Pivomilec

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1976
Kraj: Plzeňský kraj
Kde jsem štamgast: Všude, kde si piva váží...,
Vlastní motto: Pivo a fotbal to je paráda! a Old punks never die!
Pivní mapa uživatele
5,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Sladový, lehce obilný ležák, jen slabě chmelený a neuleželý (až mladinový), střední plnost a říz.
5,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Sladové, s tóny karamelu, medu, pražených sladů a sladkokyselých jablek, jemná hořkost, lehce másla, ale vcelku pitelné.
4,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Základ sladový, zpočátku v chuti sladkost, ale v závěru ulpívající hořkost. Jako větší problém se jeví pachuť zeleninového vývaru, hlavně po zteplání piva je ten celer, petržel a pastinák drsný.
5,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
V chuti výrazně pražená zrnková káva a karamel, slabší tělo, lehké se střední hořkostí.
4,0
30. 10. 2018
čep "pod komínem"
Prodávané jako uzené pivo, které zase tak moc uzené není, zato je dost kyselé, prázdné a nevyvážené. Stejná vysoká nakyslost byla i u polotmavé 12°, která dříve byla v pořádku (do sladko-hořka), nyní ale kroutila jazyk.
7,0
19. 10. 2018
čep "v ráji pivaře"
Toto ESB od Clocka má v chuti výrazný sladový podklad, pak cítím pečené tousty, ořechy, chleba, karamel a lehké ovocné tóny (pomeranče, jablka). Střední říz a vyšší kořenitě chmelová hořkost.
pivovar Pacov (Pacov)
5,0
17. 10. 2018
čep "v ráji pivaře"
Středně plné sladové tělo, chuť sladově nasládlá a obilná, střední říz, střední chmelově bylinná hořkost. Takový silnější, více chmelený plzeňský ležák, který by trochu vyladění potřeboval.
5,0
17. 10. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno přímo na Ryžovně 8.9.2018, chuťově na pomezí polotmavého ležáku a amber aleu,ale bez výrazných ovocných esterů, cítit jsou pražené a karamelové slady, spíše nižší a jemná hořkost.
6,0
17. 10. 2018
čep "pod komínem"
Tenhle hořký žitný ejlík je ideální cyklopivo v teplých letních měsících (duben až listopad:-). Lehké, žitné slady v chuti výrazné, vyšší ovocná hořkost, střední říz, osvěžující.
5,0
17. 10. 2018
čep "pod komínem"
Uprostřed divoké přírody v Krušných horách na místě vysídlené a zaniklé vesnice v budově bývalé školy sídlí minipivovar Ryžovna, a od letošních prázdnin zde funguje prodejní stánek. Ležák Boží Dar byl mdlý, sladový se stopami kvasnic, středně bylinně hořký, lehce diacetylový. Průměrný a nečistý ležák.