Jadrníček, Náměšť na Hané

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Kontráš 12°
Výrazně hořký, dobře pitelný ležák.
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Diabolic Rouge 666
Ochutnáno 8.7.2019 a 20.7.2020.
komentář: pivovar
anonym
Agent, Olešnice
11 agent skvele pivo !!!!!!!!
komentář: pivovar
anonym
Agent, Olešnice
Výborná a dobře vychlazena,lahvová 11. Můžu doporučit
hodnocení: podnik
Pivovar Rotor
Jedná se spíše o výdejní okénko s výčepem a posezením před pivovarem, ale rozhodně to není špatné.
nový podnik: pivnice
nový pivovar
recenze: pivo
Krkonošský Medvěd světlý ležák 12°
Rozhodně mi chutná, ale na celovečerní popíjení bych si vybral něco méně řízeného.
hodnocení: podnik
restaurace Svatováclavský pivovar, Olomouc
Výborná 12 a překvapivě chuťově vyvážená 13 pšenice spodní k ...
hodnocení: podnik
restaurace Excelent, Rýmařov
Ochutnáno: 4 druhy piv (3 x návštěva)(2019)(2020)
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
Originál z Velkého Března je jen sudové ,točí se jen "Okolo ...
komentář: pivovar
Karásek a Stülpner, Chomutov
Po cyklovýletu jsme se zastavili v Restauraci Republika na j ...
recenze: pivo
Zlínský švec polotmavý ležák 11°
Polotmavý ležák s lehce kávovou praženou vůní, avšak chutí s ...
recenze: pivo
111
Pitelná apa, příjemně ovocně voní, chuť osvěžující s intenzivněji doznívající hořkostí.
pivovar Jadrníček, Náměšť na Hané
minipivovar
Rok vzniku: 2014
Česká republika
Kraj: Olomoucký kraj
Adresa: Komenského 318, 783 44 Náměšť na Hané
Webové stránky
e-mail: pivovarjadrnicek@seznam.cz
Telefon: 775 134 511
Kontaktní osoba: Lubomír Jadrníček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivovar Jadrníček byl založen v roce 2014. Pivovar patří mezi malé pivovary, které se zaměřují na vaření piva podle tradičních postupů a receptur.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,4
14. 8. 2020
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Zajímavý ovocný počin.
6,0
29. 7. 2020
lahvové
PET 1 litr, voňavé, plné pivo, pro mě příjemně hořké. Ochutnáno 9.7.2020
6,0
29. 7. 2020
lahvové
PET 1 litr, průměrná dvanáctka, slabší říz, na mě příliš mnoho vedlejších pachutí.
5,0
29. 7. 2020
lahvové
PET 1litr, polotmavý speciál, sladší a snad málo prokvašený, ochutnáno 8.7.2020
8,8
26. 4. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
8,3
26. 4. 2019
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 8, celkový dojem: 8
6,0
9. 2. 2019
lahvové
Voňavé, pěkně plné, ale přespříliš hořké pivo.
10
10. 9. 2018
čep "pod komínem"
5,0
10. 9. 2018
čep "pod komínem"
Trošku sladší. Jinak uspokojivé
8,0
4. 8. 2018
čep "v ráji pivaře"
9,0
7. 7. 2018
čep "v ráji pivaře"
9,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Opravdu super vyvážená pecka. Ta tu sílu ideální chuť...a to je to polotmavé, které nemusím.
4,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Nic moc. Nakyslé polotmavé
4,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Na mě dost kyselé
7,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Velmi lehké, k práci či na kole ideál
6,7
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
vzhled 8
barva +, průzračnost: opálová, pěna: jarová
pitelnost 3
nasycenost: střední, plnost: slabá
vůně 7
intenzita +, vyváženost ++
chuť 7
intenzita ++, vyváženost +, hořkost: drsná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 7
Pitelné jen v malých dávkách. Nejsilnější pivo na Hané. Ve vůni jsou cítit až prozrálé sýry a vcelku silně i alkohol. Sladkost aspoň trochu vyvažuje významně razantní a do dozvuku přecházející hořkost.
9,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Skvělá dvanáctka
5,1
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 2, vůně: 4, chuť: 6, celkový dojem: 5
Zvláštní experiment vonící vyzrálými sýry, svým vysokým obsahem alkoholu skoro nepitelný, ale chuťově na to jaký je to počin ujde.
8,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"
Pěkně sladové tělo. Na žízeň úplně super.
7,0
2. 6. 2018
čep "pod komínem"

Diskuze

mont
14. 8. 2020 15:23:30
Jo, bývaly časy, kdy Jadrníčkovo pivo bylo pitelné. Zejména na počátku pivovaru. Možná je to touha co nejrychleji zbohatnout, ale tvrdím, že méně je někdy více. Pivo není vyzrálé, je poznat už na chuti piva- pokaždé chutná jinak. Navařit pivo není problém, ale pivo musí vyzrávat a ne navařit a ihned stáčet do sudů či PET lahví. A to se děje podle mého názoru v pivovaru Jadrníček. Při tak vysokém výstavu piva je nemožné produkovat stálost chuti a řízu piva, pivo, zejména ležáky musí zrát. Neberte to prosím jako nemístnou kritiku, berte to jako podnět, že dobré pivo se musí dělat s láskou a nikoliv pro maximální zisk. Jsem bývalý sládek, dnes tedy emeritní a pivo jsem vařil 40 roků
jadroš je nej pivo
30. 8. 2015 18:24:59
Pivaři co máte rádi pivo, tak tento pivní zázrak kdo neochutnal tak nepil pivo, ale jen euro sračky.12ctka Palírník je orgáč na jazyku.