Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Tonka Stout 2023 34°
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Rolls Session Cold IPA
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Potion #26 - Imperial Pastry Stout 25°
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2024)
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
recenze: pivo
Mazák Chmelodrom NEIPA 15°
Další parádní NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s bohatou stab ...
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
recenze: pivo
Garp 441 NEIPA 14°
Moc fajnová, krémová NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, která ...
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
recenze: pivo
Garp 421 Hazy IPA 12°
Lehká, šťavnatá NEIPA s bohatou, vysokou pěnou, ulpívající n ...
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Ochutnáno: 11 druhů piv (5 x návštěva)(2019)(2023)(2024)
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Bernard - Extra hořký ležák 12°
A Ty si kokos, kery v zivote nepil kvalitni pivo ... "s" nahrad "t"
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
10
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
5,0
2. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
Tohle pivo mě nijak neoslovilo.....
7,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
6,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
4,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 5, chuť: 3, celkový dojem: 5
Na můj vkus nevýrazné a příliš hořké pivo

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.