Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Pilsner Urquell
Zajímavější než nabídka piv je historie hotelu.
nový podnik: restaurace
hodnocení: pivo
novinka
NEIPA
„Rozmohl se nám tady takový nešvar! …. je to slovíčko NEIPA“ ...
novinka
Pivní sezóna v září rozhodně nekončí
Náš pivní kalendář je nově zaplněn dalšími 30ti pivními akce ...
novinka
V ČR je již přes 400 minipivovarů
...a je našlápnuto k půltisícovce. Jak dlouho to bude trvat? Dva roky?! ;-)
recenze: pivo
Kovář 10°
Velmi hořká desítka, střední tělo, vůně slabší, chlebové tóny v chuti.
recenze: pivo
Nachmelená Opice Ležák 11°
Průměrnější pivo, ne moc zajímavé jak vůní tak chutí. Docela dost sladká. Lehce cítí pražené tóny.
komentář: pivovar
anonym
U Orloje, Žatec
S manželem jsme si objednali večeři, on měl krkovici a já l ...
komentář: pivo
anonym
Vranihorský ležák 11°
I po třech měsících po aspiraci pitelné. Uvidíme zítra.
recenze: pivo
Bc.
Maršaler IRL 13°
Jantarová opálová barva s hustou bílou krémovou pěnou. Vůně ...
komentář: pivo
Hradní jedenáctka 11°
Na etiketě je to polotmavé pivo, na stránkách se píše světlé ...
hodnocení: podnik
jz
komentář: pivo
God Is Dead ALE 15°
Aktuálně vaří stejnojmenné pivo typu belgian pale ale, které ...
komentář: pivovar
anonym
Cassa Brewery, Košice
Na adrese je obchodní centrum
komentář: pivovar
anonym
U Zlatého Srnce, Srní
Pivo bylo skvělé. Bohužel totéž neplatí o obsluze. Pán byl p ...
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovar Kytín
Skvělý servis a výběr. Objednal jsem si pivo a než číšník odešel už mi ho druhý přinesl.
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

4,0
11. 7. 2018
čep "pod komínem"
10. 7. 2018 - nepříjemné překvapení. V roce 2017 jsem byl nadšený, včera jsem měl třináctku potíže vypít a šlo jednoznačně o nejhorší pivo z produkce Hostivaru! A zdražení o 2 Kč určitě velký vliv nemělo (i tak je to - na Prahu - velmi příjemná cena).
8,0
11. 7. 2018
čep "pod komínem"
6,0
11. 7. 2018
lahvové
5,0
10. 7. 2018
čep "pod komínem"
Pivo bych určitě ocenil víc kdybych před jeho vypitím ujel 50 km na kole, ale i bez toho mi celkem chutnalo. Možná se jim tato várka povedla více, než ta, kterou pil Pavel a Vavřík Ag.
4,0
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Slabé, přesycené, letní cyklistické pivo.
6,6
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 7
Dobré tmavé speciální pivo kávové vůně i chuti s lehkým hořkým dozníváním, ochutnané 6.3.2016.
6,3
8. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý speciál zlaté barvy s chmelovou a sladovou vůní a plnou chutí, ochutnaný naposledy 19.5.2017 v pivovaru Hostivar.
6,0
20. 8. 2017
čep "pod komínem"
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Asi nemohu zcela objektivne hodnotit, protoze jsem ovlivneny diskontni cenou (37 Kc za pullitr trinactky).
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Ochutnano 13. 3. v pivovarske restauraci. Vyvazene a prijemne pivo. Navic za prekvapive nizkou cenu (35 Kc).
7,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
5,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
6,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
8,0
13. 12. 2016
lahvové
6,0
13. 12. 2016
lahvové
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nakouřená vůně, v chuti atypická nasládlost :-(
6,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nevýrazné, ale ničím nerušivé.
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Sladší, málo tělnaté
3,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Silně karamelové, ale málo tělnaté. Hořkost nepříjemná a na polotm. výrazná.

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.