Radouš, Druztová

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Solnice polotmavá 11°
Vynikající, voňavé a příjemně kávově přihořklé.
hodnocení: pivo
Solnice 12°
Excelentní ležák na úžasný večer. Pitelnost 100%. Hořkost mírná, vůně lehká.
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
pivovar Radouš, Druztová
minipivovar
Rok vzniku: 2011
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Adresa: Druztová 2, 33007 Druztová
Webové stránky
e-mail: honza.ilgner@gmail.com
Telefon: 734 567 154, 776 570 736
Kontaktní osoba: Jan Ilgner
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vyrábí nefiltrovaná piva, čerstvé i pasterované mošty a cider, provozuje Pivní & cider klub Lidový dům Starý Plzenec, Raisova 2. Při výrobě většiny piv používá české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychluje chemicky ani časově. Používá klasický humnový slad, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dekokční způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích. Výjimkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím výjimečná. Pivovar Radouš působil do konce roku 2019 ve Šťáhlavech. První pivo v nově vybudovaném pivovaru v Druztové bylo uvařeno v prosinci 2019.
Pivovarský podnik: Stodolní hospůdka, Druztová
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,2
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý Single Hop, ochutnaný 25.8.2017 s panem sládkem v pivovaru Radouš.
7,1
20. 12. 2017
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrá IPA s chmelem Sorachi Ace, ochutnaná 21.4.2016 v pivním baru BeerGeek.
5,6
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrá světlá desítka, 26.8.2017 na žízeň opravdu sedla, ochutnáno s panem sládkem v pivovaru Radouš.
4,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
Toto slaboučké lehké výčepní pivo se 3% alkoholu nebylo opravdu nic moc.
7,0
20. 12. 2017
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vypitými sudy prověřená kvalita. Hezky výrazněji chmelený ležák plzeňského typu, v chuti čistý, středně plné tělo, střední říz, vysoce pitelný.
3,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Jestli nevíte jak bude chutnat IPA s kvasinkami pro spodní kvašení, tak ochutnejte toto pivo. Výsledkem je v chuti kombinace lehké výrazně ovocné a citrusové (grepové) IPY se sladovým ležákem. Nevím kolik fanoušků si ležák nacpaný zahraničními výrazně aromatickými chmely získá, mně se to prostě v ústech tluče a přes jazyk moc nejede. Možná by se téhle "šílenosti" od Ilgnerů hodil více název Twisted mind:-)
7,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Pro mě absolutně nepochopitelné, jak můžou někteří návštěvníci a hosté pivovarské Stodolní hospůdky dát přednost před touto poctivou a kvalitní desítkou nějakému uniformnímu europivu jako je G10, které zde také (za stejné peníze - 25 Kč půllitr) čepují.
5,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Stout opravdu odpovídá svému názvu, a je takový perníkový. V chuti je cítit zázvor, skořice, med a trocha vanilky. Trošku divočina, ale pít se dá.
6,0
27. 12. 2016
čep "pod komínem"
Na "vídeňský ležák" dosti světlé, ale slady kupodivu souzní, a ve výsledné plné sladce sladové oříškové chuti s lehce chmelovým nádechem vše vytváří kvalitní a pitelné pivo.
5,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Jednochmelová IPA z méně rozšířeného a běžného novozélandského chmele Waimea, je v chuti ovocná (tropické ovoce) a zemitá, s drsnou ulpívající hořkostí a delším dozníváním se zvláštní pachutí (zatuchlina?,myšina?). Vypít se dá, ale žádný zázrak to není.
3,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Spíše lépe vypadá než chutná...Taková nevyladěná divočina, znatelně se tam tluče ovoce (třešně a citrusy) se zeleninou (celer), hlavně v doznívání.
7,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Sorachi Ace je hodně specifický chmel, jehož nejsem velkým milovníkem, IPA to není špatná, ale kombinace chuti meruněk a kopru je zvláštní. A když se to ohřeje, tak ten kopr je výrazný i ve vůni.
6,0
28. 4. 2016
čep "pod komínem"
Vili svým originálním přístupem k vaření piva dokazuje, že to jde i trochu jinak (intuitivní a pocitové vaření), za ochutnání to stojí, stejně jako Gaudího hajzlíky v Druztové.
7,0
14. 4. 2016
lahvové
4,6
12. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 4
5,0
2. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Musím říct, že na Vídeňský ležák dost světlé.
6,0
15. 10. 2015
čep "pod komínem"
Celkem dobrý vídeňský ležák, ochutnán na dvoře u Radouše. "Parádním zážitkem" je zdejší WC, to se musí vidět :-)
9,0
8. 10. 2015
čep "pod komínem"
8,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
I malý človíček dokáže udělat velké věci...

Diskuze

RE:18.4.2020,tragedie
9. 12. 2020 17:23:15
Pánové, vaši odbornost dokládá už jen to, že ani nevíte, co jste pili. Pokud máte po kvalitním živém pivu od Ilgnerů zažívací problémy, vraťte se raději ke svému, na které jste zvyklí - tipuji Argus nebo Gambrinus.
18.4.2020,tragedie
22. 4. 2020 19:29:04
Dali jsme si s kamarádem na kole 2 piva nějaké domácího Radouse či co. Cyklistů bylo okolo asi 20,bez rousek, na zahradě te hospody popíjeli domácí a veselé cinkali s půllitry. My dostali pivo do kelímku. Pivo jako zkvaseny mošt, půlku jsem vylil. Kamarád ho dopil, což asi neměl dělat, prože mi další den volal, že proseděl na záchodě celou noc. Buď chytil Korona virus-ani bych se v podmínkách hospody nedivil anebo je to pivo totální hnus. Hodnocení-tragédie, nedoporučuji.