Kvasar, Sentice

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Litovel Josef 11,5°
Celkově nic moc, ale větší chmelení kvituji.
recenze: pivo
8Evženů 12°
Vcelku dobrá APA zlaté barvy, krémová, hustá pěna, slabší ří ...
recenze: pivo
Revolta 11°
Dobrý ležák, jasné barvy, bohatá, kroužkující pěna, střední ...
hodnocení: podnik
nové pivo
nový pivovar
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Panský pivovar Sokolnice
Dobrý den, dá se ještě někde koupit pivo Antonie 14 ? Nejlé ...
komentář: podnik
anonym
Zbraslavský kozí chlívek
Těšil jsem se na pivo s hezkým názvem. Leč, jejich Koza mně ...
nový pivovar
recenze: pivo
Rychtář Rataj
Dost dobrý ležák z Hlinska s bohatou pěnou, středním řízem i ...
hodnocení: podnik
Malt Worm - pivnice
Ochutnáno: 155 druhů piv (28 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
EFI Pivovar & Hostinec
Ochutnáno: 6 druhů piv (2 x návštěva)(2022)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
To, že se název piva Proud čte stejně i vzhůru nohama, je je ...
komentář: pivovar
anonym
Panský pivovar Telč
Výborná dvanáctka Hofmistr
komentář: pivo
Black Bandit
Smažte toto pivo. Nevím, jak je to možné, ale nějak jsem pře ...
komentář: podnik
anonym
Pivnice Kotva
Navštívil jsem pivnici Kotva v Klatovech a musím smeknout : ...
komentář: pivo
anonym
Bertold Nealko
Jsem moc ráda , že to někdo vidí je jako já. Také si myslím ...
pivovar Kvasar, Sentice
minipivovar
Rok vzniku: 1992
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Sentice 13, 663 00 Sentice
Webové stránky
e-mail: pivokvasar@gmail.com
Telefon: 549 416 117
Kontaktní osoba: Jelínek Jiří
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Sentické medové pivo Kvasar je vyráběno klasickou pivovarnickou technologií tzv. spodního kvašení. V průběhu dozrávání je do něho přidáván studenou cestou pravý včelí med.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
16. 7. 2025
čep "pod komínem"
Ochutnáno 2.7.2008 v rámci TdB III.
6,4
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,5
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,9
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivní Festival Malých Pivovarů - Oslavany-Padochov (2022) Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,5
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
6,0
5. 2. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Pivovar Sentický Kvasar - Sentice (2024)
7,1
19. 7. 2022
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivní Festival Malých Pivovarů - Oslavany-Padochov (2022)
7,3
19. 7. 2022
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivní Festival Malých Pivovarů - Oslavany-Padochov (2022)
7,9
8. 2. 2021
lahvové
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 8
Zrádně pitelná patnáctka, fajn vůně a chuť po medu.
7,0
14. 2. 2020
lahvové
Ochutnáno 23.11.2019.
6,0
5. 2. 2020
lahvové
Ochutnáno 19.10.2019.
6,0
29. 1. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 18.10.2019.
8,0
20. 10. 2019
čep "no name"
Dobrá až velmi dobrá. Pěkně hořká
8,0
20. 9. 2019
lahvové
Nejsem zrovna fanda PETek ale není jiná volba. Pivo velmi dobré
8,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v novém pivovaře
7,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v novém pivovaře
8,0
24. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v novém pivovaře
7,0
22. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v rámci prohlídky pivovaru.
9,0
22. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v rámci prohlídky pivovaru. Výbornĕ pitelné.
7,0
22. 9. 2018
čep "pod komínem"
Ochutnáno v rámci prohlídky pivovaru

Diskuze

návštěva
24. 9. 2018 17:43:38
Ze setkání s personálem, alias rodinou v Sentickém pivovaře dýchá na člověka něco zvláštního, co člověk jen tak nezažije. Rodinná atmosféra, tradice předávání z generace na generaci, osobní vztah ke své práci, zodpovědnost a šlechetný zájem o výrobu dobrého piva. Vyprávění a debata trvaly dlouho a uvolněně. Tento podnik si zaslouží chválu a slávu a při nejmenším alespoň vlastní restauraci. Dej Bůh štěstí.