Radouš, Šťáhlavy

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Matuška Robust Stout 18°
Ochutnáno 19.4.2019.
hodnocení: pivo
Nectare of Happiness 17°
Opět skvělé, ochutnáno 18.4.2019.
hodnocení: podnik
Hotel Na Vývoji Vlašim
Industriální restaurace s pivovarem, milá obsluha, dobré jíd ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Aero, Ostrava
ochutnán Mechanik 13 (vídeňský ležák) a slušný..
recenze: pivo
Erdinger Alkoholfrei Weissbier
Sytě zlatá kalná barva, při rozlévání do sklenice perlí. Boh ...
hodnocení: podnik
recenze: pivo
Bc.
Tambor Klazar 14°
Svítivá měděná až mahagonová barva, pěna hustá a trvanlivá s ...
recenze: pivo
Bc.
Tambor tmavý speciál 13°
Barva tmavých kaštanů, rozhodně ne černá nebo neprostupná. P ...
hodnocení: podnik
Raven Pub City
Další krok krkavců do pivního ráje, moc hezký podnik, skvělá piva a milá obsluha.
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Rampušák, Dobruška
Zajímavostí je, že tento pivovar na etiketách používá značen ...
nový podnik: restaurace
novinka
Tapover/ Tap takeover
Už jste zařadili do slovníku?
novinka
440! Tolik je v ČR minipivovarů
Loni 400, letos už 2,5% z celkové produkce piva s aktuálním počtem 440 minipivovarů.
komentář: pivo
anonym
Hradební 10° - tmavé výčepní
Příjemná změna v kraji kde dominují europiva kterou umí ocen ...
komentář: pivo
anonym
De Helder výčepní
Někdo má za dobrý pivo i odvar z košťat.
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Šenov
V sobotu 23.3.jsem šel z šenovské návštěvy na vlak do Havířo ...
pivovar Radouš, Šťáhlavy
minipivovar
Rok vzniku: 2011
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: Náves Republiky 55, 332 03 Šťáhlavy
Webové stránky
e-mail: vilidestroj@seznam.cz
Telefon: 776 570 736
Kontaktní osoba: Jan Ilgner
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vyrábí nefiltrovaná piva, čerstvé i pasterované mošty a cider, provozuje Pivní & cider klub Lidový dům Starý Plzenec, Raisova 2. Při výrobě většiny piv používá české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychluje chemicky ani časově. Používá klasický humnový slad, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dekokční způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích. Vyjímkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím vyjímečná. V současné době se pivovar stěhuje do obce Druztová.
Pivovarský podnik: Stodolní hospůdka, Druztová
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

5,0
3. 3. 2019
čep "v ráji pivaře"
Takový neučesaný polotmavý ležák střední chmelově bylinné hořkosti, v chuti karamel a čokoládový termix. Lehce diacetylový. Ochutnáno na Brewstocku 2.3.2019.
4,0
30. 9. 2018
čep "v ráji pivaře"
Bohužel jsem si dal tento "lokální" IPA v Pivotečce mezi Twist red IPA od Cloka a IPA od Nacmelené opice, což se absolutně nedá srovnávat, protože tyto čisté a vyladěné aromatické bomby jsou o několik levelů jinde. Tato IPA je taková originální, žádná ovocná nálož a hořkost, spíše lehké aroma tropického ovoce, melounů, hroznů a dřevitosti, střední hořkost a zvláštní máslovitost (tato olejnatá struktura piva se u Radouše vyskytuje často).
5,0
23. 9. 2018
čep "v ráji pivaře"
Ochutnáno na Slunci ve skle 2018, drsnější sladový ležák s malým poměrem žitného sladu, který jsem v chuti necítil, zato ostřejší kořeněnost a citrusový nádech je v chuti cítit dost.
7,0
6. 8. 2018
čep "v ráji pivaře"
Radouš vaří tak trochu specifická piva (tím netvrdím, že špatná) jako je tato session IPA, která je na začátku sladová, pak jsou cítit citrusy, ananas, borové pryskyřice a stupňující se hořkost, která je v závěru až ulpívající. Čisté, pitelné, ale drsnější.
5,0
31. 7. 2018
lahvové
7,2
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý lehký letní Summer Ale, ochutnaný 25.8.2017 s panem sládkem v pivovaru Radouš.
6,2
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý Single Hop, ochutnaný 25.8.2017 s panem sládkem v pivovaru Radouš.
6,6
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Dobrý polotmavý ležák, ochutnaný 25.8.2017 v pivovaru Radouš.
7,1
20. 12. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrá IPA s chmelem Sorachi Ace, ochutnaná 21.4.2016 v pivním baru BeerGeek.
5,6
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrá světlá desítka, 26.8.2017 na žízeň opravdu sedla, ochutnáno s panem sládkem v pivovaru Radouš.
4,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
Toto slaboučké lehké výčepní pivo se 3% alkoholu nebylo opravdu nic moc.
7,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vypitými sudy prověřená kvalita. Hezky výrazněji chmelený ležák plzeňského typu, v chuti čistý, středně plné tělo, střední říz, vysoce pitelný.
3,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Jestli nevíte jak bude chutnat IPA s kvasinkami pro spodní kvašení, tak ochutnejte toto pivo. Výsledkem je v chuti kombinace lehké výrazně ovocné a citrusové (grepové) IPY se sladovým ležákem. Nevím kolik fanoušků si ležák nacpaný zahraničními výrazně aromatickými chmely získá, mně se to prostě v ústech tluče a přes jazyk moc nejede. Možná by se téhle "šílenosti" od Ilgnerů hodil více název Twisted mind:-)
7,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Pro mě absolutně nepochopitelné, jak můžou někteří návštěvníci a hosté pivovarské Stodolní hospůdky dát přednost před touto poctivou a kvalitní desítkou nějakému uniformnímu europivu jako je G10, které zde také (za stejné peníze - 25 Kč půllitr) čepují.
5,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Stout opravdu odpovídá svému názvu, a je takový perníkový. V chuti je cítit zázvor, skořice, med a trocha vanilky. Trošku divočina, ale pít se dá.
6,0
27. 12. 2016
čep "pod komínem"
Na "vídeňský ležák" dosti světlé, ale slady kupodivu souzní, a ve výsledné plné sladce sladové oříškové chuti s lehce chmelovým nádechem vše vytváří kvalitní a pitelné pivo.
5,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Jednochmelová IPA z méně rozšířeného a běžného novozélandského chmele Waimea, je v chuti ovocná (tropické ovoce) a zemitá, s drsnou ulpívající hořkostí a delším dozníváním se zvláštní pachutí (zatuchlina?,myšina?). Vypít se dá, ale žádný zázrak to není.
3,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Spíše lépe vypadá než chutná...Taková nevyladěná divočina, znatelně se tam tluče ovoce (třešně a citrusy) se zeleninou (celer), hlavně v doznívání.

Diskuze