Radouš, Druztová

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Leshy 17°Double IPA
Hodně výrazná, ovocná a hodně hořká Double IPA.
hodnocení: pivo
Figwit NEIPA 14°
Moc dobrá New Zealand IPA plná ovocná, šťavnatá a jemně hořká.
hodnocení: pivo
Calibos 12°
Průměrný jantarový ležák, který mě svou chutí nenadchnul.
recenze: pivo
Sibeeria Etna NEIPA 17°
Fajnová ovocná, šťavnatá NEIPA s krémovou hustou stabilní pě ...
recenze: pivo
New Dog on The Hop: Dolcita & YCH 303 NEIPA 14°
Fakt dobrá NEIPA s jemnou krémovou texturou, hustou stabilní ...
recenze: pivo
Chinook Pale ALE 11°
Jemně zakalená APA s bohatou stabilní pěnou, kroužkující na ...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
hodnocení: podnik
restaurace Líšeňský pivovar, Brno
Ochutnáno: 15 druhů piv (4 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
F. A. Bar - ORANŽOVÁ
Ochutnáno: 219 druhů piv (31 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
restaurace Holendr, Valašské Meziříčí
Zvenku nic moc, ale uvnitř pěkná pivovarská pivnice, s milou ...
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
pivovar Radouš, Druztová
minipivovar
Rok vzniku: 2011
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: Druztová 2, 33007 Druztová
Webové stránky
e-mail: honza.ilgner@gmail.com
Telefon: 734 567 154, 776 570 736
Kontaktní osoba: Jan Ilgner
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vyrábí nefiltrovaná piva, čerstvé i pasterované mošty a cider, provozuje Pivní & cider klub Lidový dům Starý Plzenec, Raisova 2. Při výrobě většiny piv používá české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychluje chemicky ani časově. Používá klasický humnový slad, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dekokční způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích. Výjimkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím výjimečná. Pivovar Radouš působil do konce roku 2019 ve Šťáhlavech. První pivo v nově vybudovaném pivovaru v Druztové bylo uvařeno v prosinci 2019.
Pivovarský podnik: Stodolní hospůdka, Druztová
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vypitými sudy prověřená kvalita. Hezky výrazněji chmelený ležák plzeňského typu, v chuti čistý, středně plné tělo, střední říz, vysoce pitelný.
3,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Jestli nevíte jak bude chutnat IPA s kvasinkami pro spodní kvašení, tak ochutnejte toto pivo. Výsledkem je v chuti kombinace lehké výrazně ovocné a citrusové (grepové) IPY se sladovým ležákem. Nevím kolik fanoušků si ležák nacpaný zahraničními výrazně aromatickými chmely získá, mně se to prostě v ústech tluče a přes jazyk moc nejede. Možná by se téhle "šílenosti" od Ilgnerů hodil více název Twisted mind:-)
7,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Pro mě absolutně nepochopitelné, jak můžou někteří návštěvníci a hosté pivovarské Stodolní hospůdky dát přednost před touto poctivou a kvalitní desítkou nějakému uniformnímu europivu jako je G10, které zde také (za stejné peníze - 25 Kč půllitr) čepují.
5,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Stout opravdu odpovídá svému názvu, a je takový perníkový. V chuti je cítit zázvor, skořice, med a trocha vanilky. Trošku divočina, ale pít se dá.
6,0
27. 12. 2016
čep "pod komínem"
Na "vídeňský ležák" dosti světlé, ale slady kupodivu souzní, a ve výsledné plné sladce sladové oříškové chuti s lehce chmelovým nádechem vše vytváří kvalitní a pitelné pivo.
5,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Jednochmelová IPA z méně rozšířeného a běžného novozélandského chmele Waimea, je v chuti ovocná (tropické ovoce) a zemitá, s drsnou ulpívající hořkostí a delším dozníváním se zvláštní pachutí (zatuchlina?,myšina?). Vypít se dá, ale žádný zázrak to není.
3,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Spíše lépe vypadá než chutná...Taková nevyladěná divočina, znatelně se tam tluče ovoce (třešně a citrusy) se zeleninou (celer), hlavně v doznívání.
7,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Sorachi Ace je hodně specifický chmel, jehož nejsem velkým milovníkem, IPA to není špatná, ale kombinace chuti meruněk a kopru je zvláštní. A když se to ohřeje, tak ten kopr je výrazný i ve vůni.
6,0
28. 4. 2016
čep "pod komínem"
Vili svým originálním přístupem k vaření piva dokazuje, že to jde i trochu jinak (intuitivní a pocitové vaření), za ochutnání to stojí, stejně jako Gaudího hajzlíky v Druztové.
7,0
14. 4. 2016
lahvové
4,6
12. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 4
5,0
2. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Musím říct, že na Vídeňský ležák dost světlé.
6,0
15. 10. 2015
čep "pod komínem"
Celkem dobrý vídeňský ležák, ochutnán na dvoře u Radouše. "Parádním zážitkem" je zdejší WC, to se musí vidět :-)
9,0
8. 10. 2015
čep "pod komínem"
8,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
I malý človíček dokáže udělat velké věci...
6,1
7. 8. 2015
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
8,0
20. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"

Diskuze

RE:18.4.2020,tragedie
9. 12. 2020 17:23:15
Pánové, vaši odbornost dokládá už jen to, že ani nevíte, co jste pili. Pokud máte po kvalitním živém pivu od Ilgnerů zažívací problémy, vraťte se raději ke svému, na které jste zvyklí - tipuji Argus nebo Gambrinus.
18.4.2020,tragedie
22. 4. 2020 19:29:04
Dali jsme si s kamarádem na kole 2 piva nějaké domácího Radouse či co. Cyklistů bylo okolo asi 20,bez rousek, na zahradě te hospody popíjeli domácí a veselé cinkali s půllitry. My dostali pivo do kelímku. Pivo jako zkvaseny mošt, půlku jsem vylil. Kamarád ho dopil, což asi neměl dělat, prože mi další den volal, že proseděl na záchodě celou noc. Buď chytil Korona virus-ani bych se v podmínkách hospody nedivil anebo je to pivo totální hnus. Hodnocení-tragédie, nedoporučuji.