Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Pekárna a pivovar Kvilda
66%
36 hodnocení
29 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Desaterák 10°
Dvanácterák 12°
Galapetr 14°
Rankl Sepp 16°
Sezónní piva
Desaterák polotmavý 10°
Desaterák tmavý 10°
Divočák 13°
Královna Šumavy 15°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Lishak
Klasik 9°
Opravdový hnus
hodnocení: pivo
Rosti
Rohozec X
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 8 ...
hodnocení: pivo
Sagara
Pie - Pastry Sour Ale 19°
Ochutnáno - Malt Worm (TTO Pivovar Stern a Pivovar Raven) - Brno (2024)
nové pivo
Sagara
Pie - Pastry Sour Ale 19°
nové pivo
Sagara
Ravenstern - IPA 16°
nové pivo
Sagara
RavenStern IPA
nový pivovar
Sagara
Varvar Brew
hodnocení: podnik
Carlos
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
Sagara
Malduguns
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
Carlos
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
hodnocení: podnik
Carlos
Zájezdní hostinec Černokostelecký pivovár
Hezké stylové prostředí s dobrými pivo na čepu. Velice dobrá ...
nový pivovar
Sagara
Browar Wielka Sowa
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Ozzman
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
THS92
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Ozzman
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
Ozzman
Restaurace pivovaru Lednice
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
minipivovar
Rok vzniku
: 2011
Česká republika
Kraj
: Jihočeský kraj
Adresa
: Kvilda 75, 384 93 Kvilda
Webové stránky
e-mail
: info@pekarnakvilda.cz
Telefon
:
388 435 578
Kontaktní osoba
: Karel Potužák
Vítáme vás na stránkách společnosti Pekárna Kvilda s.r.o, příjemné posezení spojené s ubytováním na Šumavě je pozvánkou do nejvýše položené pekárny v obci v České republice (1065m.n.m), která se nachází v obci Kvilda. V příjemném prostředí stylové provozovny Vám nabízíme pekařské a cukrářské speciality, českou kuchyni a ubytování v šesti secesně zařízených pokojích.
Pivovarský podnik:
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Vavřík Ag
5,8
18. 10. 2016
čep "pod komínem"
Desaterák tmavý 10°
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobré tmavé výčepní pivo, ochutnané 30.8.2016 v pivovaru Kvilda.
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Zippich
8,0
12. 10. 2016
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
Pivomilec
7,0
20. 9. 2016
čep "v ráji pivaře"
Královna Šumavy 15°
Sladší hutnější karamelový speciál, plnější tělo, nižší říz, další osobité pivo ze Šumavy.
Pivomilec
7,0
20. 9. 2016
čep "v ráji pivaře"
Dvanácterák 12°
Drsná Šumava = drsnější dvanáctka, v chuti obligátní sladovost a chmelová kořenitost i trocha trávové drsnosti. Chlapácké pivo:-)
Vavřík Ag
5,7
5. 9. 2016
čep "pod komínem"
Divočák 13°
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý polotmavý speciál sladové vůně a karamelové chuti, ochutnaný 21.8.2016 v pivovaru Kvilda, který se tak stal mým 251. navštíveným pivovarem.
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Mordor
6,9
26. 7. 2016
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
vzhled 6
barva
+/-
, průzračnost: kalná, pěna: krémová
pitelnost 7
nasycenost: střední, plnost: střední
vůně 7
intenzita
+/-
, vyváženost
+
chuť 7
intenzita
+
, vyváženost
+
, hořkost: silná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 7
Dvanáctka je chlup lepší než desítka.
Mordor
5,9
26. 7. 2016
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
vzhled 5
barva
+/-
, průzračnost: opálová, pěna: jarová
pitelnost 6
nasycenost: slabá, plnost: slabá
vůně 6
intenzita
+/-
, vyváženost
+/-
chuť 6
intenzita
+/-
, vyváženost
+/-
, hořkost: střední, doznívání: střední
celkový dojem 6
Chuťově slušné, dobře zažene žízeň. A pekárna na Kvildě je příjemnéprostředí pro ochutnávku.
jenda z podhradí
7,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
Galapetr 14°
Nemá to chybu... jen televize v pivovárku mne občas ruší z vynikajícího chuťového prožitku
jenda z podhradí
9,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
Dvanácterák 12°
Nechť se dílo stále stejně dobře daří...
jenda z podhradí
9,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
Desaterák 10°
Každoročně zahajujeme šumavskou pivní túru v pekárně na Kvildě čerstvým rohlíčkem a vynikající, hořkou a osvěživou desítkou... první ročník jsme málem neodstartovali, jak bylo dobré... škoda, že se dnes již nevaří 11° Lišák
Ledorub
7,0
17. 8. 2015
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
Dobrá desítka vyšší hořkosti.
Docent
9,0
15. 8. 2015
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
PPP
9,0
7. 7. 2015
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
Dobré plné pivo s krásnou pěnou chutí i vůní.Přesycené.
PPP
8,0
7. 7. 2015
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
Dobrá desítka s pěknou pěnou i chutí.Přesycené.Nešvar turistických pivovarů.
xpired
8,0
17. 12. 2014
čep "no name"
Galapetr 14°
Zasněžená Šumava za oknem, teplo z krbu a pivko z Kvildy. Představa co vhání sliny do pusy.
Milan K
7,0
20. 9. 2014
čep "v ráji pivaře"
Desaterák 10°
Na desítku překvapivě velmi dobré
<<
předchozí
1
2
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
Stále velice dobré
11. 7. 2020 22:39:42
Ale desítka i 12 kterou jsem popil byli pro mě příliš ovocné. těžko můžu hodnotit podle vašich tabulek znám jen ty vinařské, ale kdybych to hodnotil z pohledu vinaře ze 100 bodů bych jim dal kolem 80, čili velice dobré hlavně velice dobře pitelné protože po těch dvou bych si dal další dvě další dvě další dvě další dvě. A tak to má být .
Vstoupit do diskuze (1)