Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Hostivar, Praha
64%
67 hodnocení
40 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
H-Ale 15°
Hostivar 11°
Hostivar 12°
Hostivar 13°
Sezónní piva
Barbe Rouge Speciál 10°
Cyklistická osmička 8°
Čarodějnická 12°
Hostivar 10°
Hostivar 12° žitný speciál
Hostivar Doppelbock 17°
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Hostivar Martinská 14°
Hostivar pšenice 11°
Hostivar Stout 13°
Hostivar tmavá 13°
Hostivar Výroční IPA 14°
Hostivar Witbier 12°
Letní ALE 10°
Medový speciál MedAle 14°
Valentýnská Session NEIPA 12°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Raab
Raven Rice Cracker 12°
03/24
hodnocení: pivo
Raab
Raven 12°
03/24
hodnocení: pivo
Houz
Velikonoční 11
Moc nevím, co k tomu říci. Na jednu stranu to až tak strašný ...
nové pivo
Houz
Velikonoční 11
nové pivo
humulus
Viru premium
nový pivovar
humulus
Viru
nové pivo
Ozzman
Zelený ležák
nový pivovar
Sagara
Crooked Moon Brewing
nový pivovar
Sagara
JoyBräu
hodnocení: podnik
Ozzman
Pivovarská restaurace Galant, Mikulov
Pěkné prostředí, ochotná obsluha, jídlo? dal jsem si zde říz ...
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Hotel Sladovna, Černá Hora
Opravdu hezká restaurace s příjemnou obsluhou dobrým jídlem ...
hodnocení: podnik
Vavřík Ag
Pivovar a penzion Grasel
Restaurace s pivovarem Grasel, moc milá obsluha, sládek i paní majitelka.
nový podnik: restaurace
Vavřík Ag
Pivovar a penzion Grasel
nový podnik: pivnice
Vavřík Ag
Pult
recenze: pivo
Ozzman
Vojtěchova 13 Výroční ležák
Nově uvařené pivo ke stoletému výročí se povedlo. Bohatá pěn ...
recenze: pivo
Ozzman
Malešov Ležák světlý 12°
Dobrý ležák plzeňského typu s krémovou kroužkující pěnou , s ...
recenze: pivo
Ozzman
Smoked Amber Ale 13°
Moje oblíbená verze nakuřovaného ALE. Krémová kroužkující pě ...
nový podnik: pivnice
Lishak
Hospoda U Švejka
komentář: pivovar
anonym
Kbelský pivovar, Praha
Zkuz nejřív rozhejat závity, než něco plácneš.
komentář: pivovar
anonym
Revolta, Žďár nad Sázavou
Dostal jsem piva darem, velmi dobrý, hořký ležák (revolta - světl. ležák) :) Příjemné překvapení.
minipivovar
Rok vzniku
: 2013
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail
: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon
:
702 202 903
,
702 202 903
Kontaktní osoba
: Martin Kulík
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik:
restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
6,0
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Hostivar pšenice 11°
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
4,0
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Cyklistická osmička 8°
Slabé, přesycené, letní cyklistické pivo.
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
6,6
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Hostivar tmavá 13°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 7
Dobré tmavé speciální pivo kávové vůně i chuti s lehkým hořkým dozníváním, ochutnané 6.3.2016.
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
6,3
8. 10. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý speciál zlaté barvy s chmelovou a sladovou vůní a plnou chutí, ochutnaný naposledy 19.5.2017 v pivovaru Hostivar.
restaurace Hostivar 1, Praha
xstrm20
6,0
20. 8. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Rada
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
Asi nemohu zcela objektivne hodnotit, protoze jsem ovlivneny diskontni cenou (37 Kc za pullitr trinactky).
Rada
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Ochutnano 13. 3. v pivovarske restauraci. Vyvazene a prijemne pivo. Navic za prekvapive nizkou cenu (35 Kc).
Mbeast
7,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
Mbeast
5,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
Mbeast
6,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
Mbeast
8,0
13. 12. 2016
lahvové
Hostivar 11°
Mbeast
6,0
13. 12. 2016
lahvové
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Milan K
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Nakouřená vůně, v chuti atypická nasládlost :-(
Milan K
6,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
Nevýrazné, ale ničím nerušivé.
Milan K
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
Sladší, málo tělnaté
Milan K
3,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
Silně karamelové, ale málo tělnaté. Hořkost nepříjemná a na polotm. výrazná.
Milan K
7,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Dobře pitelné, neutrální chuti.
Vavřík Ag
5,5
7. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar Imperial Stout 21,32°
vzhled: 10, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý, ale nepříliš výrazný Imperial stout, kávové a alkoholové chuti s nádhernou krémovou pěnou, ochutnaný 6.12.2016 v pivovaru Hostivar.
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
3,0
26. 8. 2016
čep "pod komínem"
Cyklistická osmička 8°
příliš přesycené a bylo jedno jestli jsem měl na pivovarský zahrádce anebo vevnitř v pivovaru
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
5,6
14. 6. 2016
čep "pod komínem"
Letní ALE 10°
vzhled 8
barva
+
, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
plnost: slabá
vůně 4
intenzita
-
, vyváženost
-
chuť 5
intenzita
+/-
, vyváženost
+/-
, hořkost: drsná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 6
bohatá krémová pěna, nevýrazná vůně citrusů, hořké s velmi dlouhým dozníváním
restaurace Hostivar 1, Praha
<<
předchozí
1
2
3
4
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.
Vstoupit do diskuze (2)