Bakalář, Rakovník

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Right Now - Polish Hazy IPA
Ochutnáno jako lahvové - (PL) Glucholazy (2024)
hodnocení: pivo
Californication - Hazy IPA
Ochutnáno jako lahvové - (PL) Glucholazy (2024)
hodnocení: pivo
BUSSIN’ - Hazy IPA 16°
Ochutnáno jako lahvové - (PL) Glucholazy (2024)
hodnocení: podnik
bar pub Schrott, Brno
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar Bakalář, Rakovník
velký pivovar
Rok vzniku: 1867
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Havlíčkova 69, 269 01 Rakovník
Webové stránky
e-mail: info@pivobakalar.cz
Telefon: 313 285 533
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Novodobé dějiny pivovaru se píší od roku 2004, kdy začal vařit po sedmileté pauze. V roce 2010 dochází ke změně vlastníka, pivovar kupuje současný majitel, nadnárodní společnost obchodníků s pivem. Dochází k zásadní rekonstrukci pivovaru a modernizaci celého výrobního procesu. Od této změny vlastníka se společnost jmenuje Tradiční pivovar v Rakovníku, a.s.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

Uživatel jz jz
obrázek šišky chmele
6,0
9. 5. 2016
čep "no name"
5,0
29. 3. 2016
lahvové
Neurazí, ani ale nenadchne
5,0
23. 3. 2016
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 5, celkový dojem: 5
9,0
19. 3. 2016
lahvové
Jedno z nejlepších medových, co jsem kdy pil! (ochutnáno koncem roku 2012 - od té doby jsem bohužel neměl)
6,0
19. 3. 2016
lahvové
3,0
19. 3. 2016
lahvové
5,0
19. 3. 2016
lahvové
6,0
19. 3. 2016
lahvové
5,7
15. 3. 2016
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 6, celkový dojem: 6
8,0
13. 3. 2016
lahvové
4,0
19. 2. 2016
lahvové
vzhled: 5, pitelnost: 3, vůně: 6, chuť: 3, celkový dojem: 4
Pivo vypadá i chutná spíše jako tmavé než řezané a navíc mě nijak neoslnilo.
4,8
19. 2. 2016
lahvové
vzhled: 8, pitelnost: 3, vůně: 7, chuť: 3, celkový dojem: 5
Medový speciál má stylově medovou barvu, bohatou pěnu, ale tím klady pomalu končí. Kyselá chuť bohužel toto pivo dost degraduje a to nemluvím o slabém řízu a ne příliš dobré pitelnosti. Od tohoto piva jsem čekal rozhodně více.
6,2
18. 2. 2016
lahvové
vzhled: 5, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 6
Příjemná sladová vůně, pěna bohužel brzy mizí, chuť solidní, ale doznívá mírně nakysle - celkově celkem slušné pivo, ale nic vyjímečného.
7,9
16. 2. 2016
lahvové
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Při přelévání do půllitru jsem hned ucítil příjemnou vůni tohoto piva, pěna byla plná a celkem trvanlivá, chuť lahodná, přiměřeně hořká, malinko natrpklá, ale v podstatě není co vytknout. Tohle pivo si rád dám znovu.
5,2
15. 2. 2016
lahvové
vzhled: 7, pitelnost: 4, vůně: 7, chuť: 4, celkový dojem: 5
3,1
15. 2. 2016
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 2, vůně: 7, chuť: 2, celkový dojem: 1
7,0
10. 2. 2016
lahvové
Byl jsme spokojen, i když ten med tam moc cítit nebyl
7,0
25. 11. 2015
lahvové
Tmavší barva, příjemně hořké, pil jsem ho lahvové vícekrát, jen se mi zdá že kolísá kvalita jednotlivých várek.
3,0
18. 11. 2015
čep "no name"

Diskuze