Radouš, Druztová

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Pytlák 12°
zklamání, ve vůni zatuchlina, pěna téměř okamžitě mizí, jedi ...
recenze: pivo
Magor 15°
Silnější polotmavé pivo jantarové barvy se skalnatou pěnou, ...
hodnocení: pivo
recenze: pivo
Sierra West Coast IPA 14°
Jasná, zlatá barva, hustá stabilní pěna, ulpívající na sklen ...
hodnocení: pivo
hodnocení: podnik
Hostinec Malý Růžek
Retro pivnice s poměrně velkým výběrem piv.
hodnocení: podnik
restaurace Pivovar Zlosin, Velké Losiny
Moderní prostředí, ochotná obsluha.
recenze: pivo
Potmehúd Lynchian Kveik NEIPA 15,2°
Jemně zakalená, krémová NEIPA s hustou stabilní pěnou, střed ...
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
hodnocení: podnik
Pivovar HARRY
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2022)(2023)(2024)(2025)
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
komentář: pivovar
anonym
Velkorakovský minipivovar, Prostějov
Hnus. Více známých koupilo v albertu v akci. Nepitelny humus ...
komentář: pivo
anonym
Císař pán 14°
Vynikajici chuť
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivní Skaut, Cheb
Dnes jsem koupil přímo u chlapců v pivovaru 12 a 13 černou . ...
pivovar Radouš, Druztová
minipivovar
Rok vzniku: 2011
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: Druztová 2, 33007 Druztová
Webové stránky
e-mail: honza.ilgner@gmail.com
Telefon: 734 567 154, 776 570 736
Kontaktní osoba: Jan Ilgner
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vyrábí nefiltrovaná piva, čerstvé i pasterované mošty a cider, provozuje Pivní & cider klub Lidový dům Starý Plzenec, Raisova 2. Při výrobě většiny piv používá české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychluje chemicky ani časově. Používá klasický humnový slad, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dekokční způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích. Výjimkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím výjimečná. Pivovar Radouš působil do konce roku 2019 ve Šťáhlavech. První pivo v nově vybudovaném pivovaru v Druztové bylo uvařeno v prosinci 2019.
Pivovarský podnik: Stodolní hospůdka, Druztová
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vypitými sudy prověřená kvalita. Hezky výrazněji chmelený ležák plzeňského typu, v chuti čistý, středně plné tělo, střední říz, vysoce pitelný.
3,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Jestli nevíte jak bude chutnat IPA s kvasinkami pro spodní kvašení, tak ochutnejte toto pivo. Výsledkem je v chuti kombinace lehké výrazně ovocné a citrusové (grepové) IPY se sladovým ležákem. Nevím kolik fanoušků si ležák nacpaný zahraničními výrazně aromatickými chmely získá, mně se to prostě v ústech tluče a přes jazyk moc nejede. Možná by se téhle "šílenosti" od Ilgnerů hodil více název Twisted mind:-)
7,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Pro mě absolutně nepochopitelné, jak můžou někteří návštěvníci a hosté pivovarské Stodolní hospůdky dát přednost před touto poctivou a kvalitní desítkou nějakému uniformnímu europivu jako je G10, které zde také (za stejné peníze - 25 Kč půllitr) čepují.
5,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Stout opravdu odpovídá svému názvu, a je takový perníkový. V chuti je cítit zázvor, skořice, med a trocha vanilky. Trošku divočina, ale pít se dá.
6,0
27. 12. 2016
čep "pod komínem"
Na "vídeňský ležák" dosti světlé, ale slady kupodivu souzní, a ve výsledné plné sladce sladové oříškové chuti s lehce chmelovým nádechem vše vytváří kvalitní a pitelné pivo.
5,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Jednochmelová IPA z méně rozšířeného a běžného novozélandského chmele Waimea, je v chuti ovocná (tropické ovoce) a zemitá, s drsnou ulpívající hořkostí a delším dozníváním se zvláštní pachutí (zatuchlina?,myšina?). Vypít se dá, ale žádný zázrak to není.
3,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Spíše lépe vypadá než chutná...Taková nevyladěná divočina, znatelně se tam tluče ovoce (třešně a citrusy) se zeleninou (celer), hlavně v doznívání.
7,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Sorachi Ace je hodně specifický chmel, jehož nejsem velkým milovníkem, IPA to není špatná, ale kombinace chuti meruněk a kopru je zvláštní. A když se to ohřeje, tak ten kopr je výrazný i ve vůni.
6,0
28. 4. 2016
čep "pod komínem"
Vili svým originálním přístupem k vaření piva dokazuje, že to jde i trochu jinak (intuitivní a pocitové vaření), za ochutnání to stojí, stejně jako Gaudího hajzlíky v Druztové.
7,0
14. 4. 2016
lahvové
4,6
12. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 4
5,0
2. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Musím říct, že na Vídeňský ležák dost světlé.
6,0
15. 10. 2015
čep "pod komínem"
Celkem dobrý vídeňský ležák, ochutnán na dvoře u Radouše. "Parádním zážitkem" je zdejší WC, to se musí vidět :-)
9,0
8. 10. 2015
čep "pod komínem"
8,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
I malý človíček dokáže udělat velké věci...
6,1
7. 8. 2015
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
8,0
20. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"

Diskuze

RE:18.4.2020,tragedie
9. 12. 2020 17:23:15
Pánové, vaši odbornost dokládá už jen to, že ani nevíte, co jste pili. Pokud máte po kvalitním živém pivu od Ilgnerů zažívací problémy, vraťte se raději ke svému, na které jste zvyklí - tipuji Argus nebo Gambrinus.
18.4.2020,tragedie
22. 4. 2020 19:29:04
Dali jsme si s kamarádem na kole 2 piva nějaké domácího Radouse či co. Cyklistů bylo okolo asi 20,bez rousek, na zahradě te hospody popíjeli domácí a veselé cinkali s půllitry. My dostali pivo do kelímku. Pivo jako zkvaseny mošt, půlku jsem vylil. Kamarád ho dopil, což asi neměl dělat, prože mi další den volal, že proseděl na záchodě celou noc. Buď chytil Korona virus-ani bych se v podmínkách hospody nedivil anebo je to pivo totální hnus. Hodnocení-tragédie, nedoporučuji.