Radouš, Šťáhlavy

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
nový pivovar
recenze: pivo
Zlatopramen N.A
Barva čirá, žlutá až zlatavá. Pěna žádná. Vůně slabá, chmelo ...
recenze: pivo
Pito
Rychle opadající krémová pěna kroužkuje a tenká vrstva zůstá ...
recenze: pivo
Lichvice 12°
Velmi uhlazená a mírná chuť resultuje ve vzornou pitelnost. ...
komentář: pivo
Cobolis 11°
Ochutnal jsem stovky ležáků, tenhle je bezkonkurenčně nejlep ...
novinka
Říjen plný hektolitry piva a zábavy
Pivní kalendář doplněn říjnovými akcemi, slavnostmi piva a f ...
komentář: pivo
Výroční ležák 720 let
Velmi zdařilý mok, avšak pěna mi na můj vkus nějak rychle spadla.
novinka
Slunce ve skle 2018
Jaký byl letošní ročník největšího pivního festivalu v Plzeňském kraji? Kyselý
komentář: pivovar
Kvasar, Sentice
Ze setkání s personálem, alias rodinou v Sentickém pivovaře ...
komentář: pivo
anonym
Dašický ležák 12°
Dašice již vaří
komentář: pivovar
Líšeňský pivovar, Brno
Dnes jsem byl v pivovaru a mají jen svá piva. Výbĕr z osmi piv - prostĕ paráda.
komentář: podnik
JBM Brew Lab Pub, Brno
Název Lab ve jménu pivovaru opravdu sedí. Pivka jsou zajímavá hlavnĕ kveik.
pivovar Radouš, Šťáhlavy
minipivovar
Rok vzniku: 2011
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: Náves Republiky 55, 332 03 Šťáhlavy
Webové stránky
e-mail: vilidestroj@seznam.cz
Telefon: 776 570 736
Kontaktní osoba: Jan Ilgner
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vyrábí nefiltrovaná piva, čerstvé i pasterované mošty a cider, provozuje Pivní & cider klub Lidový dům Starý Plzenec, Raisova 2. Při výrobě většiny piv používá české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychluje chemicky ani časově. Používá klasický humnový slad, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dekokční způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích. Vyjímkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím vyjímečná. V současné době se pivovar stěhuje do obce Druztová.
Pivovarský podnik: Stodolní hospůdka, Druztová
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

4,0
30. 9. 2018
čep "v ráji pivaře"
Bohužel jsem si dal tento "lokální" IPA v Pivotečce mezi Twist red IPA od Cloka a IPA od Nacmelené opice, což se absolutně nedá srovnávat, protože tyto čisté a vyladěné aromatické bomby jsou o několik levelů jinde. Tato IPA je taková originální, žádná ovocná nálož a hořkost, spíše lehké aroma tropického ovoce, melounů, hroznů a dřevitosti, střední hořkost a zvláštní máslovitost (tato olejnatá struktura piva se u Radouše vyskytuje často).
5,0
23. 9. 2018
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na Slunci ve skle 2018, drsnější sladový ležák s malým poměrem žitného sladu, který jsem v chuti necítil, zato ostřejší kořeněnost a citrusový nádech je v chuti cítit dost.
7,0
6. 8. 2018
čep "v ráji pivaře"
Radouš vaří tak trochu specifická piva (tím netvrdím, že špatná) jako je tato session IPA, která je na začátku sladová, pak jsou cítit citrusy, ananas, borové pryskyřice a stupňující se hořkost, která je v závěru až ulpívající. Čisté, pitelné, ale drsnější.
5,0
31. 7. 2018
lahvové
7,2
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý lehký letní Summer Ale, ochutnaný 25.8.2017 s panem sládkem v pivovaru Radouš.
6,2
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý Single Hop, ochutnaný 25.8.2017 s panem sládkem v pivovaru Radouš.
6,6
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Dobrý polotmavý ležák, ochutnaný 25.8.2017 v pivovaru Radouš.
7,1
20. 12. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrá IPA s chmelem Sorachi Ace, ochutnaná 21.4.2016 v pivním baru BeerGeek.
5,6
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrá světlá desítka, 26.8.2017 na žízeň opravdu sedla, ochutnáno s panem sládkem v pivovaru Radouš.
4,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
Toto slaboučké lehké výčepní pivo se 3% alkoholu nebylo opravdu nic moc.
7,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vypitými sudy prověřená kvalita. Hezky výrazněji chmelený ležák plzeňského typu, v chuti čistý, středně plné tělo, střední říz, vysoce pitelný.
3,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Jestli nevíte jak bude chutnat IPA s kvasinkami pro spodní kvašení, tak ochutnejte toto pivo. Výsledkem je v chuti kombinace lehké výrazně ovocné a citrusové (grepové) IPY se sladovým ležákem. Nevím kolik fanoušků si ležák nacpaný zahraničními výrazně aromatickými chmely získá, mně se to prostě v ústech tluče a přes jazyk moc nejede. Možná by se téhle "šílenosti" od Ilgnerů hodil více název Twisted mind:-)
7,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Pro mě absolutně nepochopitelné, jak můžou někteří návštěvníci a hosté pivovarské Stodolní hospůdky dát přednost před touto poctivou a kvalitní desítkou nějakému uniformnímu europivu jako je G10, které zde také (za stejné peníze - 25 Kč půllitr) čepují.
5,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Stout opravdu odpovídá svému názvu, a je takový perníkový. V chuti je cítit zázvor, skořice, med a trocha vanilky. Trošku divočina, ale pít se dá.
6,0
27. 12. 2016
čep "pod komínem"
Na "vídeňský ležák" dosti světlé, ale slady kupodivu souzní, a ve výsledné plné sladce sladové oříškové chuti s lehce chmelovým nádechem vše vytváří kvalitní a pitelné pivo.
5,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Jednochmelová IPA z méně rozšířeného a běžného novozélandského chmele Waimea, je v chuti ovocná (tropické ovoce) a zemitá, s drsnou ulpívající hořkostí a delším dozníváním se zvláštní pachutí (zatuchlina?,myšina?). Vypít se dá, ale žádný zázrak to není.
3,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Spíše lépe vypadá než chutná...Taková nevyladěná divočina, znatelně se tam tluče ovoce (třešně a citrusy) se zeleninou (celer), hlavně v doznívání.
7,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Sorachi Ace je hodně specifický chmel, jehož nejsem velkým milovníkem, IPA to není špatná, ale kombinace chuti meruněk a kopru je zvláštní. A když se to ohřeje, tak ten kopr je výrazný i ve vůni.

Diskuze