Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Hostivar, Praha
64%
70 hodnocení
43 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
H-Ale 15°
Hostivar 11°
Hostivar 12°
Hostivar 13°
Sezónní piva
10 ALE jednochmel El Dorado
Barbe Rouge Speciál 10°
Cyklistická osmička 8°
Čarodějnická 12°
Hostivar 10°
Hostivar 12° žitný speciál
Hostivar Doppelbock 17°
Hostivar Imperial Stout 21,32°
Hostivar Martinská 14°
Hostivar pšenice 11°
Hostivar Stout 13°
Hostivar tmavá 13°
Hostivar Výroční IPA 14°
Hostivar Witbier 12°
Letní ALE 10°
Medový speciál MedAle 14°
Valentýnská Session NEIPA 12°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
peproch
Samson světlý ležák 11°
Excelentní
nový podnik: pivnice
peproch
Adventní stánek Samson pod Černou věží
hodnocení: podnik
Ozzman
restaurace Pivovar Prokopák
Hezká hospúdka, ale malá, lidé čekající na místo? Ale jinak pohoda, obsluha, pivko i jídlo dobré.
hodnocení: pivo
Ozzman
Svatý Martin 13°
Silnější pivko s příjemnou hořkostí.
nové pivo
Ozzman
Svatý Martin 13°
hodnocení: pivo
Ozzman
Dlouhá Noc 23°
Tohle je chuťovka, Stout s praženými tóny a chutí hořké čokolády, dost dobré
recenze: pivo
Houz
Bedřichova dvanáctka světlá
Vypadá nádherně, kalné až do medové barvy. Mírná vůně a plné ...
recenze: pivo
Fjordinand
Markrabě - tmavý ležák 13°
Podle barvy velmi světlé černé pivo, spíše polotmavé, vůně a ...
recenze: pivo
Fjordinand
Kryštof - světlý ležák 11°
Velmi výrazné aroma chmele, ale nepříliš příjemné - jarové, ...
nový podnik: pivnice
Fjordinand
Knížecí pivovar Moravská Třebová
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
Zajimalo by me,jak po Vasi "inovaci lahve+vicka" lze pivo ot ...
nové pivo
Ozzman
František Josef 12°
nové pivo
Ozzman
Session IPA 13°
hodnocení: podnik
Ozzman
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Houz
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Ozzman
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
nový pivovar
Sagara
Brouwerij Roman
nový pivovar
Sagara
Stigbergets Bryggeri
nový pivovar
Sagara
Frost Beer Works
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
Rada
CRAFT BEER PUB - U Škvorů
minipivovar
Rok vzniku
: 2013
Česká republika
Kraj
: Hlavní město Praha
Adresa
: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webové stránky
e-mail
: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon
:
702 202 903
,
702 202 903
Kontaktní osoba
: Martin Kulík
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
Pivovarský podnik:
restaurace Hostivar 1, Praha
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
5,5
7. 12. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar Imperial Stout 21,32°
vzhled: 10, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý, ale nepříliš výrazný Imperial stout, kávové a alkoholové chuti s nádhernou krémovou pěnou, ochutnaný 6.12.2016 v pivovaru Hostivar.
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
3,0
26. 8. 2016
čep "pod komínem"
Cyklistická osmička 8°
příliš přesycené a bylo jedno jestli jsem měl na pivovarský zahrádce anebo vevnitř v pivovaru
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
5,6
14. 6. 2016
čep "pod komínem"
Letní ALE 10°
vzhled 8
barva
+
, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
plnost: slabá
vůně 4
intenzita
-
, vyváženost
-
chuť 5
intenzita
+/-
, vyváženost
+/-
, hořkost: drsná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 6
bohatá krémová pěna, nevýrazná vůně citrusů, hořké s velmi dlouhým dozníváním
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
5,1
25. 5. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar pšenice 11°
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 5
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
6,8
30. 4. 2016
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý ejlík, pro mě nejlepší pivo ze stálé produkce pivovaru, naposledy ochutnané 29.4.2016 v pivovaru Hostivar.
restaurace Hostivar 1, Praha
Pepa
9,0
13. 3. 2016
čep "no name"
Hostivar 11°
Pepa
7,0
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar tmavá 13°
Luxus
Pavel
6,1
13. 3. 2016
čep "pod komínem"
Hostivar tmavá 13°
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Vyborna kavova chut i vune, osvezujici
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
8,0
9. 11. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar Witbier 12°
Velmi dobrá pšenice, na rozdíl od té původní.
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
8,0
9. 11. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar Doppelbock 17°
restaurace Hostivar 1, Praha
Vavřík Ag
7,0
9. 11. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar Martinská 14°
restaurace Hostivar 1, Praha
Pavel
7,0
18. 9. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar Witbier 12°
Příjemná dlouho ulpívající chuť na patře, vyšší plnost
restaurace Hostivar 1, Praha
Bc.
5,9
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Hostivarská třináctka má celkově světlý vizuální profil. Pěna naneštěstí poměrně slabá, brzy opadne. Chuťově se vcelku podobá místní jedenáctce, a tak to trochu člověku připadá, jako by uvařili 13° a rozředili na 11°. Nerad musím přiznat, že jsem čekal více.
Bc.
5,6
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 6
Granátově červená barva, aromaticky spíše jemnější. V těle středně plné, cítit jsou karamelové slady. Chmelí se kombinací dvou českých produktů. Chuť je spíše průměrná, přestože není moc, co vytknout, vyloženě tenhle ležák na pivní mapě nezáří. Třetinka bratru za 25,- Kč (červen 2015).
Bc.
5,2
29. 6. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Jedenáctka z pivovaru Hostivar má světlejší barvu zralého obilí, pěna je lehce jarová, ale v mírné vrstvě vydrží až na dno. Chuťově se jedná o lehčí, spíše svěží ležák. Zřejmě by mohl déle ležet, aby nabral trochu více na síle. Na druhou stranu v parném létě přijde k chuti. Doznívání je vcelku výrazné, hořké, sušší. Říz vyšší, pitelnost střední.
Mordor
8,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
Mr. Channel
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
H-Ale 15°
Mr. Channel
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar 13°
Mr. Channel
6,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar 11°
Mr. Channel
7,0
22. 6. 2015
čep "pod komínem"
Hostivar 12°
<<
předchozí
1
2
3
4
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.
Vstoupit do diskuze (2)