Energon, Obořiště

66%
14 hodnocení
8 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
nové pivo
nový pivovar
nový pivovar
hodnocení: podnik
Hospoda U Sudu, Jihlava
Na to, že to byl můj 400. navštívený pivovar, tak nic moc. Prostředí nic moc a pivo mizerné...
hodnocení: podnik
Restaurace U Šumavy
Prostředí není nijak honosné, někomu se líbit nemusí, ale mě ...
hodnocení: podnik
Pivovarský Hostinec Heřman, Vladislav
Celkem hezká pivovarská hospůdka, slečna to sice čepuje na etapy, ale pít se to dá.
komentář: pivovar
anonym
U Tří růží, Praha
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, ...
komentář: pivo
anonym
Libáňský Dukát 12°
Libášký dukát jsem dostal v sobotu odpoledne,jednu třetinu j ...
komentář: pivovar
U Přeška, Přeštice
Po ochutnání většiny produkce pivovaru mohu tvrdit, že piva ...
recenze: pivo
Moritz 10°
Docela dobrá desítka, zakalená, celkem dost chmelová, možná ...
nový podnik: restaurace
recenze: pivo
Marlene IPA 15°
Na IPA je pivo tmavé - bronz. Rozhodně není Pale. Pěna je ne ...
recenze: pivo
Kilián světlý ležák 12°
Sytá mírně naoranžovělá opálová barva. Pěna z PET nelze hodn ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
BuQičák
Řeknu to asi tak, pokud bych měl známkovat jak ve škole, tak ...
komentář: pivovar
anonym
Berko, Bernartice
Pá-So 18-22
novinka
Akciový pivovar Dalešice překročí 10 000 hl
V roce 2018 plánuje pivovar Dalešice výstav okolo 12 tisíc h ...
komentář: pivo
Plzeňská dvanáctka 12° ALE
Tož to se musíte zeptat pana Zykmunda proč svůj svrchně kvaš ...
novinka
Výlet za pivem: Krkonošká pivní stezka 2018
Nejhezčí partie Krkonoš a výborné pivo k tomu. To jsou lákad ...
pivovar Energon, Obořiště
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Obořiště 53, 262 12 Obořiště
Webové stránky
e-mail: penzion@novyrybnik.com
Telefon: 724 858 626, 318 523 562
Kontaktní osoba: Petr Králíček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivo vaříme v měděné pivní varně. Základními surovinami při výrobě piva jsou voda, český slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice. Při výrobě piva používáme klasický dvourmutový postup. Pivu necháváme patřičný čas na kvašení ve spilce a následně mladé pivo dokvašuje a zraje minimálně měsíc v ležáckém sklepě. Dosáhneme tak při servírování piva Baštýř zakulacené chuti, dobré pitelnosti, příjemného řízu a husté trvanlivé pěny. Výčep v restauraci je přímo napojen na pivovarské ležácké tanky.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

6,7
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 7
Dobrá IPA, ochutnaná 10.12.2016 v pivovaru Energon v Obořišti.
5,4
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý, višní ochucený ležák, ochutnaný 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti.
6,9
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobré pšeničné pivo, ochutnané 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti.
6,8
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobrý světlý ležák, sladové chuti, ochutnaný poprvé 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti a 10.12.2016 tamtéž.
5,1
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobré světé výčepní pivo, ochutnané 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti, který se tak stal mým 82. navštíveným pivovarem.
6,2
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý tmavý ležák, karamelové chuti, ochutnaný 19.7.2013 a 10.12.2016 v pivovaru Energon v Obořišti.
7,0
12. 10. 2016
čep "pod komínem"
7,0
12. 10. 2016
lahvové
6,0
12. 10. 2016
lahvové
6,0
12. 10. 2016
lahvové
8,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze