Jadrníček, Náměšť na Hané

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Solnice polotmavá 11°
Vynikající, voňavé a příjemně kávově přihořklé.
hodnocení: pivo
Solnice 12°
Excelentní ležák na úžasný večer. Pitelnost 100%. Hořkost mírná, vůně lehká.
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
pivovar Jadrníček, Náměšť na Hané
minipivovar
Rok vzniku: 2014
Česká republika
Kraj: Olomoucký kraj
Adresa: Komenského 318, 783 44 Náměšť na Hané
Webové stránky
e-mail: pivovarjadrnicek@seznam.cz
Telefon: 775 134 511
Kontaktní osoba: Lubomír Jadrníček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar Jadrníček byl založen v roce 2014. Pivovar patří mezi malé pivovary, které se zaměřují na vaření piva podle tradičních postupů a receptur.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Skvělá dvanáctka
5,1
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 2, vůně: 4, chuť: 6, celkový dojem: 5
Zvláštní experiment vonící vyzrálými sýry, svým vysokým obsahem alkoholu skoro nepitelný, ale chuťově na to jaký je to počin ujde.
8,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Pěkně sladové tělo. Na žízeň úplně super.
7,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
9,0
30. 5. 2018
čep "v ráji pivaře"
Moje nejoblíbenější 11ka pod sluncem. 10 nedávam jen protože není načepovaná v Náměšťu.
4,0
2. 5. 2018
čep "v ráji pivaře"
5,0
2. 5. 2018
čep "v ráji pivaře"
3,3
30. 4. 2018
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 3, vůně: 4, chuť: 2, celkový dojem: 3
Karamel, pripalenost, kovova trpkost, zlukle maslo. Mam pocit, ze piju prepaleny olej.
8,0
31. 3. 2018
lahvové
5,1
10. 3. 2018
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Průměrný sladký polotmavý speciál, ochutnaný 9.3.2018.
6,6
26. 12. 2017
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Dobrý polotmavý medový speciálek, ochutnaný 5.11.2017.
8,1
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Výborný tmavý ležák karamelové chuti s kávovým dozníváním, ochutnaný 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček.
7,2
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý světlý ležák s krásnou pěnou, ochutnaný 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček.
6,4
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Dobrý, i když trochu přesycený jantarový ležák, ochutnaný 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček.
6,7
26. 12. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Velmi dobrá příjemně hořká desítka pro letní dny, ochutnaná 29.8.2017 v pivovaru Jadrníček, který se tak stal mým 356. navštíveným pivovarem.

Diskuze

mont
14. 8. 2020 15:23:30
Jo, bývaly časy, kdy Jadrníčkovo pivo bylo pitelné. Zejména na počátku pivovaru. Možná je to touha co nejrychleji zbohatnout, ale tvrdím, že méně je někdy více. Pivo není vyzrálé, je poznat už na chuti piva- pokaždé chutná jinak. Navařit pivo není problém, ale pivo musí vyzrávat a ne navařit a ihned stáčet do sudů či PET lahví. A to se děje podle mého názoru v pivovaru Jadrníček. Při tak vysokém výstavu piva je nemožné produkovat stálost chuti a řízu piva, pivo, zejména ležáky musí zrát. Neberte to prosím jako nemístnou kritiku, berte to jako podnět, že dobré pivo se musí dělat s láskou a nikoliv pro maximální zisk. Jsem bývalý sládek, dnes tedy emeritní a pivo jsem vařil 40 roků
jadroš je nej pivo
30. 8. 2015 18:24:59
Pivaři co máte rádi pivo, tak tento pivní zázrak kdo neochutnal tak nepil pivo, ale jen euro sračky.12ctka Palírník je orgáč na jazyku.