Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Hostivar, Praha
64%
70 hodnocení
43 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
H-Ale 15°
Hostivar 11°
Hostivar 12°
Hostivar 13°
Sezónní piva
10 ALE jednochmel El Dorado
Barbe Rouge Speciál 10°
Cyklistická osmička 8°
Čarodějnická 12°
Hostivar 10°
Hostivar 12° žitný speciál
Hostivar Doppelbock 17°
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Hostivar Martinská 14°
Hostivar pšenice 11°
Hostivar Stout 13°
Hostivar tmavá 13°
Hostivar Výroční IPA 14°
Hostivar Witbier 12°
Letní ALE 10°
Medový speciál MedAle 14°
Valentýnská Session NEIPA 12°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Lishak
Zubr Classic 10°
hodnocení: pivo
peproch
Solnice polotmavá 11°
Vynikající, voňavé a příjemně kávově přihořklé.
hodnocení: pivo
peproch
Solnice 12°
Excelentní ležák na úžasný večer. Pitelnost 100%. Hořkost mírná, vůně lehká.
nové pivo
Ozzman
Session IPA 13°
nové pivo
Ozzman
IPL 11- Saturn
hodnocení: podnik
Ozzman
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Houz
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
nové pivo
Sagara
Mazák Nectarine Sour 11°
hodnocení: podnik
Ozzman
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
nový pivovar
Sagara
Brouwerij Roman
nový pivovar
Sagara
Stigbergets Bryggeri
nový pivovar
Sagara
Frost Beer Works
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
Rada
CRAFT BEER PUB - U Škvorů
nový podnik: restaurace
peproch
Babylon Café
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
minipivovar
Rok vzniku
: 2013
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail
: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon
:
702 202 903
,
702 202 903
Kontaktní osoba
: Martin Kulík
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik:
restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Rada
8,0
11. 7. 2018
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
restaurace Hostivar 1, Praha
Rada
6,0
11. 7. 2018
lahvové
Letní ALE 10°
Rada
5,0
10. 7. 2018
čep "pod komínem"
Cyklistická osmička 8°
Pivo bych určitě ocenil víc kdybych před jeho vypitím ujel 50 km na kole, ale i bez toho mi celkem chutnalo. Možná se jim tato várka povedla více, než ta, kterou pil Pavel a Vavřík Ag.
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
6,0
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Hostivar pšenice 11°
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
4,0
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Cyklistická osmička 8°
Slabé, přesycené, letní cyklistické pivo.
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
6,6
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Hostivar tmavá 13°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 7
Dobré tmavé speciální pivo kávové vůně i chuti s lehkým hořkým dozníváním, ochutnané 6.3.2016.
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
6,3
8. 10. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý speciál zlaté barvy s chmelovou a sladovou vůní a plnou chutí, ochutnaný naposledy 19.5.2017 v pivovaru Hostivar.
restaurace Hostivar 1, Praha
xstrm20
6,0
20. 8. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Rada
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
Asi nemohu zcela objektivne hodnotit, protoze jsem ovlivneny diskontni cenou (37 Kc za pullitr trinactky).
Rada
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Ochutnano 13. 3. v pivovarske restauraci. Vyvazene a prijemne pivo. Navic za prekvapive nizkou cenu (35 Kc).
Mbeast
7,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
Mbeast
5,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
Mbeast
6,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
Mbeast
8,0
13. 12. 2016
lahvové
Hostivar 11°
Mbeast
6,0
13. 12. 2016
lahvové
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Milan K
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Nakouřená vůně, v chuti atypická nasládlost :-(
Milan K
6,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
Nevýrazné, ale ničím nerušivé.
Milan K
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
Sladší, málo tělnaté
Milan K
3,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
Silně karamelové, ale málo tělnaté. Hořkost nepříjemná a na polotm. výrazná.
Milan K
7,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Dobře pitelné, neutrální chuti.
<<
předchozí
1
2
3
4
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.
Vstoupit do diskuze (2)