Diskuze k pivovaru

Hostivar, Praha

řazeno podle vláken  seřadit podle času
kvalita obsluhy
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.
22. 6. 2015 10:51:02 Mr. Channel Reagovat  piktogram reakce k příspěvku
RE:kvalita obsluhy
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
24. 7. 2015 12:30:18 Bc. Reagovat  piktogram reakce k příspěvku
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
komentář: pivovar
anonym
Krakonoš, Trutnov
pivovar trutnov vyrabí to nejlepsi pivo at je to 10,11,12 ne ...
recenze: pivo
Holka 10°
Velmi světlá, až vyblitá barva, ale chuť novozélandského chm ...
hodnocení: podnik
Pivovarský výčep Lobeč
Navštíveno 17.5.2020. Podle rychlosti obsluhy mi to přišlo ...
recenze: pivo
Budweiser Budvar 33
Když porovnám Radegast ryze hořká 12 vs Budvar 33, obě piva ...
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Rohozec
Jako ve chlívě,dřívější domácí prostředí je pryč.Jídelní lís ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace