Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Klasik 9°
Opravdový hnus
hodnocení: pivo
Rohozec X
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 8 ...
hodnocení: pivo
Pie - Pastry Sour Ale 19°
Ochutnáno - Malt Worm (TTO Pivovar Stern a Pivovar Raven) - Brno (2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
hodnocení: podnik
Zájezdní hostinec Černokostelecký pivovár
Hezké stylové prostředí s dobrými pivo na čepu. Velice dobrá ...
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod
velký pivovar
Rok vzniku: 1834
Česká republika
Kraj: Kraj Vysočina
Adresa: Dobrovského 2027, 580 01 Havlíčkův Brod
Webové stránky
e-mail: info@hbrebel.cz
Telefon: 569 495 111, 569 495 250
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Měšťanský pivovar vznikl v roce 1834 a od konce 19. století se datují jeho novodobé dějiny a moderní výroba piva. V době komunismu byl pivovar znárodněn a stal se součástí Horáckých pivovarů Jihlava, Havlíčkobrodských pivovarů a Východočeských pivovarů Hradec Králové, aby se po revoluci dostal zpět do rukou potomkům původních majitelů. V současnosti dosahuje produkce piva 84 tisíc hektolitrů ročně.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,0
3. 10. 2015
čep "v ráji pivaře"
6,0
3. 10. 2015
čep "no name"
5,0
3. 10. 2015
čep "v ráji pivaře"
6,0
24. 8. 2015
čep "no name"
Ničím nevybočující...
6,0
24. 8. 2015
čep "no name"
V Přibyslavi na rynku jsme jich zkousli několik... nebyla to žádná sláva, ale oproti desítce poměrně pitné pivko...
5,0
24. 8. 2015
čep "no name"
Na vandru jsme ho zkusili... věnovali jsme se od té doby raději dvanáctce
3,0
19. 8. 2015
čep "no name"
Tohle pivo mě docela zklamalo.
8,0
1. 8. 2015
lahvové
3,0
26. 5. 2015
čep "pod komínem"
Skutečně "kyselé" pivo, hodně pění...
3,9
17. 3. 2015
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 4, pitelnost: 3, vůně: 4, chuť: 4, celkový dojem: 4
Nějak nevím co napsat...To pivo není vyloženě špatné. Člověk si na první napití neřekne, že mu nechutná nebo nevoní, ale vždy to má své ale... Jak vůně, tak i chuť mají nějaký nepříjemný dojezd...první vteřina po napití nenasvědčuje tomu, že by to bylo zlé, ale pak se to tak nepříjemně rozleží v hubě. člověk zažije divný mišung během kterého se v chuti vystřídá hořkost,sladkost i kyselost...nevím...ty chutě nějsou zlé ale tak nějak nevyvážené. nemůžu říct, že by to byl vyloženě patok, ale abych
3,0
24. 8. 2014
lahvové
v tom muší bejt ňáká chémie... jináč to není možný... ty prdy, no hrůůza! po letech, kdy jsem měl z minula havlbrod zařazený k těm lepším, velké zklamání.
5,0
18. 8. 2014
čep "pod komínem"
Jedine pitelne pivo z produkce Rebela.
1,0
18. 8. 2014
čep "pod komínem"
Des a bes.
1,0
18. 8. 2014
lahvové
Hnus velebnosti
1,0
17. 8. 2014
lahvové
Volejovky z konzervy, jen chleba k tomu ;-)
1,0
17. 8. 2014
lahvové
nechutný olej, šlo rovnou pryč
3,0
17. 8. 2014
čep "pod komínem"
5,0
17. 8. 2014
čep "pod komínem"
Bohuzel nevybocilo, ale ze svetlejch asi nejlepsi...

Diskuze

RE:brečím
11. 9. 2014 11:57:05
Hm :-( Od pivovarské restaurace bych samozřejmě čekal TOP kvalitu!
RE:brečím
11. 9. 2014 10:01:14
Pivo je dobré, jen si ho nesmíš dávat v pivovarské restauraci. Přidávají příliš COčka a točí pivo najednou. Obsluha by měla dostat školení v čepování a majitel správně nastavit pípu
brečím
10. 9. 2014 18:14:38
Strávil jsem celý večer v pivovarské restauraci ochutnáváním produkce a upřímně se divím, za co Měšťanský pivovar získal v evropské degustační soutěži Europian Beer Star 2012 nějakou cenu?!