Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Světlý ležák medium - 11°
Velmi příjemná spíše nadprůměrná jedenáctka, která by se dal ...
recenze: pivo
Matuška Dvanáctka 12°
Láska na první doušek. Krásná bohatá pěna. Ideálně hořké, oh ...
recenze: pivo
Vinohradský Jantar 13°
Podle mého názoru nejslabší "kus" z produkce spodně kvašenýc ...
komentář: pivovar
anonym
Hulvát, Truskovice
Ochutnal jsem 11 světlou a polotmavou v petce. Obě 11ky jsou velmi dobré. Doporučuji. Richard
hodnocení: pivo
Crystal Ale 11°
Ochutnáno poprvé 11.5.2018 a naposledy 2.9.2018.
hodnocení: pivo
Alfa APA 12°
Ochutnáno poprvé 11.5.2018 a naposledy 2.9.2018.
hodnocení: pivo
Pšenice 11°
Ochutnáno 2.9.2018.
hodnocení: podnik
Ježkovy voči Bar&Tapas
Krásný malý bar v centru města, útulná zahrádka, pivo od Zic ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
Dva kohouti
Zajímavě řešený lokál, spíš jako pivnice, obsluha se první d ...
nový podnik: pivnice
hodnocení: podnik
Restaurace Vojanův Dvůr
Hlavně pro turisty, ale byli jsme také v pohodě obslouženi a pivo bylo fajn.
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

5,0
17. 12. 2018
čep "pod komínem"
Moc sladké, ochutnáno 30.8.2018.
7,0
13. 12. 2018
lahvové
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
4,0
11. 7. 2018
čep "pod komínem"
10. 7. 2018 - nepříjemné překvapení. V roce 2017 jsem byl nadšený, včera jsem měl třináctku potíže vypít a šlo jednoznačně o nejhorší pivo z produkce Hostivaru! A zdražení o 2 Kč určitě velký vliv nemělo (i tak je to - na Prahu - velmi příjemná cena).
8,0
11. 7. 2018
čep "pod komínem"
6,0
11. 7. 2018
lahvové
5,0
10. 7. 2018
čep "pod komínem"
Pivo bych určitě ocenil víc kdybych před jeho vypitím ujel 50 km na kole, ale i bez toho mi celkem chutnalo. Možná se jim tato várka povedla více, než ta, kterou pil Pavel a Vavřík Ag.
4,0
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
Slabé, přesycené, letní cyklistické pivo.
6,6
27. 2. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 7
Dobré tmavé speciální pivo kávové vůně i chuti s lehkým hořkým dozníváním, ochutnané 6.3.2016.
6,3
8. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý speciál zlaté barvy s chmelovou a sladovou vůní a plnou chutí, ochutnaný naposledy 19.5.2017 v pivovaru Hostivar.
6,0
20. 8. 2017
čep "pod komínem"
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Asi nemohu zcela objektivne hodnotit, protoze jsem ovlivneny diskontni cenou (37 Kc za pullitr trinactky).
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Ochutnano 13. 3. v pivovarske restauraci. Vyvazene a prijemne pivo. Navic za prekvapive nizkou cenu (35 Kc).
7,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
5,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
6,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
8,0
13. 12. 2016
lahvové
6,0
13. 12. 2016
lahvové
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nakouřená vůně, v chuti atypická nasládlost :-(
6,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nevýrazné, ale ničím nerušivé.

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.