Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Rohozec X
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 8 ...
hodnocení: pivo
Pie - Pastry Sour Ale 19°
Ochutnáno - Malt Worm (TTO Pivovar Stern a Pivovar Raven) - Brno (2024)
hodnocení: pivo
Ravenstern - IPA 16°
Ochutnáno - Malt Worm (TTO Pivovar Stern a Pivovar Raven) - Brno (2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
hodnocení: podnik
Zájezdní hostinec Černokostelecký pivovár
Hezké stylové prostředí s dobrými pivo na čepu. Velice dobrá ...
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar Hostivar, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik: restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,1
25. 5. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 5
6,8
30. 4. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý ejlík, pro mě nejlepší pivo ze stálé produkce pivovaru, naposledy ochutnané 29.4.2016 v pivovaru Hostivar.
9,0
13. 3. 2016
čep "no name"
7,0
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
Luxus
6,1
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Vyborna kavova chut i vune, osvezujici
8,0
9. 11. 2015
čep "pod komínem"
Velmi dobrá pšenice, na rozdíl od té původní.
7,0
18. 9. 2015
čep "pod komínem"
Příjemná dlouho ulpívající chuť na patře, vyšší plnost
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,9
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Hostivarská třináctka má celkově světlý vizuální profil. Pěna naneštěstí poměrně slabá, brzy opadne. Chuťově se vcelku podobá místní jedenáctce, a tak to trochu člověku připadá, jako by uvařili 13° a rozředili na 11°. Nerad musím přiznat, že jsem čekal více.
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,6
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 6
Granátově červená barva, aromaticky spíše jemnější. V těle středně plné, cítit jsou karamelové slady. Chmelí se kombinací dvou českých produktů. Chuť je spíše průměrná, přestože není moc, co vytknout, vyloženě tenhle ležák na pivní mapě nezáří. Třetinka bratru za 25,- Kč (červen 2015).
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,2
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Jedenáctka z pivovaru Hostivar má světlejší barvu zralého obilí, pěna je lehce jarová, ale v mírné vrstvě vydrží až na dno. Chuťově se jedná o lehčí, spíše svěží ležák. Zřejmě by mohl déle ležet, aby nabral trochu více na síle. Na druhou stranu v parném létě přijde k chuti. Doznívání je vcelku výrazné, hořké, sušší. Říz vyšší, pitelnost střední.
8,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.