Cantillon, Anderlecht

Nově na BeerWeb 
komentář: pivovar
anonym
Moucha, Praha
Obojí vynikající... přijemně hořké, jen musí bý podáváno hodně vychlazené...
komentář: pivovar
anonym
Na Vývoji, Vlašim
Za mě skvělé pivo, akorát hořké a akorát silné... zkrátka výborné...
hodnocení: pivo
PINTA Hopzz_ Sublime
Ochutnáno - F.A. Bar Oranžová - Brno (2025)
hodnocení: pivo
Old School American Porter 14°
Ochutnáno - F.A. Bar Oranžová - Brno (2025)
hodnocení: podnik
BeerGeek Bar, Praha
Ochutnáno: 162 druhů piv (12 x návštěva)(2020)(2022)(2023)(2024)(2025)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Pivovar Kilián
Obyčejná pivovarská hospůdka s milou obsluhou.
hodnocení: podnik
BeerGeek Bar, Praha
Velký výběr piv, ochotná obsluha, trochu vyšší ceny.
recenze: pivo
Lollihop 15°
Moc dobře pitelná West Coast IPA zlaté barvy, krémové stabil ...
recenze: pivo
Mosaic Ale 12°
Dost dobrý ALE s jasnou zlatou barvou, bohatou stabilní pěno ...
nový pivovar
recenze: pivo
Catberus APA 13
Skvěle pitelná APA jasné zlaté barvy, krémová, stabilní pěna ...
komentář: pivovar
anonym
Panský pivovar Sokolnice
Dobrý den, dá se ještě někde koupit pivo Antonie 14 ? Nejlé ...
komentář: podnik
anonym
Zbraslavský kozí chlívek
Těšil jsem se na pivo s hezkým názvem. Leč, jejich Koza mně ...
pivovar Cantillon, Anderlecht
minipivovar
Rok vzniku: 1900
Belgie
Provincie: Bruselský region
Adresa: rue Gheude 56, 1070 Anderlecht
Webové stránky
e-mail: info@cantillon.be
Telefon: 25 214 928
Zadal: Pivomilec
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
7,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
8,0
9. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 12.9.2018.
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 3.10.2019 v Cantillonu.
10
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Fou´Foune (pejorativní výraz pro ..., my bysme asi použili výraz broskvička, ale mysleli bychom při tom něco jiného) je za mě nejlepší ochucený lambik, jaký jsem kdy pil. Meruňky jsou v chuti velmi výrazné, chuť příjemně zjemňují a zároveň doplňují kyselost lehkou nasládlostí, lehce perlivé a pikantní s dřevitým nádechem. Tohle se dá popíjet do nekonečna.
7,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Nath (Natálka - podle jména dětského člena pivovarnické rodiny majitelů) jde o lambik ochucený rebarborou, která je sama o sobě hodně kyselá. V této kombinaci je chuť výrazně kyselá a trpce svíravá, že jazykem jezdíte mezi zuby se snahou vydolovat a vyplivnout ty trpké rebarborové vlásky a trpké pecičky nějakého nezralého ovoce. Tenhle lambik už křivil hubu i milovníkům kyseláčů.
8,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Kriek je nejrozšířenější lambik, který je ochucený višněmi. Opět hodně kyselé až svíravě trpké, šumivé s nádechem višní.
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Rosé De Gambrinus je Framboise, což je lambic ochucený a zjemněný malinami. Chuťově je to mladé šumivé růžové víno s nádechem malin, opět kyselé, pecičkově trpké a peprné.
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Gueuze je směs různě starých lambiků, kyselost je střední s ovocným nádechem, i dřevité tóny (zrání v sudech) jsou výraznější, suchý závěr.
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Grand Cru Bruocsella je kyselý a lehce trpký (nezralé ovoce), peprný a perlivý lambik s dřevitými tóny. Komplexní a perfektně vrstvený lambik.

Diskuze