Harry, Brno

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Světlý Victor 12°
Dobré standart pivo, příjemná chuť, teplota i vůně. Akorát čili vyvážený.
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
hodnocení: podnik
restaurace Pivovarská Starobrno
Pěkná restaurace, ochotná obsluha, ale výběr piv ani chuť nic moc
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: restaurace
komentář: podnik
anonym
Pivotéka Ostrava
Pivotéka je již několik let zrušena, prosím o úplné smazání, zejména telefonního čísla. Děkuji.
nový podnik: restaurace
pivovar Harry, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2021
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Poštovská 68/3, 602 00 Brno - město
Webové stránky
e-mail: info@harry.beer
Telefon: 792 375 244
Kontaktní osoba: Petr Syřiště
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Restaurační minipivovar v areálu bývalé pošty v centru Brna nabízí unikátní koncept s největším výčepem v ČR za více než 1,3 milionu korun.
Pivovarský podnik: Pivovar HARRY, Božská Továrna
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
26. 8. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Krásně nachmelený ležák s hustou krémovou pěnou
8,0
26. 8. 2024
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Velmi dobrá American IPA s výraznou hořkostí, která zůstává v ústech dlouho po napití.
5,2
3. 5. 2024
čep "pod komínem"
vzhled 8
barva ++, průzračnost: neprůhledná, pěna: krémová
pitelnost 6
nasycenost: slabá, plnost: střední
vůně 4
intenzita -, vyváženost +/-
chuť 5
intenzita +, vyváženost +/-, hořkost: silná, doznívání: střední
celkový dojem 5
Poměrně kulatá chuť s příjemným tělem a mírným aromatem chmelu... bohužel zabitá na tento styl až brutální hořkostí
7,0
9. 8. 2023
čep "pod komínem"
APA plná chutí s příjemnou hořkostí
6,0
9. 8. 2023
čep "pod komínem"
Hezký pitelná jedenáctka
6,0
9. 8. 2023
čep "pod komínem"
Výborné černé pivo
7,0
9. 8. 2023
čep "pod komínem"
Skvělý ležák
7,0
1. 7. 2023
čep "pod komínem"
červenec 2022
7,0
1. 7. 2023
čep "pod komínem"
červenec 2022
7,0
7. 6. 2023
čep "pod komínem"
Dobrá kveik IPA s vyšší hořkostí, ochutnáno 13.5.2023.
7,4
2. 3. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivovar HARRY - Brno (2023)
7,5
2. 3. 2023
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 7
Ochutnáno - Pivovar HARRY - Brno (2023)
8,0
9. 2. 2023
čep "pod komínem"
Chuť skvělá s nádechem meruňky a marakuji, ochutnáno 27.10.2022.
8,0
9. 2. 2023
čep "pod komínem"
Fajn American IPA s nádechem Sabra a parádní hořkost, ochutnáno s Tami 10.2.2022 a znovu 27.10.2022.
8,0
18. 12. 2022
čep "pod komínem"
Tak tohle mi sedlo, kyselé je to parádně a rebarbory jak na rebarborovém koláči, ochutnáno 4.5.2022.
7,0
18. 12. 2022
čep "pod komínem"
Lehký čokoládovo-kávový stout, velmi dobře pitelný, ochutnáno 4.5.2022.
7,0
18. 11. 2022
čep "pod komínem"
Hazy NEIPA, pojmenovaná po naší milé sládkové, lepší tečku nevymyslíš, ochutnáno 10.2.2022.
8,0
18. 11. 2022
čep "pod komínem"
Výborná APA z tanku s parádní chutí zázvoru, to se na zimu vyplatí proti chřipce, ochutnáno s Tami 10.2.2022 a znova 4.5.2022.
7,0
18. 11. 2022
čep "pod komínem"
Méně pražený, jemný ležák, překvapivě s trochou Sabra, rovnou z tanku, moc fajn, dobře se pije, ochutnáno s Tami 10.2.2022.
8,0
18. 11. 2022
čep "pod komínem"
Brutka s nádechem grepu, s Tami rovnou z tanku, ochutnáno 10.2.2022.

Diskuze