Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Cantillon, Anderlecht
85%
32 hodnocení
32 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Cantillon Bruocsella 1900 Grand Cru
Cantillon Classic Gueuze
Cantillon Fou´Foune
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Cantillon Kriek 100% Lambic
Cantillon Lou Pepe Framboise
Cantillon Lou Pepe Kriek
Cantillon Magic Lambic
Cantillon Rosé De Gambrinus
Cantillon Saint Lamvinus Grand Cru
Sezónní piva
Cantillon 50 Degrees N - 4 Degrees E
Cantillon Carignan
Cantillon Grenache Blanc (2023)
Cantillon Lambic d'Aunis
Cantillon Nath 2019
Cantillon Saint Lamvinus
Cantillon Single Barrel 1-Year Lambic
Cantillon Single Barrel 2 Year Lambic
Cantillon Sophia Lambic
Cantillon Tyrnilambic Baie d'Argousier
Cantillon Vigneronne
Cantillon Zwanze 2019
Cuvée Moeder 10 Ans - Cab Franc
Cuvée Moeder Lambic (Framboise)
Kriek 100% Lambic Bio
Nově na BeerWeb
komentář: pivovar
anonym
Pivní Skaut, Cheb
Dnes jsem koupil přímo u chlapců v pivovaru 12 a 13 černou . ...
hodnocení: pivo
kukikiku
New Dog on the Hop: Elani NEIPA 14°
Kmpcb
recenze: pivo
Ozzman
Sprcha Cold IPA 13°
Tak tohle je moc dobré pivo, lehce zakalené s bohatou stabil ...
hodnocení: pivo
kukikiku
Kamenická 12°
Kmpcb
nové pivo
Ozzman
Sprcha Cold IPA 13°
hodnocení: pivo
kukikiku
TVARG ležák 11°
Kmpcb
nové pivo
Ozzman
Summer ALE 10°
hodnocení: podnik
Ozzman
Hotel Svatý Hubert
Pěkné prostředí, dobré jídlo a i pivo.
nové pivo
Ozzman
Hradecký Votrok 11°
recenze: pivo
Ozzman
Kazatel - světlý ležák 11°
Zlatá jasná barva, bohatá, stabilní kroužkující pěna, slabší ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Proud jsem vyzkoušel poprvé loni v létě a postupem času vytl ...
hodnocení: podnik
Tomáš
Restaurace Volt, Jablonec nad Nisou
nový pivovar
Pivomilec
Bratři v pivu
recenze: pivo
Ozzman
Kocour IPA Samurai 14°
Fajnová IPA, lehce zakalená, krémová stabilní pěna, kroužkuj ...
komentář: pivovar
anonym
Líšeňský pivovar, Brno
Včera 7.9 jsem byl na zelném trhu v Brně kde jste měli stáne ...
hodnocení: podnik
Ozzman
Zbraslavský kozí chlívek
Obyčejná pivovarská zahrádka s ochotnou obsluhou.
nový pivovar
Sagara
Kamenitza
nový pivovar
Sagara
Britos
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
nový podnik: pivnice
Houz
Hospoda Jamajka
minipivovar
Rok vzniku
: 1900
Belgie
Provincie
: Bruselský region
Adresa
: rue Gheude 56, 1070 Anderlecht
Webové stránky
e-mail
: info@cantillon.be
Telefon
:
25 214 928
Zadal:
Pivomilec
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Classic Gueuze
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
7,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Single Barrel 2 Year Lambic
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Kriek 100% Lambic
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
8,0
9. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Cantillon Bruocsella 1900 Grand Cru
Ochutnáno 12.9.2018.
BeerGeek Bar, Praha
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Ochutnáno 3.10.2019 v Cantillonu.
Pivomilec
10
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Fou´Foune
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Fou´Foune (pejorativní výraz pro ..., my bysme asi použili výraz broskvička, ale mysleli bychom při tom něco jiného) je za mě nejlepší ochucený lambik, jaký jsem kdy pil. Meruňky jsou v chuti velmi výrazné, chuť příjemně zjemňují a zároveň doplňují kyselost lehkou nasládlostí, lehce perlivé a pikantní s dřevitým nádechem. Tohle se dá popíjet do nekonečna.
Pivomilec
7,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Nath 2019
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Nath (Natálka - podle jména dětského člena pivovarnické rodiny majitelů) jde o lambik ochucený rebarborou, která je sama o sobě hodně kyselá. V této kombinaci je chuť výrazně kyselá a trpce svíravá, že jazykem jezdíte mezi zuby se snahou vydolovat a vyplivnout ty trpké rebarborové vlásky a trpké pecičky nějakého nezralého ovoce. Tenhle lambik už křivil hubu i milovníkům kyseláčů.
Pivomilec
8,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Kriek 100% Lambic
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Kriek je nejrozšířenější lambik, který je ochucený višněmi. Opět hodně kyselé až svíravě trpké, šumivé s nádechem višní.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Rosé De Gambrinus je Framboise, což je lambic ochucený a zjemněný malinami. Chuťově je to mladé šumivé růžové víno s nádechem malin, opět kyselé, pecičkově trpké a peprné.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Gueuze je směs různě starých lambiků, kyselost je střední s ovocným nádechem, i dřevité tóny (zrání v sudech) jsou výraznější, suchý závěr.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Grand Cru Bruocsella je kyselý a lehce trpký (nezralé ovoce), peprný a perlivý lambik s dřevitými tóny. Komplexní a perfektně vrstvený lambik.
Raven Pub, Plzeň
<<
předchozí
1
2
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek