Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Radouš, Druztová
65%
98 hodnocení
66 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Modern Czech Hops Lager 12°
Pilsner Ilgner 12°
Radoush Stout 12°
Stodolní desítka 10°
Sezónní piva
Citra Lager - světlý ležák
Crystal lager 12°
Druztovský divočák 11°
Gingerbread stout 16°
Cherry Ale 15°
Chmelovous 12°
Kellerbier 12
Kombo 12,8°
Magický motýl - session IPA 12°
Marie Veselá 7°
Maris Saazer 12°
Mgr. Kelly - polotmavé výčepní 10°
Nejlepší Vánoce 12°
Nový ležák 12°
První Druztovská 11°
Radouš IPA Hardrock 16°
Radouš Modern - světlý ležák
Radouš Sorachi Ace 13°
Radouš vídeňské 12°
Radoušovo polotmavé 12°
Redneck 13°
Ru-ka 12°
Single Hop Kazbek 12°
Summer Ale 11°
Supernova 12°
Šilarovic Jedenáctka 11°
Tajemný Em 11°
Take Me To The Barn 12°
The Barn Beer - Barney NEIPA 15°
The Barn Beer - Gosebumps 13°
The Barn Beer - Gosebumps 13° Lime & Coco
The Barn Beer - Nelson West coast IPA
The Barn Beer - Randy APA 11°
The Barn Beer - Signature
The Lord of the Hops #1 Waimea 15°
Twisted rod IPL 12°
Vánoční motýl 12°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Ozzman
Leshy 17°Double IPA
Hodně výrazná, ovocná a hodně hořká Double IPA.
nové pivo
Ozzman
Leshy 17°Double IPA
hodnocení: pivo
Ozzman
Figwit NEIPA 14°
Moc dobrá New Zealand IPA plná ovocná, šťavnatá a jemně hořká.
nové pivo
Ozzman
Figwit NEIPA 14°
hodnocení: pivo
Ozzman
Calibos 12°
Průměrný jantarový ležák, který mě svou chutí nenadchnul.
nové pivo
Ozzman
Calibos 12°
recenze: pivo
Ozzman
Sibeeria Etna NEIPA 17°
Fajnová ovocná, šťavnatá NEIPA s krémovou hustou stabilní pě ...
nový pivovar
Sagara
Klosterbrauerei Andechs
recenze: pivo
Ozzman
New Dog on The Hop: Dolcita & YCH 303 NEIPA 14°
Fakt dobrá NEIPA s jemnou krémovou texturou, hustou stabilní ...
recenze: pivo
Ozzman
Chinook Pale ALE 11°
Jemně zakalená APA s bohatou stabilní pěnou, kroužkující na ...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
hodnocení: podnik
Sagara
restaurace Líšeňský pivovar, Brno
Ochutnáno: 15 druhů piv (4 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
Sagara
F. A. Bar - ORANŽOVÁ
Ochutnáno: 219 druhů piv (31 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Holendr, Valašské Meziříčí
Zvenku nic moc, ale uvnitř pěkná pivovarská pivnice, s milou ...
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
nový pivovar
Sagara
Carlsberg Ukraine
nový pivovar
Sagara
Parish Brewing Co.
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
nový podnik: restaurace
Houz
Hostýnský pivovar
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
minipivovar
Rok vzniku
: 2011
Česká republika
Kraj
: Plzeňský kraj
Adresa
: Druztová 2, 33007 Druztová
Webové stránky
e-mail
: honza.ilgner@gmail.com
Telefon
:
734 567 154
,
776 570 736
Kontaktní osoba
: Jan Ilgner
Vyrábí nefiltrovaná piva, čerstvé i pasterované mošty a cider, provozuje Pivní & cider klub Lidový dům Starý Plzenec, Raisova 2. Při výrobě většiny piv používá české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychluje chemicky ani časově. Používá klasický humnový slad, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dekokční způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích. Výjimkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím výjimečná. Pivovar Radouš působil do konce roku 2019 ve Šťáhlavech. První pivo v nově vybudovaném pivovaru v Druztové bylo uvařeno v prosinci 2019.
Pivovarský podnik:
Stodolní hospůdka, Druztová
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
7,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
Pilsner Ilgner 12°
Pivomilec
8,0
28. 12. 2016
čep "v ráji pivaře"
Chmelovous 12°
Vypitými sudy prověřená kvalita. Hezky výrazněji chmelený ležák plzeňského typu, v chuti čistý, středně plné tělo, střední říz, vysoce pitelný.
Pivomilec
3,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Twisted rod IPL 12°
Jestli nevíte jak bude chutnat IPA s kvasinkami pro spodní kvašení, tak ochutnejte toto pivo. Výsledkem je v chuti kombinace lehké výrazně ovocné a citrusové (grepové) IPY se sladovým ležákem. Nevím kolik fanoušků si ležák nacpaný zahraničními výrazně aromatickými chmely získá, mně se to prostě v ústech tluče a přes jazyk moc nejede. Možná by se téhle "šílenosti" od Ilgnerů hodil více název Twisted mind:-)
Pivomilec
7,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Stodolní desítka 10°
Pro mě absolutně nepochopitelné, jak můžou někteří návštěvníci a hosté pivovarské Stodolní hospůdky dát přednost před touto poctivou a kvalitní desítkou nějakému uniformnímu europivu jako je G10, které zde také (za stejné peníze - 25 Kč půllitr) čepují.
Pivomilec
5,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Gingerbread stout 16°
Stout opravdu odpovídá svému názvu, a je takový perníkový. V chuti je cítit zázvor, skořice, med a trocha vanilky. Trošku divočina, ale pít se dá.
Pivomilec
6,0
27. 12. 2016
čep "pod komínem"
Radouš vídeňské 12°
Na "vídeňský ležák" dosti světlé, ale slady kupodivu souzní, a ve výsledné plné sladce sladové oříškové chuti s lehce chmelovým nádechem vše vytváří kvalitní a pitelné pivo.
Pivomilec
5,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
The Lord of the Hops #1 Waimea 15°
Jednochmelová IPA z méně rozšířeného a běžného novozélandského chmele Waimea, je v chuti ovocná (tropické ovoce) a zemitá, s drsnou ulpívající hořkostí a delším dozníváním se zvláštní pachutí (zatuchlina?,myšina?). Vypít se dá, ale žádný zázrak to není.
Pivomilec
3,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Cherry Ale 15°
Spíše lépe vypadá než chutná...Taková nevyladěná divočina, znatelně se tam tluče ovoce (třešně a citrusy) se zeleninou (celer), hlavně v doznívání.
Pivomilec
7,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Radouš Sorachi Ace 13°
Sorachi Ace je hodně specifický chmel, jehož nejsem velkým milovníkem, IPA to není špatná, ale kombinace chuti meruněk a kopru je zvláštní. A když se to ohřeje, tak ten kopr je výrazný i ve vůni.
Pivomilec
6,0
28. 4. 2016
čep "pod komínem"
Pilsner Ilgner 12°
Vili svým originálním přístupem k vaření piva dokazuje, že to jde i trochu jinak (intuitivní a pocitové vaření), za ochutnání to stojí, stejně jako Gaudího hajzlíky v Druztové.
Grga Pitic
7,0
14. 4. 2016
lahvové
Radouš vídeňské 12°
EDABarret
4,6
12. 4. 2016
lahvové
Pilsner Ilgner 12°
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 4
EDABarret
5,0
2. 4. 2016
lahvové
Radouš vídeňské 12°
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Musím říct, že na Vídeňský ležák dost světlé.
Vavřík Ag
6,0
15. 10. 2015
čep "pod komínem"
Radouš vídeňské 12°
Celkem dobrý vídeňský ležák, ochutnán na dvoře u Radouše. "Parádním zážitkem" je zdejší WC, to se musí vidět :-)
Mydlič
9,0
8. 10. 2015
čep "pod komínem"
Pilsner Ilgner 12°
jenda z podhradí
8,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
Pilsner Ilgner 12°
I malý človíček dokáže udělat velké věci...
Mordor
6,1
7. 8. 2015
lahvové
Pilsner Ilgner 12°
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Pavel
8,0
20. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
Pilsner Ilgner 12°
<<
předchozí
1
2
3
4
5
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
RE:18.4.2020,tragedie
9. 12. 2020 17:23:15
Pánové, vaši odbornost dokládá už jen to, že ani nevíte, co jste pili. Pokud máte po kvalitním živém pivu od Ilgnerů zažívací problémy, vraťte se raději ke svému, na které jste zvyklí - tipuji Argus nebo Gambrinus.
18.4.2020,tragedie
22. 4. 2020 19:29:04
Dali jsme si s kamarádem na kole 2 piva nějaké domácího Radouse či co. Cyklistů bylo okolo asi 20,bez rousek, na zahradě te hospody popíjeli domácí a veselé cinkali s půllitry. My dostali pivo do kelímku. Pivo jako zkvaseny mošt, půlku jsem vylil. Kamarád ho dopil, což asi neměl dělat, prože mi další den volal, že proseděl na záchodě celou noc. Buď chytil Korona virus-ani bych se v podmínkách hospody nedivil anebo je to pivo totální hnus. Hodnocení-tragédie, nedoporučuji.
Vstoupit do diskuze (2)