Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Cantillon, Anderlecht
85%
28 hodnocení
28 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Cantillon Bruocsella 1900 Grand Cru
Cantillon Classic Gueuze
Cantillon Fou´Foune
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Cantillon Kriek 100% Lambic
Cantillon Lou Pepe Framboise
Cantillon Lou Pepe Kriek
Cantillon Magic Lambic
Cantillon Rosé De Gambrinus
Cantillon Saint Lamvinus Grand Cru
Sezónní piva
Cantillon 50 Degrees N - 4 Degrees E
Cantillon Carignan
Cantillon Lambic d'Aunis
Cantillon Nath 2019
Cantillon Single Barrel 1-Year Lambic
Cantillon Single Barrel 2 Year Lambic
Cantillon Sophia Lambic
Cantillon Tyrnilambic Baie d'Argousier
Cantillon Vigneronne
Cantillon Zwanze 2019
Cuvée Moeder 10 Ans - Cab Franc
Cuvée Moeder Lambic (Framboise)
Kriek 100% Lambic Bio
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
DK
Šárka 11°
hodnocení: podnik
Sagara
Bledý Úsvit
Ochutnáno: 13 druhů piv (13 x návštěva)(2022)(2023)
hodnocení: pivo
Sagara
CH-47 Chinook - Cold IPA 15°
Ochutnáno - Bledý Úsvit - Český Těšín (2023)
nové pivo
Sagara
CH-47 Chinook - Cold IPA 15°
hodnocení: podnik
Sagara
Palouk
Ochutnáno: 16 druhů piv ( 7 x návštěva) (2022)(2023)
hodnocení: pivo
Sagara
Hoppy Dreams - NEIPA 15°
Ochutnáno - Restaurace Palouk - Ostrava (2023)
nové pivo
Sagara
Hoppy Dreams - NEIPA 15°
nové pivo
Sagara
I Love the Smell of Nectaron In the Morning NEIPA
hodnocení: podnik
THS92
LUXOR brewhouse - Šemrák, Košice
nový pivovar
Sagara
Viru Õlu
recenze: pivo
Johnny202
Bernard Jedenáctka
Pivo velmi dobře pitelné,se střední hořkostí a jemným doznív ...
nový pivovar
Sagara
Greene King
komentář: podnik
anonym
Chata Alba
Byl jsem tam v roce 1969. Moc krásné vzpomínky.
nový pivovar
Sagara
Robinsons Brewery
nový podnik: restaurace
Carlos
Srdcovka Osada
nový podnik: pivnice
Sagara
BEER AND FRIENDS
nový podnik: restaurace
Carlos
Bernard Bar Litvínov
komentář: pivovar
anonym
Pivní Skaut, Cheb
Udělal jsem si dneska krásný večer s vaší božskou čtrnáctkou. Veliká dobrota!
recenze: pivo
THS92
EJ-L BISŤU 14°
Dobra IPA. Trocha viacej ostrejšia chuť na mňa ale inak veľmi dobre pivko.
recenze: pivo
THS92
Pánko 12°
Čakal som viacej. Každopádne určite neurazí ale nevybral by som si ho znova.
komentář: pivovar
J. K.
U bojiště 1866, Miletín
Informace o pivovaru jsou zastaralé, nutno aktualizovat - www.pivovarmiletin.cz.
minipivovar
Rok vzniku
: 1900
Belgie
Provincie
: Bruselský region
Adresa
: rue Gheude 56, 1070 Anderlecht
Webové stránky
e-mail
: info@cantillon.be
Telefon
:
25 214 928
Zadal:
Pivomilec
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Ochutnáno 3.10.2019 v Cantillonu.
Pivomilec
10
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Fou´Foune
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Fou´Foune (pejorativní výraz pro ..., my bysme asi použili výraz broskvička, ale mysleli bychom při tom něco jiného) je za mě nejlepší ochucený lambik, jaký jsem kdy pil. Meruňky jsou v chuti velmi výrazné, chuť příjemně zjemňují a zároveň doplňují kyselost lehkou nasládlostí, lehce perlivé a pikantní s dřevitým nádechem. Tohle se dá popíjet do nekonečna.
Pivomilec
7,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Nath 2019
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Nath (Natálka - podle jména dětského člena pivovarnické rodiny majitelů) jde o lambik ochucený rebarborou, která je sama o sobě hodně kyselá. V této kombinaci je chuť výrazně kyselá a trpce svíravá, že jazykem jezdíte mezi zuby se snahou vydolovat a vyplivnout ty trpké rebarborové vlásky a trpké pecičky nějakého nezralého ovoce. Tenhle lambik už křivil hubu i milovníkům kyseláčů.
Pivomilec
8,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Kriek 100% Lambic
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Kriek je nejrozšířenější lambik, který je ochucený višněmi. Opět hodně kyselé až svíravě trpké, šumivé s nádechem višní.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Rosé De Gambrinus je Framboise, což je lambic ochucený a zjemněný malinami. Chuťově je to mladé šumivé růžové víno s nádechem malin, opět kyselé, pecičkově trpké a peprné.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Gueuze je směs různě starých lambiků, kyselost je střední s ovocným nádechem, i dřevité tóny (zrání v sudech) jsou výraznější, suchý závěr.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Grand Cru Bruocsella je kyselý a lehce trpký (nezralé ovoce), peprný a perlivý lambik s dřevitými tóny. Komplexní a perfektně vrstvený lambik.
Raven Pub, Plzeň
<<
předchozí
1
2
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek