Browar Łańcut

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: podnik
Hotel Svatý Hubert
Pěkné prostředí, dobré jídlo a i pivo.
recenze: pivo
Kazatel - světlý ležák 11°
Zlatá jasná barva, bohatá, stabilní kroužkující pěna, slabší ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Proud jsem vyzkoušel poprvé loni v létě a postupem času vytl ...
recenze: pivo
Kocour IPA Samurai 14°
Fajnová IPA, lehce zakalená, krémová stabilní pěna, kroužkuj ...
recenze: pivo
Pojistka APA 12°
Dobrá APA, jemně zakalená, medově zlatá s bohatou stabilní p ...
komentář: pivovar
anonym
Líšeňský pivovar, Brno
Včera 7.9 jsem byl na zelném trhu v Brně kde jste měli stáne ...
hodnocení: podnik
Zbraslavský kozí chlívek
Obyčejná pivovarská zahrádka s ochotnou obsluhou.
komentář: pivovar
anonym
Svijany
Lepší je vypít vodu z hajzlu, než tyto chemické hokusy pokus ...
nový pivovar
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
nový podnik: pivnice
pivovar Browar Łańcut
minipivovar
Rok vzniku: 2015
Polsko
Vojvodství: Podkarpatské
Adresa: ul. Polna 3a, 37-100 Lańcut
Webové stránky
e-mail: browar@browar-lancut.pl
Telefon: 727 718 433
Zadal: Pivomilec
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
12. 7. 2022
lahvové
Měl jsem tu návštěvu z Polska, a přivezli i vzorky z mého oblíbeného polského pivovaru. A musím konstatovat, že tohle je jedna z největších šíleností co jsem kdy pil. Tohle by jistě ocenil Jakub Rendl z Crazy Clown, protože oni jsou na totálně ulítlé kombinace chutí zaměřeni. Je to lehký čokoládový a kakaový stout řádně vyuzen bukovým dřevem a rašelinou. Ta míra nakouřenosti je hodně vysoká, přebíjí ostatní chutě, v dochuti čistá spálenina a popel. Bože jak mám tohle ohodnotit?! Někdo se po tom možná může utlouct, a jiný to zase ani nepozře. Ale vyzkoušet se má všechno...
8,0
27. 6. 2022
lahvové
Měl jsem tu návštěvu z Polska, a přivezli i vzorky z mého oblíbeného polského pivovaru. Byl jsem mile překvapen z tohoto kyseláče, šlo o čistý Berliner Weisse, a ne o ochucené kyseláče stylu Kettle Sour nebo Sour Ale, na které jsem zvyklý u nás. Prostě ta čistá citrónovo mléčná kyselost, doplněná sladkou linkou, suchá chuť a vysoká sycenost, je pro mě ideální osvěžující kombinace. Jak je u těchto stylů běžné, je hořkost výrazně upozaděna a nenápadná. Jelikož mám pro kyseláče slabost, je hodnocení takto vysoké, ale chuťově to odpovídá přesně uvedenému stylu.
7,0
10. 11. 2021
lahvové
Plnější sladové tělo projevující se sladkou chutí, a pak nástup intenzivní hořkosti s tóny grapefruitu, ananasu, manga, pryskyřice, a vše doplňuje výrazný pepřový nádech. Dobře chmelený a stylu odpovídající American Imperial Pils, škoda že je sladší, ale i tak slušně pitelný. Ten pepřový dojezd je parádní.
7,0
30. 10. 2021
lahvové
Více sladový plný silný ležák se střední chmelovou hořkostí a květinovým nádechem. Jemný říz, čisté, vyvážené, pitelné. OK pivo.
5,0
30. 10. 2021
lahvové
Hodně, ale fakt hodně sladká (ne slad, ale cukr) a lehká IPA. Ještě že tu sladkost vyvažuje střední aromatická hořkost, chmelení OK, ale plnost je nižší a říz minimální.
7,0
29. 10. 2021
lahvové
Slušná NEIPA s dávkou pšeničného sladu a ovesných vloček, a samozřejmě aromatických chmelů. Sytá žlutá barva se zákalem, vysoká pěna s bublinami, a pořádná porce citrusů a tropického ovoce v chuti s příjemným hořkým dojezdem. Vyzdvihnu vysokou pitelnost.
6,0
29. 10. 2021
lahvové
Lehká osvěžující sezónní IPA s chutí citrusů (Citra) a tropického ovoce (Mosaic), se střední hořkostí. Lehké až prázdné tělo, slad je cítit minimálně, vodnatá struktura. Letní lehké piti, žádný zázrak.
6,0
11. 10. 2019
lahvové
Tak tohle pivo jsem dostal jako dar od polských přátel v Řešově, sám bych si ho nejspíš nekoupil. Jedná se totiž o hodně šílenou kombinaci, protože stoutový kyseláč by mě nelákal. Pražený čokoládový stout s hladkou a jemnou strukturou totálně rozboří kyselé pyré z černého rybízu, které je nečekaně hodně aromaticky výrazné. Po počátečním chuťovém šoku, mi ten výrazný střet chutí přestával postupně vadit. Zvláštní, zajímavé.

Diskuze