Bakalář, Rakovník

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
komentář: články
anonym
NEIPA
Měl jsem možnost ochutnat NEIPA z kašperskohorského pivovaru ...
recenze: pivo
Mount Taranaki 15°
Výborná šťavnatá NEIPA, jemně zakalená, krémová, hustá, stab ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Nedopil. Ovocná limonáda, já chtěl pivo.
nový pivovar
hodnocení: podnik
Pivní Kult
Ochutnáno: 18 druhů piv (4 x návštěva)(2024)
hodnocení: podnik
Craft Beer Bottleshop & Bar, Brno
Ochutnáno: 147 druhů piv (25 x návštěva)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Pivovar Fenik
Trošku na konci světa, ale majitel je sympaťák. Domácí klobásy parádní, ne čepu cca čtyři druhy
recenze: pivo
Saison 11°
Intenzivní typické esterové aroma, na můj vkus prokvašenější, než bych docenil. Jinak fajn.
recenze: pivo
Prvňáček 10°
Dobrá sladová desítka, jemně nahořklá, žádné zásadní vady. Úplně na pohodu.
nový podnik: restaurace
nový podnik: pivnice
komentář: pivo
anonym
California Ale 12°
Výborné za 10 bodou
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
pivovar Bakalář, Rakovník
velký pivovar
Rok vzniku: 1867
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Havlíčkova 69, 269 01 Rakovník
Webové stránky
e-mail: info@pivobakalar.cz
Telefon: 313 285 533
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Novodobé dějiny pivovaru se píší od roku 2004, kdy začal vařit po sedmileté pauze. V roce 2010 dochází ke změně vlastníka, pivovar kupuje současný majitel, nadnárodní společnost obchodníků s pivem. Dochází k zásadní rekonstrukci pivovaru a modernizaci celého výrobního procesu. Od této změny vlastníka se společnost jmenuje Tradiční pivovar v Rakovníku, a.s.
Pivovarský podnik: U černého orla
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
28. 1. 2015
lahvové
Rozhodně jsem pil o moc lepší medová piva. Ale přítelkyni chutnalo.
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
6,7
17. 1. 2015
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Jubilejní ležák byl uvařen k 560. výročí vaření piva v Rakovníku. Připravuje se v tomto provedení na tři rmuty a v chuti je to znát. Je poměrně intenzivní, i když ve vyváženosti jistá mezera zůstala. V Bakaláři oznamují, že další podobný "model" udělají až za pět let, tak můžeme v roce 2019 porovnat. :-)
7,0
31. 12. 2014
lahvové
Příjemně hořké
3,9
29. 12. 2014
lahvové
vzhled: 5, pitelnost: 3, vůně: 3, chuť: 4, celkový dojem: 4
4,7
29. 12. 2014
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 4, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 5
5,6
29. 12. 2014
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 5, celkový dojem: 5
3,0
28. 12. 2014
čep "no name"
5,0
28. 12. 2014
čep "no name"
6,0
28. 12. 2014
lahvové
6,0
17. 11. 2014
čep "no name"
6,0
28. 10. 2014
lahvové
delší chmelová dochuť, ale jedno stačí
5,0
28. 10. 2014
lahvové
9,0
9. 10. 2014
čep "no name"
6,0
9. 10. 2014
čep "no name"
Uživatel Bc. Bc.
obrázek šišky chmeleobrázek šišky chmeleobrázek šišky chmele
5,4
2. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 6
Ležák z rakovnických sklepů má moc pěknou vizuální podobu, barva dosahuje odstínů tmavšího medu. Chuťově průměr, ale jednalo se o poslední dva kousky ze sudu. Jistě jsme se s Bakalářem nepotkali naposledy.
6,0
12. 8. 2014
čep "v ráji pivaře"
4,1
13. 7. 2014
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 4, vůně: 3, chuť: 3, celkový dojem: 5
Vypadá naprosto skvěle, ale když přivoním a ochutnám, je to jako bych pil kostku žluklého másla. Diacetylová chuť přetrvává dlouho. 4.1 bodu má pivo hlavně za vzhled!
7,0
9. 7. 2014
čep "no name"
6,0
8. 7. 2014
lahvové
Není špatné, ale žádný zázrak zase...
7,0
8. 7. 2014
čep "v ráji pivaře"
Zajímavé pivo, chmelová hořkost zůstává poměrně dlouho v ústech :-)

Diskuze