Genius noci, Lomnice

Nově na BeerWeb 
recenze: pivo
Poděbradský Zdroj IPA 14°
Medová barva, krémová stabilní pěna, kroužkující na sklenici ...
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
Raven Limeberry - Sour Ale
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2025)
recenze: pivo
Brtník 12°
Fajnový ležák, měděné barvy s hustou stabilní pěnou, pivo má ...
hodnocení: podnik
Němý Medvěd - Brloh Barbecue Mělník
Moderní prostředí, ochotná obsluha a dost dobré pivo, čepované i v lahvích.
recenze: pivo
Mazák Kyjograf 11°
Fajnový ejlík s krémovou stabilní pěnou, říz střední, plnost ...
nový pivovar
hodnocení: podnik
Barunka Speciál Bar, Ostrava
Ochutnáno: 32 druhů piv (12 x návštěva)(2022)(2023)(2024)(2025)
komentář: pivovar
anonym
Jadrníček, Náměšť na Hané
Je to 100% pravda..Pivo nedozrale..A kvalita sla do kopru...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
pivovar Genius noci, Lomnice
minipivovar
Rok vzniku: 2017
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: nám. Palackého 330, 67923 Lomnice
Webové stránky
e-mail: chcipivo@geniusnoci.cz
Telefon: 605 165 058, 777 002 451
Kontaktní osoba: Ivo Pavliš
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Na geniálním místě blízko Brna se nachází budova starého panského pivovaru z dob tak dávných, že se o jeho vzniku ani v archivu nelze dočíst (asi 1558). Žijí v něm, krom jiných členů rodiny, dva nadšenci, kteří chtějí obnovit slávu pivovaru a podělit se o jeho nezapomenutelného ducha se zbytkem světa. Usilovná práce byla odměněna v závěru roku 2017, kdy bylo opět možno ochutnat lomnické pivo.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
5. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 19.10.2019 s panem sládkem v pivovaru.
8,0
5. 2. 2020
čep "pod komínem"
Ochutnáno 19.10.2019 s panem sládkem v pivovaru a moc dobrá desítka!
5,0
29. 6. 2018
čep "v ráji pivaře"
Obyčejná solidně chmelená desítka. Bohužel se stopou másla. Prazdnejsi a lehce tahá do kysela

Diskuze