Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Clock Anežka 11°
Nic moc. Svrchňáky jim jdou líp ????
hodnocení: podnik
Pivotéka U Veverky
Velký výběr piv různých pivních stylů z českých i zahraničních pivovarů.
nový podnik: pivotéka
hodnocení: pivo
Veverka 12
Stále na čepu Svijany 11 a luxusní Veverka 12. + Piva z malých pivovarů
hodnocení: pivo
Koutská dvanáctka
Poctivá 12 ,perfektní chuti a příjemné hořkosti
hodnocení: podnik
restaurace Pivovaru MMX, Lety
Ochutnáno: 4 druhy piv (2019)
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Šenov
Byli jsme v sobotu, mohu jen potvrdit. Baloun.
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Šenov
Páteční večer patřil návštěvě šenovského pivovárku. Jelikož ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
Pivovar Kamenice nad Lipou
Bros.Bar Jindřichův Hradec vynikající 12° nádherně vychme ...
recenze: pivo
Kunratický Ležák světlý 12°
Krásná bohatá pěna. Pivo pěkně kroužkuje. Hořkost je akorát, plná chuť.
komentář: pivo
anonym
Multigrain 11°
Při pití tohoto skvostu jsem si vzpomněl na výrok postavy Jo ...
recenze: pivo
Beer Opener - Světlý ležák 12°
Žádný problém, prostě dobrý. Bude v něm trošku voňavější chmel, ale jen decentně.
novinka
V Česku došli sládci
Dříve absolventi pivovarských oborů zůstávali po ukončení šk ...
komentář: pivo
anonym
Fabián 14°
Byl jsem dost prekvapenej, husta pena, zadna koncova sladkos ...
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
8,0
13. 12. 2016
lahvové
6,0
13. 12. 2016
lahvové
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nakouřená vůně, v chuti atypická nasládlost :-(
6,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nevýrazné, ale ničím nerušivé.
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Sladší, málo tělnaté
3,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Silně karamelové, ale málo tělnaté. Hořkost nepříjemná a na polotm. výrazná.
7,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Dobře pitelné, neutrální chuti.
5,5
7. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý, ale nepříliš výrazný Imperial stout, kávové a alkoholové chuti s nádhernou krémovou pěnou, ochutnaný 6.12.2016 v pivovaru Hostivar.
3,0
26. 8. 2016
čep "pod komínem"
příliš přesycené a bylo jedno jestli jsem měl na pivovarský zahrádce anebo vevnitř v pivovaru
5,6
14. 6. 2016
čep "pod komínem"
vzhled 8
barva +, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
plnost: slabá
vůně 4
intenzita -, vyváženost -
chuť 5
intenzita +/-, vyváženost +/-, hořkost: drsná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 6
bohatá krémová pěna, nevýrazná vůně citrusů, hořké s velmi dlouhým dozníváním
5,1
25. 5. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 5
6,8
30. 4. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý ejlík, pro mě nejlepší pivo ze stálé produkce pivovaru, naposledy ochutnané 29.4.2016 v pivovaru Hostivar.
9,0
13. 3. 2016
čep "no name"
7,0
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
Luxus
6,1
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Vyborna kavova chut i vune, osvezujici
8,0
9. 11. 2015
čep "pod komínem"
Velmi dobrá pšenice, na rozdíl od té původní.
7,0
18. 9. 2015
čep "pod komínem"
Příjemná dlouho ulpívající chuť na patře, vyšší plnost

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.