Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Cantillon, Anderlecht
85%
30 hodnocení
30 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Cantillon Bruocsella 1900 Grand Cru
Cantillon Classic Gueuze
Cantillon Fou´Foune
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Cantillon Kriek 100% Lambic
Cantillon Lou Pepe Framboise
Cantillon Lou Pepe Kriek
Cantillon Magic Lambic
Cantillon Rosé De Gambrinus
Cantillon Saint Lamvinus Grand Cru
Sezónní piva
Cantillon 50 Degrees N - 4 Degrees E
Cantillon Carignan
Cantillon Lambic d'Aunis
Cantillon Nath 2019
Cantillon Saint Lamvinus
Cantillon Single Barrel 1-Year Lambic
Cantillon Single Barrel 2 Year Lambic
Cantillon Sophia Lambic
Cantillon Tyrnilambic Baie d'Argousier
Cantillon Vigneronne
Cantillon Zwanze 2019
Cuvée Moeder 10 Ans - Cab Franc
Cuvée Moeder Lambic (Framboise)
Kriek 100% Lambic Bio
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Houz
Melichar - prémiový ležák 14°
Dost hořké i významně sladové. Při té síle chuti i alkoholu ...
hodnocení: pivo
kyzivat
Lišák 11KA - světlý ležák 11°
hodnocení: pivo
Tomass39
Velikonoční Speciál - Ale 12°
Velice dobré
nové pivo
humulus
Viru premium
nový pivovar
humulus
Viru
nové pivo
Ozzman
Zelený ležák
nové pivo
Ozzman
Galant tmavá 13
nový pivovar
Sagara
Crooked Moon Brewing
nový pivovar
Sagara
JoyBräu
hodnocení: podnik
Ozzman
Pivovarská restaurace Galant, Mikulov
Pěkné prostředí, ochotná obsluha, jídlo? dal jsem si zde říz ...
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Hotel Sladovna, Černá Hora
Opravdu hezká restaurace s příjemnou obsluhou dobrým jídlem ...
hodnocení: podnik
Vavřík Ag
Pivovar a penzion Grasel
Restaurace s pivovarem Grasel, moc milá obsluha, sládek i paní majitelka.
nový podnik: restaurace
Vavřík Ag
Pivovar a penzion Grasel
nový podnik: pivnice
Vavřík Ag
Pult
recenze: pivo
Ozzman
Vojtěchova 13 Výroční ležák
Nově uvařené pivo ke stoletému výročí se povedlo. Bohatá pěn ...
recenze: pivo
Ozzman
Malešov Ležák světlý 12°
Dobrý ležák plzeňského typu s krémovou kroužkující pěnou , s ...
recenze: pivo
Ozzman
Smoked Amber Ale 13°
Moje oblíbená verze nakuřovaného ALE. Krémová kroužkující pě ...
nový podnik: pivnice
Lishak
Hospoda U Švejka
komentář: pivovar
anonym
Kbelský pivovar, Praha
Zkuz nejřív rozhejat závity, než něco plácneš.
komentář: pivovar
anonym
Revolta, Žďár nad Sázavou
Dostal jsem piva darem, velmi dobrý, hořký ležák (revolta - světl. ležák) :) Příjemné překvapení.
minipivovar
Rok vzniku
: 1900
Belgie
Provincie
: Bruselský region
Adresa
: rue Gheude 56, 1070 Anderlecht
Webové stránky
e-mail
: info@cantillon.be
Telefon
:
25 214 928
Zadal:
Pivomilec
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Kriek 100% Lambic
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
8,0
9. 1. 2020
čep "v ráji pivaře"
Cantillon Bruocsella 1900 Grand Cru
Ochutnáno 12.9.2018.
BeerGeek Bar, Praha
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Ochutnáno 16.10.2018 v pivovaru Cantillon.
Vavřík Ag
9,0
9. 1. 2020
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Ochutnáno 3.10.2019 v Cantillonu.
Pivomilec
10
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Fou´Foune
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Fou´Foune (pejorativní výraz pro ..., my bysme asi použili výraz broskvička, ale mysleli bychom při tom něco jiného) je za mě nejlepší ochucený lambik, jaký jsem kdy pil. Meruňky jsou v chuti velmi výrazné, chuť příjemně zjemňují a zároveň doplňují kyselost lehkou nasládlostí, lehce perlivé a pikantní s dřevitým nádechem. Tohle se dá popíjet do nekonečna.
Pivomilec
7,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Nath 2019
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Nath (Natálka - podle jména dětského člena pivovarnické rodiny majitelů) jde o lambik ochucený rebarborou, která je sama o sobě hodně kyselá. V této kombinaci je chuť výrazně kyselá a trpce svíravá, že jazykem jezdíte mezi zuby se snahou vydolovat a vyplivnout ty trpké rebarborové vlásky a trpké pecičky nějakého nezralého ovoce. Tenhle lambik už křivil hubu i milovníkům kyseláčů.
Pivomilec
8,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Kriek 100% Lambic
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Kriek je nejrozšířenější lambik, který je ochucený višněmi. Opět hodně kyselé až svíravě trpké, šumivé s nádechem višní.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Rosé De Gambrinus
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Rosé De Gambrinus je Framboise, což je lambic ochucený a zjemněný malinami. Chuťově je to mladé šumivé růžové víno s nádechem malin, opět kyselé, pecičkově trpké a peprné.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Gueuze je směs různě starých lambiků, kyselost je střední s ovocným nádechem, i dřevité tóny (zrání v sudech) jsou výraznější, suchý závěr.
Pivomilec
9,0
20. 12. 2019
lahvové
Cantillon Grand Cru Bruocsella Lambic Bio
Měl jsem možnost ochutnat lambiky z jednoho z nejvyhlášenějších pivovarů zabývajících se jejich výrobou. Historie bruselského Cantillonu je velmi zajímavá a jejich lambiky snad ještě zajímavější. Hodnotím v rámci stylu, a také jsem milovníkem kyselých piv. Je mi jasné, že 90% lidí by po prvním loku kyselý lambik i přes jeho nekřesťanskou cenu vylilo do kanálu (stejně jako v Belgii). Grand Cru Bruocsella je kyselý a lehce trpký (nezralé ovoce), peprný a perlivý lambik s dřevitými tóny. Komplexní a perfektně vrstvený lambik.
Raven Pub, Plzeň
<<
předchozí
1
2
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek