Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Cantillon, Anderlecht
85%
31 hodnocení
31 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Cantillon Bruocsella 1900 Grand Cru
Cantillon Classic Gueuze
Cantillon Fou´Foune
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Cantillon Kriek 100% Lambic
Cantillon Lou Pepe Framboise
Cantillon Lou Pepe Kriek
Cantillon Magic Lambic
Cantillon Rosé De Gambrinus
Cantillon Saint Lamvinus Grand Cru
Sezónní piva
Cantillon 50 Degrees N - 4 Degrees E
Cantillon Carignan
Cantillon Lambic d'Aunis
Cantillon Nath 2019
Cantillon Saint Lamvinus
Cantillon Single Barrel 1-Year Lambic
Cantillon Single Barrel 2 Year Lambic
Cantillon Sophia Lambic
Cantillon Tyrnilambic Baie d'Argousier
Cantillon Vigneronne
Cantillon Zwanze 2019
Cuvée Moeder 10 Ans - Cab Franc
Cuvée Moeder Lambic (Framboise)
Kriek 100% Lambic Bio
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Raab
Špilberk světlá 10°
11/24
hodnocení: pivo
Raab
Brněnská 11°
11/24
hodnocení: pivo
peproch
Světlý Victor 12°
Dobré standart pivo, příjemná chuť, teplota i vůně. Akorát čili vyvážený.
nové pivo
Ozzman
Session IPA 13°
nové pivo
Ozzman
IPL 11- Saturn
hodnocení: podnik
Ozzman
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Houz
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
nové pivo
Sagara
Mazák Nectarine Sour 11°
hodnocení: podnik
Ozzman
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
nový pivovar
Sagara
Brouwerij Roman
nový pivovar
Sagara
Stigbergets Bryggeri
nový pivovar
Sagara
Frost Beer Works
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
Rada
CRAFT BEER PUB - U Škvorů
nový podnik: restaurace
peproch
Babylon Café
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
nový podnik: restaurace
peproch
Tankovna Ostravar
minipivovar
Rok vzniku
: 1900
Belgie
Provincie
: Bruselský region
Adresa
: rue Gheude 56, 1070 Anderlecht
Webové stránky
e-mail
: info@cantillon.be
Telefon
:
25 214 928
Zadal:
Pivomilec
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
7,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Single Barrel 2 Year Lambic
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Kriek 100% Lambic
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
8,0
9. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Cantillon Bruocsella 1900 Grand Cru
Ochutnáno 12.9.2018.
BeerGeek Bar, Praha
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Ochutnáno 3.10.2019 v Cantillonu.
Pivomilec
10
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Fou´Foune
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Fou´Foune (pejorativní výraz pro ..., my bysme asi použili výraz broskvička, ale mysleli bychom při tom něco jiného) je za mě nejlepší ochucený lambik, jaký jsem kdy pil. Meruňky jsou v chuti velmi výrazné, chuť příjemně zjemňují a zároveň doplňují kyselost lehkou nasládlostí, lehce perlivé a pikantní s dřevitým nádechem. Tohle se dá popíjet do nekonečna.
Pivomilec
7,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Nath 2019
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Nath (Natálka - podle jména dětského člena pivovarnické rodiny majitelů) jde o lambik ochucený rebarborou, která je sama o sobě hodně kyselá. V této kombinaci je chuť výrazně kyselá a trpce svíravá, že jazykem jezdíte mezi zuby se snahou vydolovat a vyplivnout ty trpké rebarborové vlásky a trpké pecičky nějakého nezralého ovoce. Tenhle lambik už křivil hubu i milovníkům kyseláčů.
Pivomilec
8,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Kriek 100% Lambic
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Kriek je nejrozšířenější lambik, který je ochucený višněmi. Opět hodně kyselé až svíravě trpké, šumivé s nádechem višní.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Rosé De Gambrinus je Framboise, což je lambic ochucený a zjemněný malinami. Chuťově je to mladé šumivé růžové víno s nádechem malin, opět kyselé, pecičkově trpké a peprné.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Gueuze je směs různě starých lambiků, kyselost je střední s ovocným nádechem, i dřevité tóny (zrání v sudech) jsou výraznější, suchý závěr.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Grand Cru Bruocsella je kyselý a lehce trpký (nezralé ovoce), peprný a perlivý lambik s dřevitými tóny. Komplexní a perfektně vrstvený lambik.
Raven Pub, Plzeň
<<
předchozí
1
2
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek