U tří růží, Praha

81%
130 hodnocení
81 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
IPL
Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Mazák Teepee NEIPA 15°
Lahodná, šťavnatá NEIPA zlatě zakalená s krémovou, hustou, s ...
hodnocení: pivo
Fogl Session IPA 11°
Lehká, svěží, voňavá IPA s ovocnými tóny a silnější hořkostí.
hodnocení: podnik
Pivovarská hospůdka Beskydský pivovárek, Ostravice
Ochutnáno: 19 druhů piv (6 x návštěva)(2017)(2018)(2019)(2024)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
hodnocení: podnik
Chrudimský pivovar Filištín, minipivovar
Obyčejný pivovarský výčep s ochotnou obsluhou.
hodnocení: podnik
Restaurace U Loutkáře
Malá pivovarská hospůdka s příjemnou obsluhou.
recenze: pivo
Sibeeria Etna NEIPA 17°
Fajnová ovocná, šťavnatá NEIPA s krémovou hustou stabilní pě ...
recenze: pivo
New Dog on The Hop: Dolcita & YCH 303 NEIPA 14°
Fakt dobrá NEIPA s jemnou krémovou texturou, hustou stabilní ...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
pivovar U tří růží, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail: rezervace@u3r.cz
Telefon: 601 588 281, 601 588 282
Kontaktní osoba: Robert Maňák
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik: restaurace U Tří růží, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný American Amber Ale s chmelovou chutí.
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
10
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Jedno z nejlepších piv, které jsem v životě pil!
7,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,8
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 9, celkový dojem: 8
Vynikající zimní pšenice Weizenbock s lehkou banánovou příchutí. Ochutnáno přesně po roce 28.12.2015 přímo v pivovaru U tří růží.
10
26. 12. 2014
čep "pod komínem"
Vynikající klášterní speciál, na který se opravdu vyplatí kdykoli zajít, když ho zrovna pan Maňák uvaří.
9,0
17. 12. 2014
čep "pod komínem"
Co jsem pil ja bylo supr
9,0
15. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý ležák.
9,0
12. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze

"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.