Vavřík Ag

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1963
Kraj: Hlavní město Praha
Kde jsem štamgast: V několika pražských pivních barech, Praha
Vlastní motto: Nežijeme tak dlouho, abychom pili špatná piva!
Pivní mapa uživatele
4,3
18. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 4
Slabší IPA, ochutnaná 20.5.2017 na Kosteleckém vysmolení.
5,6
18. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý výroční bock, ochutnaný 20.5.2017 na Kosteleckém vysmolení.
6,1
18. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrá žitná IPA sladové a citrusové chuti, ochutnaná 20.5.2017 v Kosteleckém vysmolení.
6,5
18. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrá IPA s citrusovými tóny, ochutnaná 20.5.2017 na Kosteleckém vysmolení.
4,9
18. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
Průměrný světlý ležák, ochutnaný 20.5.2017 na Kosteleckém Vysmolení.
7,4
18. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 8, celkový dojem: 8
Velmi dobrá polotmavá IPA sladové a ovocné chuti, ochutnaná 20.5.2017 v Kosteleckém vysmolení.
7,3
18. 10. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrá APA od pana Hrdličky s nádechem tropického ovoce, ochutnaná poprvé 15.7.2015 a naposledy 20.5.2017 na Kosteleckém vysmolení.
7,3
18. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Dobrý silný Porter, ochutnaný 20.5.2017 hned na úvod Kosteleckého vysmolení.
pivovar Cvikov (Cvikov)
5,1
18. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý světlý ležák, slabě sladové chuti, ochutnaný poprvé 30.3.2017 v pivovaru Cvikov a naposledy 13.10.2017 U Bílé labutě v Doksech.
5,2
18. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý polotmavý ležák, k obědu bodne určitě. Naposledy ochutnáno 14.10.2017.