18°
Klášterní sv.Jiljí №.2. 24°
Klášterní sv.Jiljí №.3. 16°
Klášterní sv.Jiljí №.4. 17°
Klášterní sv.Jiljí №.5. 17°
Kouřový tmavý speciál 14°
Märzen speciál 14°
Medové pivo 12°
Mnichovský speciál 14°
Novozélandský chmelový ležák 13°
Pale Ale
Podzimní světlý Bock 17°
Podzimní světlý Hop Lager 14°
Rašelinový Ale 14°
Red Ale 14°
Roggen weiss 14°
Rubín 13°
Saison de Noel 17,9°
Salzburg speciál 14°
Scottish Ale 15°
Simcoe Amber Ale 14°
Single Hop Ale
Single Hop Cascade 14°
Single Hop Wai-iti 14°
Single Hop Wakatu 14°
Speciál šampiónů 14°
Starobavorské bílé 14°
Starobavorské Dunkels weisse 14°
Summer Weiss 13°
Tmavá růže (Dark Rose) 16°
Tmavý speciál 14
Tropic IPA 16,8°
Ur-Weisse Bock 17°
Weiss Bock 16°
Weissbier 14°
Weissbier U3R 14°
Wellington IPA 17°
West coast IPA
Wheat IPA 16°
Witbier 15°
Wood Barrel Ale 14°
Wood Stout 14°
Žitný speciál
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Sagara
Kartel IPA Nelson Sauvin Mosaic 14 (Prosinec 2024)
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2024)
nové pivo
Sagara
Kartel IPA Nelson Sauvin Mosaic 14 (Prosinec 2024)
hodnocení: pivo
Sagara
Sibeeria One Donkey NEIPA 17°
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2024)
nové pivo
Sagara
Sibeeria One Donkey NEIPA 17°
hodnocení: pivo
Sagara
Krush - pšeničné
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
nové pivo
Sagara
Krush - pšeničné
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
Sagara
Vilniaus Alus
recenze: pivo
Ozzman
Garp 441 NEIPA 14°
Moc fajnová, krémová NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, která ...
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
recenze: pivo
Ozzman
Garp 421 Hazy IPA 12°
Lehká, šťavnatá NEIPA s bohatou, vysokou pěnou, ulpívající n ...
recenze: pivo
Ozzman
Garp 110 Světlý ležák 11°
Mírně zakalené pivo s krémovou, stabilní pěnou, střední říz ...
hodnocení: podnik
Sagara
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Sagara
Beerhouse U Tomana, Brno
Ochutnáno: 9 druhů piv (4 x návštěva)(2019)(2023)(2024)
nový pivovar
Sagara
The Bruery
nový pivovar
Sagara
Drekker Brewing Company
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
A Ty si kokos, kery v zivote nepil kvalitni pivo ... "s" nahrad "t"
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
Ty jsi opravdu kus vola
minipivovar
Rok vzniku
: 2012
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail
: rezervace@u3r.cz
Telefon
:
601 588 281
,
601 588 282
Kontaktní osoba
: Robert Maňák
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik:
restaurace U Tří růží, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Ozzman
5,3
18. 6. 2025
čep "pod komínem"
IPL
vzhled: 5, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 5
Dost průměrný IPL.
restaurace U Tří růží, Praha
Ozzman
7,4
18. 6. 2025
čep "pod komínem"
Klášterní sv.Jiljí №.4. 17°
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Zajímavý klášterní speciál.
restaurace U Tří růží, Praha
Ozzman
9,5
21. 10. 2024
čep "pod komínem"
Weissbier 14°
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 9, chuť: 10, celkový dojem: 9
Tohle je nejlepší pšenice co jsem kdy ochutnal opravdu super pití
Ozzman
7,7
21. 8. 2024
čep "pod komínem"
American Pale Ale 14°
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Krásně pitelná APA musím říct, že tady je opravdu každé pivo móc dobré
Ozzman
8,0
29. 6. 2024
čep "pod komínem"
Tmavý speciál 14
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Tenhle tmavý speciál má všechno jak má být. Temná barva hustá hnědá pěna střední říz a aroma i chuť s zřetelnými tóny kávy a karamelu. Tmavá piva nemusím ale tohle je opravdu pitelné.
Ozzman
8,0
29. 6. 2024
čep "pod komínem"
Vienna Red 15°
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Tak musím říct že tahle vídeň chutná opravdu luxusně móc dobré pití mohu jen doporučit.
Ozzman
7,4
29. 6. 2024
čep "pod komínem"
Světlý speciál 13°
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Dobré pivko s krásnou pěnou a jemnou hořkostí dobře pitelný ležák
kukikiku
8,0
28. 5. 2024
čep "no name"
Tmavý ležák 12°
jenda z podhradí
6,0
24. 1. 2024
čep "pod komínem"
Polotmavý ležák 12°
Pro Čecha obsluha nic ochotného a milého. Ale pivo se jim daří.
ZaS
4,0
1. 2. 2023
čep "pod komínem"
IPL
restaurace U Tří růží, Praha
Carlos
9,0
21. 2. 2022
čep "pod komínem"
Klášterní sv.Jiljí №.2. 24°
Skvělé tmavé silné pivo.
Carlos
6,0
21. 2. 2022
čep "pod komínem"
Americké pšeničné Pub Wheat 13°
Sagara
6,9
23. 7. 2020
čep "pod komínem"
Brown Ale 15°
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivovar U tří růží - Praha (2020)
Sagara
7,1
23. 7. 2020
čep "pod komínem"
Tmavá růže (Dark Rose) 16°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivovar U tří růží - Praha (2020)
Sagara
7,3
23. 7. 2020
čep "pod komínem"
Vienna Red 15°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivovar U tří růží - Praha (2020)
Sagara
7,2
23. 7. 2020
čep "pod komínem"
Witbier 15°
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivovar U tří růží - Praha (2020)
Sagara
7,8
23. 7. 2020
čep "pod komínem"
Klášterní sv.Jiljí №.1. 18°
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Ochutnáno - Pivovar U tří růží - Praha (2020)
Sagara
7,0
23. 7. 2020
čep "pod komínem"
Světlý speciál 13°
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Žatecká Dočesná - Žatec (2017) Ochutnáno - Pivovar U tří růží - Praha (2020)
Vavřík Ag
8,4
17. 6. 2020
čep "pod komínem"
Klášterní sv.Jiljí №.1. 18°
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 8
Tuhle klášterní tečku na závěr si tady téměř nikdy neodpustím, je to stále super, ochutnáno 16.6.2020.
restaurace U Tří růží, Praha
Vavřík Ag
8,2
17. 6. 2020
čep "pod komínem"
Vienna Red 15°
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Takhle nějak má vypadat a hlavně chutnat skvělá Vídeň, ochutnáno 16.6.2020.
restaurace U Tří růží, Praha
<<
předchozí
1
2
3
4
5
...
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.
Vstoupit do diskuze (3)