Pivomilec

Hodnost: pivní expert
Rok narození: 1976
Kraj: Plzeňský kraj
Kde jsem štamgast: Všude, kde si piva váží...,
Vlastní motto: Pivo a fotbal to je paráda! a Old punks never die!
Pivní mapa uživatele
7,0
14. 5. 2019
čep "pod komínem"
Sezónní IPA vařená pro pražský Beertime má středně plné tělo a střední říz, v chuti je příjemně ovocná, květinová s citrusovým nádechem, hořkost střední s delším dozníváním. Povedené čisté pivo.
3,0
11. 5. 2019
lahvové
Tak jsem si v Globusu koupil k hokeji plechovku tohoto piva o obsahu 1 l za 50 Kč. Podruhé už takovou hloupost neudělám. Čekal jsem koncernové unifikované europivo, ale tohle negativně předčilo má očekávání. Chuťově absolutně nesourodá kombinace plnějšího sladového těla, jakési alkoholové hřejivosti, podivné kyselosti a trávové hořkosti. Na závěr zůstává na jazyku slanost a kovová pachuť.
7,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ve Skále jde asi na čepu nejvíce. Dobrý sladový základ s tóny chleba a obilí, hořkost střední, chmelově trávová s lehce peprným dozníváním, říz střední, bohatá stabilní pěna. Dobré pivo v pěkném prostředí (až na tu přemíru německých turistů).
7,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Musím podotknout, že tento ležák mně Ve Skále chutnal podstatně více než v lahvi. Sice je tam pořád ten ovocný charakter s nakyslostí, ale v kombinaci s karamelem, ořechy, tmavým chlebem a kvasnicovými tóny mi šmakoval.
3,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Co já vůl to zase zkoušel... Sladký višňový džem přece patří na chleba s máslem!
5,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ani tento ležák mě ničím neuchvátil, plnější a chlebnatější, ovšem ne úplně čistý, hořkost chmelově jemná.
5,0
11. 5. 2019
čep "pod komínem"
Opožděně z hokejové návštěvy Olomouce. Echt hořkost se teda moc nekonala, spíše střední bylinná s ovocným nádechem, v chuti obilné až zrnité, střední sladové tělo. Průměrné pivo.
7,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Typický bavorský weizenbier, kalný, hutný, kvasnicový, banánový, kořeněný hřebíčkem a koriandrem. Stylově v pořádku, pitelnost vysoká.
5,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Tenhle Vídeňský ležák z Radobyčic je více alkoholovější, ke karamelové a oříškové chuti se cpe i rumový nádech, celkově je to drsnější ležák, ač bych spíše očekával sladový, vyvážený a jemnější ležáček.
8,0
8. 5. 2019
čep "pod komínem"
Ze svrchně kvašených mají v Radobyčicích Red Ale, který má plnější sladové tělo s obilným nádechem, jemný říz, lehce vyšší hořkost plnou citrusů, třešní, karamelu a zemitějšími tóny. Není co vytknout.