Kvasar, Sentice

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Litovel Premium 12°
Zlatá barva, hustá pěna vyšší říz a v chuti výraznější hořkost ano je to dobrý ležák
hodnocení: pivo
Královská 11°
Průměrný ležák, ale na jedenáctku dobré
hodnocení: podnik
bar pub Schrott, Brno
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar Kvasar, Sentice
minipivovar
Rok vzniku: 1992
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Sentice 13, 663 00 Sentice
Webové stránky
e-mail: pivokvasar@gmail.com
Telefon: 549 416 117
Kontaktní osoba: Jelínek Jiří
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Sentické medové pivo Kvasar je vyráběno klasickou pivovarnickou technologií tzv. spodního kvašení. V průběhu dozrávání je do něho přidáván studenou cestou pravý včelí med.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,4
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,5
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,9
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivní Festival Malých Pivovarů - Oslavany-Padochov (2022) Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,5
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,0
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
7,1
19. 7. 2022
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivní Festival Malých Pivovarů - Oslavany-Padochov (2022)
7,3
19. 7. 2022
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivní Festival Malých Pivovarů - Oslavany-Padochov (2022)
7,9
8. 2. 2021
lahvové
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Zrádně pitelná patnáctka, fajn vůně a chuť po medu.
7,0
14. 2. 2020
lahvové
Ochutnáno 23.11.2019.
6,0
5. 2. 2020
lahvové
Ochutnáno 19.10.2019.
6,0
29. 1. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 18.10.2019.
8,0
20. 10. 2019
čep "no name"
Dobrá až velmi dobrá. Pěkně hořká
8,0
20. 9. 2019
lahvové
Nejsem zrovna fanda PETek ale není jiná volba. Pivo velmi dobré
8,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v novém pivovaře
7,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v novém pivovaře
8,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v novém pivovaře
7,0
22. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v rámci prohlídky pivovaru.
9,0
22. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v rámci prohlídky pivovaru. Výbornĕ pitelné.
7,0
22. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v rámci prohlídky pivovaru
8,0
21. 9. 2018
čep "pod komínem"
Pridano 1 procento medu. Prijemna prohlidka a degustace. Fajn podnik.

Diskuze

návštěva
24. 9. 2018 17:43:38
Ze setkání s personálem, alias rodinou v Sentickém pivovaře dýchá na člověka něco zvláštního, co člověk jen tak nezažije. Rodinná atmosféra, tradice předávání z generace na generaci, osobní vztah ke své práci, zodpovědnost a šlechetný zájem o výrobu dobrého piva. Vyprávění a debata trvaly dlouho a uvolněně. Tento podnik si zaslouží chválu a slávu a při nejmenším alespoň vlastní restauraci. Dej Bůh štěstí.