Pivomilec

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1976
Kraj: Plzeňský kraj
Kde jsem štamgast: Všude, kde si piva váží...,
Vlastní motto: Pivo a fotbal to je paráda! a Old punks never die!
Pivní mapa uživatele
7,0
22. 6. 2017
čep "pod komínem"
Slušná, sladová, v chuti dost nasládlá, s nízkým řízem a plnější "dvanáctka".
7,0
22. 6. 2017
čep "pod komínem"
Jemný říz, středně plné sladové tělo, příjemně kořenitě hořké (na výčepní pivo docela dost), ale pěkně se to v chuti doplňuje, takže ve výsledku velmi dobře pitelná "desítka".
7,0
21. 6. 2017
čep "v ráji pivaře"
Má jít o americký saison, sice je jen mírně kořeněný (lehce hřebíček a koriandr) zato výrazně hořký, v chuti ovocný (převažují citrusy, dále tropické ovoce), středně plné tělo, nízký říz. Dobré pivo, ale už jsem pil od Clocka daleko lepší.
6,0
20. 6. 2017
lahvové
Od původního ležáku se ubralo na chmelu a přidalo na řízu. Jeví se lehčí a méně alkoholový než je.
5,0
20. 6. 2017
čep "pod komínem"
Lehké, prázdné, s citrusovým nádechem. Zchladí, žízeň zažene, ale jinak nuda a šeď.
5,0
20. 6. 2017
čep "pod komínem"
U tohoto polotmavého speciálu mi úplně neladila ta karamelová nasládlost v chuti s drsnější hořkostí, a pivo nebylo úplně čisté, chtělo by doladit, ale pít se dalo.
7,0
20. 6. 2017
čep "pod komínem"
V pivovaře ochutnány obě verze, jak filtrovaná, kdy je pivo chuťově čisté, slušně trávově hořké, ale zároveň prázdnější a nudnější, zato nefiltrovaná verze je chuťově bohatší, kromě plné sladové chuti, střední kořenité až trávové hořkosti jsou znát lehce i kvasnice. Nefiltrovaná verze je rozhodně lepší.
6,0
20. 6. 2017
čep "pod komínem"
Středně plný sladový ležák se střední hořkostí, v doznívání chmelově bylinné a kořenité, jemný říz, dobře pitelné.
6,0
10. 6. 2017
čep "v ráji pivaře"
Magistr Edward Kelley je zemitý ležák bez řízu.
8,0
10. 6. 2017
čep "v ráji pivaře"
Hutné pivo plné hořké čokolády a kávového espresa, naprosto sladěné a chutné.