Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Talus Canyon SH IPA 13°
Lehká IPA jasné zlaté barvy, krémová stabilní pěna, která zů ...
hodnocení: pivo
Horác Lajdák Na Vostro 12°
Průměrný ležák, žízeň zažene, ale chuť mě nenadchla.
hodnocení: pivo
Re Brett
Opravdu nevšední. Velice svěží a ovocné. Hřejivý závěr s pří ...
nové pivo
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
hodnocení: pivo
Kilián světlý ležák 12°
Solidní, ale zbytečně hořké a méně plné
hodnocení: podnik
Pivní Kult
Ochutnáno: 31 druhů piv (7 x návštěva)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
t’ PUUB
Ochutnáno: 22 druhů piv (6 x návštěva)(2024)(2025)
recenze: pivo
Liberty APA 12°
Zlatá čistá APA s nízkou pěnou, rychle opadající, pivo má st ...
recenze: pivo
Obora IPA 15°
Jasná zlatá barva, hustá, krémová, stabilní pěna, střední ří ...
nový pivovar
hodnocení: podnik
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
komentář: pivovar
anonym
Velkorakovský minipivovar, Prostějov
Hnus. Více známých koupilo v albertu v akci. Nepitelny humus ...
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
10
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
5,0
2. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
Tohle pivo mě nijak neoslovilo.....
7,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
6,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
4,0
2. 6. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 5, chuť: 3, celkový dojem: 5
Na můj vkus nevýrazné a příliš hořké pivo

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.