U tří růží, Praha

81%
130 hodnocení
81 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
IPL
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Lipové - Světlý ležák 11°
Ochutnáno - Festival létajících a malých pivovarů - Praha-Holešovice (2025)
hodnocení: pivo
Pacovská Divočina 12°
Ochutnáno - Pivní festival Brno - Brno-město (2021) Ochutná ...
hodnocení: pivo
Spaceboy Pale Ale
Ochutnáno - Festival létajících a malých pivovarů - Praha-Holešovice (2025)
nový pivovar
hodnocení: podnik
BeerGeek Bar, Praha
Ochutnáno: 174 druhů piv (13 x návštěva)(2020)(2022)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
NAPALMĚ, pivní bar, Praha
Ochutnáno: 8 druhů piv (2025)
recenze: pivo
Specjal Jasny Pelny
balení láhev, ubráno na alkoholu, nyní 5,6 %, rozhodně to ne ...
recenze: pivo
Hřebec Winter IPA 13°
Parádní Winter IPA, čiré zlaté barvy s bohatou pěnou, středn ...
recenze: pivo
Sibeeria Snowtown 16° NEIPA
Výborná sněhová NEIPA s jemnou zakaleností, krémovou stabiln ...
komentář: pivo
Chříčský ležák
Zveme vás, abyste unikli každodennímu shonu a dopřáli si ero ...
komentář: pivo
Chříčský ležák
Zdravíme! Zveme vás, abyste unikli každodennímu shonu a dopř ...
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Lepší si připlatit za dobré pivo, než se trávit za pár korun takovou s*ačkou.
komentář: pivovar
anonym
Plzeňský Prazdroj
Vaše pivo je fajn a vždycky mi chutnalo pak mi jednou přišlo ...
hodnocení: podnik
Kolínská bouda
Navštíveno v 12/25
pivovar U tří růží, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail: rezervace@u3r.cz
Telefon: 601 588 281, 601 588 282
Kontaktní osoba: Robert Maňák
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik: restaurace U Tří růží, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný American Amber Ale s chmelovou chutí.
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
10
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Jedno z nejlepších piv, které jsem v životě pil!
7,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,8
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 9, celkový dojem: 8
Vynikající zimní pšenice Weizenbock s lehkou banánovou příchutí. Ochutnáno přesně po roce 28.12.2015 přímo v pivovaru U tří růží.
10
26. 12. 2014
čep "pod komínem"
Vynikající klášterní speciál, na který se opravdu vyplatí kdykoli zajít, když ho zrovna pan Maňák uvaří.
9,0
17. 12. 2014
čep "pod komínem"
Co jsem pil ja bylo supr
9,0
15. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý ležák.
9,0
12. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze

"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.