Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Pekárna a pivovar Kvilda
66%
38 hodnocení
31 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Desaterák 10°
Dvanácterák 12°
Galapetr 14°
Rankl Sepp 16°
Sezónní piva
Desaterák polotmavý 10°
Desaterák tmavý 10°
Divočák 13°
Královna Šumavy 15°
Nově na BeerWeb
hodnocení: pivo
Tomass39
Ježek 11°
hodnocení: pivo
Kresloun
Bílá svině 11°
hodnocení: pivo
Kresloun
Vycpaná vydra 12°
hodnocení: podnik
Ozzman
Hotel Svatý Hubert
Pěkné prostředí, dobré jídlo a i pivo.
nové pivo
Ozzman
Hradecký Votrok 11°
recenze: pivo
Ozzman
Kazatel - světlý ležák 11°
Zlatá jasná barva, bohatá, stabilní kroužkující pěna, slabší ...
nové pivo
Ozzman
Kazatel - světlý ležák 11°
nové pivo
Ozzman
Obora ALE Jo DDH NEIPA 15°
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Proud jsem vyzkoušel poprvé loni v létě a postupem času vytl ...
hodnocení: podnik
Tomáš
Restaurace Volt, Jablonec nad Nisou
nový pivovar
Pivomilec
Bratři v pivu
recenze: pivo
Ozzman
Kocour IPA Samurai 14°
Fajnová IPA, lehce zakalená, krémová stabilní pěna, kroužkuj ...
recenze: pivo
Ozzman
Pojistka APA 12°
Dobrá APA, jemně zakalená, medově zlatá s bohatou stabilní p ...
komentář: pivovar
anonym
Líšeňský pivovar, Brno
Včera 7.9 jsem byl na zelném trhu v Brně kde jste měli stáne ...
hodnocení: podnik
Ozzman
Zbraslavský kozí chlívek
Obyčejná pivovarská zahrádka s ochotnou obsluhou.
komentář: pivovar
anonym
Svijany
Lepší je vypít vodu z hajzlu, než tyto chemické hokusy pokus ...
nový pivovar
Sagara
Kamenitza
nový pivovar
Sagara
Britos
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
nový podnik: pivnice
Houz
Hospoda Jamajka
minipivovar
Rok vzniku
: 2011
Česká republika
Kraj
: Jihočeský kraj
Adresa
: Kvilda 75, 384 93 Kvilda
Webové stránky
e-mail
: info@pekarnakvilda.cz
Telefon
:
388 435 578
Kontaktní osoba
: Karel Potužák
Vítáme vás na stránkách společnosti Pekárna Kvilda s.r.o, příjemné posezení spojené s ubytováním na Šumavě je pozvánkou do nejvýše položené pekárny v obci v České republice (1065m.n.m), která se nachází v obci Kvilda. V příjemném prostředí stylové provozovny Vám nabízíme pekařské a cukrářské speciality, českou kuchyni a ubytování v šesti secesně zařízených pokojích.
Pivovarský podnik:
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Houz
6,0
24. 8. 2025
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
Spíše lepší, ale nic konkrétního, co bych vyzdvihl
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Raab
8,0
28. 7. 2024
lahvové
Dvanácterák 12°
08/24
Vavřík Ag
4,6
12. 1. 2024
čep "pod komínem"
Rankl Sepp 16°
vzhled: 10, pitelnost: 2, vůně: 2, chuť: 5, celkový dojem: 5
Tentokrát přepálené, sladké, karamelové, trochu jablíčka, odlakovače a leze z toho alkohol podobně jako u Galapetra, ochutnáno 7.1.2024 a nepochutnal jsem si...
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Vavřík Ag
5,2
12. 1. 2024
čep "pod komínem"
Galapetr 14°
vzhled: 10, pitelnost: 6, vůně: 3, chuť: 5, celkový dojem: 5
Galapetr trochu horší, jak obvykle, hodně přepáleného sladu, plno karamelu a dost z toho leze alkohol, ochutnáno 7.1.2024.
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Vavřík Ag
6,0
12. 1. 2024
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
vzhled: 8, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Kvasnicový ležák s příjemnou hořkostí, ochutnáno několikrát, naposledy 7.1.2024 a poprvé bez klasických jablíček.
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Vavřík Ag
6,7
12. 1. 2024
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
vzhled: 9, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 7, celkový dojem: 7
Překvapivě v pohodě, kvasnicové se slušnou hořkostí, oproti minule dobrý, ochutnáno 7.1.2024.
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
jz
7,0
26. 7. 2022
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
jz
7,0
26. 7. 2022
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
Baník
7,0
2. 1. 2020
lahvové
Galapetr 14°
Dobrý polotmavý speciál.
Baník
8,0
2. 1. 2020
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
Výborný ležák.
xstrm20
7,0
20. 7. 2018
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
Kresloun
7,0
3. 7. 2018
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
Nemůžu si pomoci, ale 10-ka je prostě lepší
Kresloun
8,0
3. 7. 2018
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
Na 10-ku výborné, hořké a chutné pivo
Tomáš
8,0
3. 3. 2018
čep "pod komínem"
Divočák 13°
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Tomáš
9,0
3. 3. 2018
čep "pod komínem"
Desaterák 10°
3/2018 musim pridat ze 7/10 vys. Opravdu vynikajici 10ka. I pan majitel potvrdil, ze ted presedlal z 12 na 10, ze se povedla :) 2014: Startovací záležitost. Směrem vzhůru je lépe a nabídka široká (prosinec 2014 7-8 piv) takže klidně přeskočit
Vavřík Ag
5,5
20. 11. 2017
čep "pod komínem"
Královna Šumavy 15°
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 4, chuť: 6, celkový dojem: 6
Celkem dobrý polotmavý speciál karamelové chuti i vůně, ochutnaný poprvé 21.8.2016 a naposledy 29.6.2017 v pivovaru Kvilda.
restaurace Pekárna Kvilda s.r.o.
Klika
7,0
23. 7. 2017
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
Tonco
8,0
8. 7. 2017
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
vzhled 10
barva
++
, průzračnost: kalná, pěna: krémová
pitelnost 8
nasycenost: silná, plnost: střední
vůně 7
intenzita
+/-
, vyváženost
+
chuť 8
intenzita
+
, vyváženost
++
, hořkost: střední, doznívání: střední
celkový dojem 8
Jde videt,ze pivovar ještě jede v provizornich podminkach, ale pivo ma obstojne. Je to trochu kalnejsi, na coz by nejaky rypal mohl rict,ze i nefiltrovane pivo se muze prirozene vice vycistit. Ale me to takhle kalne vyhovuje. Chutove nemam vyhrad. Plne sladove telo, jak to mam u lezaku rad. Krasna barva, obstojna pena.
Bc.
7,7
7. 1. 2017
čep "pod komínem"
Divočák 13°
vzhled 8
barva
+
, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
nasycenost: slabá, plnost: střední
vůně 7
intenzita
+
, vyváženost
+
chuť 8
intenzita
+
, vyváženost
+
, hořkost: střední
celkový dojem 8
Barva dřevitá, středně hnědá, sytá, matná. Pěna jemně smetanová. Vůně nádherně připomíná kvasnice a dává tušit poctivé pivo. Chuť opět výjimečná. Zdá se, že jsem se s tímto šumavským pivovarem sladil na stejnou notu. Člověk to poválí a má toho plnou hubu. Celkově mě Kvilda prostě nadchla.
Bc.
7,2
7. 1. 2017
čep "pod komínem"
Dvanácterák 12°
vzhled 8
barva
+
, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 8
nasycenost: slabá, plnost: střední
vůně 7
intenzita
+
, vyváženost
+
chuť 7
intenzita
+
, vyváženost
+
, hořkost: silná, doznívání: střední
celkový dojem 7
Barva světle medová, sytě matná a neprůhledná. Pěna krémovitá, bílá, kroužkuje po okraji sklenice. Vůně čerstvá, kvasnicová. V chuti opět vítězí poctivý hořký základ, který potěší jistě nejednoho návštěvníka tohoto pivovaru na pomezí západních a jižních Čech. Oproti desítce je chuť více uspořádaná, jemnější. V pozadí se rozlévá mírná alkoholová hřejivost. Celkově mě možná trochu více zaujal přímočarý výčepák, který šel přímo na komoru. Přesto však skvělé pivo.
<<
předchozí
1
2
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
Stále velice dobré
11. 7. 2020 22:39:42
Ale desítka i 12 kterou jsem popil byli pro mě příliš ovocné. těžko můžu hodnotit podle vašich tabulek znám jen ty vinařské, ale kdybych to hodnotil z pohledu vinaře ze 100 bodů bych jim dal kolem 80, čili velice dobré hlavně velice dobře pitelné protože po těch dvou bych si dal další dvě další dvě další dvě další dvě. A tak to má být .
Vstoupit do diskuze (1)