Jadrníček, Náměšť na Hané

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Pytlák 12°
zklamání, ve vůni zatuchlina, pěna téměř okamžitě mizí, jedi ...
recenze: pivo
Magor 15°
Silnější polotmavé pivo jantarové barvy se skalnatou pěnou, ...
hodnocení: pivo
recenze: pivo
Sierra West Coast IPA 14°
Jasná, zlatá barva, hustá stabilní pěna, ulpívající na sklen ...
hodnocení: pivo
hodnocení: podnik
Hostinec Malý Růžek
Retro pivnice s poměrně velkým výběrem piv.
hodnocení: podnik
restaurace Pivovar Zlosin, Velké Losiny
Moderní prostředí, ochotná obsluha.
recenze: pivo
Potmehúd Lynchian Kveik NEIPA 15,2°
Jemně zakalená, krémová NEIPA s hustou stabilní pěnou, střed ...
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
hodnocení: podnik
Pivovar HARRY
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2022)(2023)(2024)(2025)
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
komentář: pivovar
anonym
Velkorakovský minipivovar, Prostějov
Hnus. Více známých koupilo v albertu v akci. Nepitelny humus ...
komentář: pivo
anonym
Císař pán 14°
Vynikajici chuť
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivní Skaut, Cheb
Dnes jsem koupil přímo u chlapců v pivovaru 12 a 13 černou . ...
pivovar Jadrníček, Náměšť na Hané
minipivovar
Rok vzniku: 2014
Česká republika
Kraj: Olomoucký kraj
Adresa: Komenského 318, 783 44 Náměšť na Hané
Webové stránky
e-mail: pivovarjadrnicek@seznam.cz
Telefon: 775 134 511
Kontaktní osoba: Lubomír Jadrníček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar Jadrníček byl založen v roce 2014. Pivovar patří mezi malé pivovary, které se zaměřují na vaření piva podle tradičních postupů a receptur.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Skvělá dvanáctka
5,1
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 2, vůně: 4, chuť: 6, celkový dojem: 5
Zvláštní experiment vonící vyzrálými sýry, svým vysokým obsahem alkoholu skoro nepitelný, ale chuťově na to jaký je to počin ujde.
8,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Pěkně sladové tělo. Na žízeň úplně super.
7,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
9,0
30. 5. 2018
čep "v ráji pivaře"
Moje nejoblíbenější 11ka pod sluncem. 10 nedávam jen protože není načepovaná v Náměšťu.
4,0
2. 5. 2018
čep "v ráji pivaře"
5,0
2. 5. 2018
čep "v ráji pivaře"
3,3
30. 4. 2018
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 3, vůně: 4, chuť: 2, celkový dojem: 3
Karamel, pripalenost, kovova trpkost, zlukle maslo. Mam pocit, ze piju prepaleny olej.
8,0
31. 3. 2018
lahvové
5,1
10. 3. 2018
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Průměrný sladký polotmavý speciál, ochutnaný 9.3.2018.
6,6
26. 12. 2017
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Dobrý polotmavý medový speciálek, ochutnaný 5.11.2017.
8,1
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Výborný tmavý ležák karamelové chuti s kávovým dozníváním, ochutnaný 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček.
7,2
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý světlý ležák s krásnou pěnou, ochutnaný 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček.
6,4
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Dobrý, i když trochu přesycený jantarový ležák, ochutnaný 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček.
6,7
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Velmi dobrá příjemně hořká desítka pro letní dny, ochutnaná 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček, který se tak stal mým 356. navštíveným pivovarem.

Diskuze

mont
14. 8. 2020 15:23:30
Jo, bývaly časy, kdy Jadrníčkovo pivo bylo pitelné. Zejména na počátku pivovaru. Možná je to touha co nejrychleji zbohatnout, ale tvrdím, že méně je někdy více. Pivo není vyzrálé, je poznat už na chuti piva- pokaždé chutná jinak. Navařit pivo není problém, ale pivo musí vyzrávat a ne navařit a ihned stáčet do sudů či PET lahví. A to se děje podle mého názoru v pivovaru Jadrníček. Při tak vysokém výstavu piva je nemožné produkovat stálost chuti a řízu piva, pivo, zejména ležáky musí zrát. Neberte to prosím jako nemístnou kritiku, berte to jako podnět, že dobré pivo se musí dělat s láskou a nikoliv pro maximální zisk. Jsem bývalý sládek, dnes tedy emeritní a pivo jsem vařil 40 roků
jadroš je nej pivo
30. 8. 2015 18:24:59
Pivaři co máte rádi pivo, tak tento pivní zázrak kdo neochutnal tak nepil pivo, ale jen euro sračky.12ctka Palírník je orgáč na jazyku.