Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: podnik
U Mocnáře
V podstatě se nedá nic vytknout...pouze snaha o připomenutí starých časů mohla být ",dozaženější".
novinka
Zemřela profesorka Gabriela Basařová
18.10.2019 zemřela První dáma českého pivovarnictví a veliká odbornice
hodnocení: pivo
nový podnik: restaurace
novinka
Opravdu rukodělný pivovárek: Staňkův
Pivní republika navštívila Staňkův rukodělný pivovárek, kde ...
novinka
Carlsberg vyvíjí papírovou lahev na pivo
Bylo by libo pivo do papíru?
hodnocení: podnik
komentář: pivo
anonym
Kozel Florián 11°
Mě chutná a to je hlavní
hodnocení: podnik
Primátorka Pod Terasami
Jeden z lepších podniků s příjemnou obsluhou, sortimentem náchodského Primátora a dobré jídlo.
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Aero, Ostrava
jako Argus v plechu z Lídlu
recenze: pivo
Bc.
Benedict Imperial Lager 20°
Dvacítkový spodně kvašený speciál má hezkou oranžovo-hnědou ...
recenze: pivo
Bc.
Blood Orange IPA 15°
Patnáctka ze Zichovce má kalnou okrovou barvu, která připomí ...
recenze: pivo
Bc.
Notorico Raspberry Session IPA 13°
Luxusní barvička červeno hnědá, skvěle se hodící do podzimní ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
Minipivovar Agent Olešnice
V Praze 3 se točí U Vodoucha
komentář: pivovar
anonym
Minipivovar Agent Olešnice
Opravdu jsem si první ochutnávku užil. Přeju aby se vám takh ...
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
20. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 18.5.2019.
7,0
20. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ochutnáno 18.5.2019.
5,0
2. 3. 2019
čep "v ráji pivaře"
Tak tato 11 se moc nevyvedla, taková celkově nevyvážená .
5,0
14. 2. 2019
čep "v ráji pivaře"
Průměr, možná o malounko lepší průměr.
8,1
7. 2. 2019
čep "pod komínem"
vzhled 8
barva +, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 9
nasycenost: střední, plnost: silná
vůně 8
intenzita +, vyváženost +
chuť 8
intenzita +, vyváženost +, hořkost: silná, doznívání: střední
celkový dojem 8
Chuťově nadupaná jedenáctka - hodně hořkosti, hodně plnosti, hodně pitelnosti. Jen vůně je méně výrazná. Suprové pivo
5,0
17. 12. 2018
čep "pod komínem"
Moc sladké, ochutnáno 30.8.2018.
7,6
13. 12. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 6, chuť: 8, celkový dojem: 8
Pivo má pěknou opálovou vizáž s bohatou krémovou pěnou. Chuťově je tato desítka velmi výrazná. V chuti se projeví silnější hořkost (neulpívá) a hlavně kořenitost. Na desítku je pivo také plnější. Říz je pak střední. Rozhodně desítka, na kterou člověk hned tak nezapomene - myšleno pouze a jenom dobrém...
4,0
11. 7. 2018
čep "pod komínem"
10. 7. 2018 - nepříjemné překvapení. V roce 2017 jsem byl nadšený, včera jsem měl třináctku potíže vypít a šlo jednoznačně o nejhorší pivo z produkce Hostivaru! A zdražení o 2 Kč určitě velký vliv nemělo (i tak je to - na Prahu - velmi příjemná cena).
8,0
11. 7. 2018
čep "pod komínem"
6,0
11. 7. 2018
lahvové
5,0
10. 7. 2018
čep "pod komínem"
Pivo bych určitě ocenil víc kdybych před jeho vypitím ujel 50 km na kole, ale i bez toho mi celkem chutnalo. Možná se jim tato várka povedla více, než ta, kterou pil Pavel a Vavřík Ag.
4,0
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Slabé, přesycené, letní cyklistické pivo.
6,6
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 7
Dobré tmavé speciální pivo kávové vůně i chuti s lehkým hořkým dozníváním, ochutnané 6.3.2016.
6,3
8. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý speciál zlaté barvy s chmelovou a sladovou vůní a plnou chutí, ochutnaný naposledy 19.5.2017 v pivovaru Hostivar.
6,0
20. 8. 2017
čep "pod komínem"
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Asi nemohu zcela objektivne hodnotit, protoze jsem ovlivneny diskontni cenou (37 Kc za pullitr trinactky).
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Ochutnano 13. 3. v pivovarske restauraci. Vyvazene a prijemne pivo. Navic za prekvapive nizkou cenu (35 Kc).
7,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
5,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.