Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Jadrníček, Náměšť na Hané
69%
51 hodnocení
40 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
JA IPA 14°
Jadroš 11°
Jadroš tmavý 13°
Japač 12°
Višňák 11%
Sezónní piva
Cosmonaut
Cosmonaut IPL 12°
Dudlík - světlý ležák 11°
Jadrník Čokoládový
Jádro 16°
Jadroň medový
Jaran
Kombajnista 8°
Kosťák 30°
Kotelník 14°
Náměšťák 12°
Nitsche 14°
Nulťák Free - nealko
Nulťák Free Mango & Malina - nealko
Palírník 13°
Pšenice 12°
Raspberry Ale
Vánoční Jadrák
Velikonoční 11
Výroční 14°
Žnec 10°
Nově na BeerWeb
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
hodnocení: pivo
Pavel
Meditation (2020)
hodnocení: pivo
Ozzman
Welzl Bitter 12°
Vcelku dobře pitelný ležák chmelové vůně i střední hořkosti
recenze: pivo
Ozzman
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
hodnocení: pivo
Lishak
Kozel Černý
hodnocení: podnik
Ozzman
pivnice Pivovar Welzl, Zábřeh
Na pivovarskou hospodu je to velké zklamání výběr ze čtyř dr ...
nové pivo
Sagara
Mosaic Pils - světlý ležák 12°
nové pivo
Sagara
Öö X (Cellar Series)
nové pivo
Sagara
JBM Blank Space - Sour
nový pivovar
Sagara
Browar Zwierzyniec
nový pivovar
Sagara
LETRA Brewery
hodnocení: podnik
Sagara
Beertime, Praha
Ochutnáno: 42 druhů piv (6 x návštěva )(2021)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Sagara
Andělský pivovar
Ochutnáno: 8 druhů piv (4 x návštěva)(2021)(2023)(2024)
nový pivovar
Sagara
Browar Głubczyce
recenze: pivo
THS92
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Ozzman
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
Ozzman
Restaurace pivovaru Lednice
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ochutnaly jsme s kamaradkami nový ležák Proud. Určitě vtipné ...
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
nový podnik: restaurace
Vavřík Ag
Pivovar a penzion Grasel
minipivovar
Rok vzniku
: 2014
Česká republika
Kraj
: Olomoucký kraj
Adresa
: Komenského 318, 783 44 Náměšť na Hané
Webové stránky
e-mail
: pivovarjadrnicek@seznam.cz
Telefon
:
775 134 511
Kontaktní osoba
: Lubomír Jadrníček
Pivovar Jadrníček byl založen v roce 2014. Pivovar patří mezi malé pivovary, které se zaměřují na vaření piva podle tradičních postupů a receptur.
Pivovarský podnik:
restaurace Jadrníček, Náměšť na Hané
,
Jadrošova Krčma, Olomouc
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Fjordinand
7,2
22. 10. 2020
lahvové
Výroční 14°
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Sladší pivo po přidaném medu, avšak vyvážené vyšší hořkostí, takže za mě povedené medové pivo.
Fjordinand
7,4
14. 8. 2020
čep "pod komínem"
Raspberry Ale
vzhled: 9, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Zajímavý ovocný počin.
Jadrošova Krčma, Olomouc
Kachlík
6,0
29. 7. 2020
lahvové
Japač 12°
PET 1 litr, voňavé, plné pivo, pro mě příjemně hořké. Ochutnáno 9.7.2020
Kachlík
6,0
29. 7. 2020
lahvové
Náměšťák 12°
PET 1 litr, průměrná dvanáctka, slabší říz, na mě příliš mnoho vedlejších pachutí.
Kachlík
5,0
29. 7. 2020
lahvové
Kotelník 14°
PET 1litr, polotmavý speciál, sladší a snad málo prokvašený, ochutnáno 8.7.2020
Fjordinand
8,8
26. 4. 2019
čep "pod komínem"
Jadroš tmavý 13°
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Jadrošova Krčma, Olomouc
Fjordinand
8,3
26. 4. 2019
čep "pod komínem"
Žnec 10°
vzhled: 8, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 8, celkový dojem: 8
Jadrošova Krčma, Olomouc
Fjordinand
6,0
9. 2. 2019
lahvové
Japač 12°
Voňavé, pěkně plné, ale přespříliš hořké pivo.
Fjordinand
10
10. 9. 2018
čep "pod komínem"
Jadroš 11°
Jadrošova Krčma, Olomouc
Fjordinand
8,0
4. 8. 2018
čep "v ráji pivaře"
Náměšťák 12°
Los Bastardos
Fjordinand
9,0
7. 7. 2018
čep "v ráji pivaře"
Jadroš 11°
Pivnice Sladol
Houz
9,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Jádro 16°
Opravdu super vyvážená pecka. Ta tu sílu ideální chuť...a to je to polotmavé, které nemusím.
Houz
4,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Kotelník 14°
Nic moc. Nakyslé polotmavé
Houz
4,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Pšenice 12°
Na mě dost kyselé
Fjordinand
7,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Žnec 10°
Velmi lehké, k práci či na kole ideál
Houz
6,7
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Kosťák 30°
vzhled 8
barva
+
, průzračnost: opálová, pěna: jarová
pitelnost 3
nasycenost: střední, plnost: slabá
vůně 7
intenzita
+
, vyváženost
++
chuť 7
intenzita
++
, vyváženost
+
, hořkost: drsná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 7
Pitelné jen v malých dávkách. Nejsilnější pivo na Hané. Ve vůni jsou cítit až prozrálé sýry a vcelku silně i alkohol. Sladkost aspoň trochu vyvažuje významně razantní a do dozvuku přecházející hořkost.
Fjordinand
9,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Náměšťák 12°
Skvělá dvanáctka
Fjordinand
5,1
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Kosťák 30°
vzhled: 8, pitelnost: 2, vůně: 4, chuť: 6, celkový dojem: 5
Zvláštní experiment vonící vyzrálými sýry, svým vysokým obsahem alkoholu skoro nepitelný, ale chuťově na to jaký je to počin ujde.
Houz
8,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Jadroš 11°
Pěkně sladové tělo. Na žízeň úplně super.
Fjordinand
7,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Jadroň medový
<<
předchozí
1
2
3
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
mont
14. 8. 2020 15:23:30
Jo, bývaly časy, kdy Jadrníčkovo pivo bylo pitelné. Zejména na počátku pivovaru. Možná je to touha co nejrychleji zbohatnout, ale tvrdím, že méně je někdy více. Pivo není vyzrálé, je poznat už na chuti piva- pokaždé chutná jinak. Navařit pivo není problém, ale pivo musí vyzrávat a ne navařit a ihned stáčet do sudů či PET lahví. A to se děje podle mého názoru v pivovaru Jadrníček. Při tak vysokém výstavu piva je nemožné produkovat stálost chuti a řízu piva, pivo, zejména ležáky musí zrát. Neberte to prosím jako nemístnou kritiku, berte to jako podnět, že dobré pivo se musí dělat s láskou a nikoliv pro maximální zisk. Jsem bývalý sládek, dnes tedy emeritní a pivo jsem vařil 40 roků
jadroš je nej pivo
30. 8. 2015 18:24:59
Pivaři co máte rádi pivo, tak tento pivní zázrak kdo neochutnal tak nepil pivo, ale jen euro sračky.12ctka Palírník je orgáč na jazyku.
Vstoupit do diskuze (2)