Cantillon, Anderlecht

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Raven Verbena Sour ALE 9°
Další z mnoha kyseláčů ochutnaných přímo v Ravenu. Nějak se ...
hodnocení: pivo
Sibeeria Léto 2025 10
Moc fajn letní Session IPA, citrusové osvěžení, dobře pitelné.
recenze: pivo
TVARG ležák 11°
Zlatá barva, skalnatá pěna, slaboučký říz, plnost těla velmi ...
hodnocení: pivo
Tonka Stout 2023 34°
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
recenze: pivo
Mazák Chmelodrom NEIPA 15°
Další parádní NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s bohatou stab ...
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
recenze: pivo
Garp 441 NEIPA 14°
Moc fajnová, krémová NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, která ...
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2019)(2023)(2024)
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
A Ty si kokos, kery v zivote nepil kvalitni pivo ... "s" nahrad "t"
pivovar Cantillon, Anderlecht
minipivovar
Rok vzniku: 1900
Belgie
Provincie: Bruselský region
Adresa: rue Gheude 56, 1070 Anderlecht
Webové stránky
e-mail: info@cantillon.be
Telefon: 25 214 928
Zadal: Pivomilec
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
7,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
8,0
9. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno 12.9.2018.
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Ochutnáno 3.10.2019 v Cantillonu.
10
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Fou´Foune (pejorativní výraz pro ..., my bysme asi použili výraz broskvička, ale mysleli bychom při tom něco jiného) je za mě nejlepší ochucený lambik, jaký jsem kdy pil. Meruňky jsou v chuti velmi výrazné, chuť příjemně zjemňují a zároveň doplňují kyselost lehkou nasládlostí, lehce perlivé a pikantní s dřevitým nádechem. Tohle se dá popíjet do nekonečna.
7,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Nath (Natálka - podle jména dětského člena pivovarnické rodiny majitelů) jde o lambik ochucený rebarborou, která je sama o sobě hodně kyselá. V této kombinaci je chuť výrazně kyselá a trpce svíravá, že jazykem jezdíte mezi zuby se snahou vydolovat a vyplivnout ty trpké rebarborové vlásky a trpké pecičky nějakého nezralého ovoce. Tenhle lambik už křivil hubu i milovníkům kyseláčů.
8,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Kriek je nejrozšířenější lambik, který je ochucený višněmi. Opět hodně kyselé až svíravě trpké, šumivé s nádechem višní.
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Rosé De Gambrinus je Framboise, což je lambic ochucený a zjemněný malinami. Chuťově je to mladé šumivé růžové víno s nádechem malin, opět kyselé, pecičkově trpké a peprné.
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Gueuze je směs různě starých lambiků, kyselost je střední s ovocným nádechem, i dřevité tóny (zrání v sudech) jsou výraznější, suchý závěr.
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Grand Cru Bruocsella je kyselý a lehce trpký (nezralé ovoce), peprný a perlivý lambik s dřevitými tóny. Komplexní a perfektně vrstvený lambik.

Diskuze