Energon, Obořiště

66%
14 hodnocení
8 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Svatovar 14° Pale Ale
Ochutnáno - První soukromý pivovar společenský - Lipník nad Bečvou (2018)
hodnocení: pivo
Svatovar speciál 13°
Ochutnáno - První soukromý pivovar společenský - Lipník nad Bečvou (2018)
hodnocení: pivo
Svatovar světlý 12°
Ochutnáno - První soukromý pivovar společenský - Lipník nad Bečvou (2018)
komentář: pivovar
anonym
recenze: pivo
Nachmelená Opice Ležák 11°
Průměrnější pivo, ne moc zajímavé jak vůní tak chutí. Docela dost sladká.
recenze: pivo
Raven El Dorado IPA
Vůně je ovocná bomba! Připomíná asi nejvíce multivitamín. Pr ...
recenze: pivo
Hospodář 11°
Příjemné, chuťově intenzivní pivo, dosti hutné, ale zároveň stále pitelné.
hodnocení: podnik
pivotéka Muž přes palubu! Olomouc
Pivotéka s velkým výběrem všemožných lahvových piv, ale i ji ...
komentář: pivo
anonym
nový pivovar
hodnocení: podnik
Good Beer Club, Olomouc
Pěkné, "nóbl" prostředí, vynikající piva, příjemný personál. Ceny oproti konkurenci trochu vyšší.
komentář: pivo
anonym
Zubr Grand
Nemá chybu , asi proto vítězí !
novinka
Hodnocení piva v hospodách
Před letošní pivní sezónou přicházíme na BeerWeb s novinkou, ...
novinka
Chmeľ z Petrovca
Sústava Petrovec vkladá všetky sily, aby Petrovec znovu zavá ...
komentář: pivovar
Ferdinand, Benešov
Hurá mají i bezlepek.
novinka
NOVÉ Pivní styly: sklo, teplota, barva
Výklady pivních stylů jsme nově doplnili o údaje barvy piva ...
komentář: podnik
anonym
restaurace a bar Hotel Palace Cinema, Jíloviště
doporučuji tento 4* hotel, který disponuje 15 dvoulůžkovými ...
komentář: pivo
anonym
Liblický Flamendrák
Nojo, jenomže zelené pivo bez chemie nevyrobíte :-/ není př ...
pivovar Energon, Obořiště
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Obořiště 53, 262 12 Obořiště
Webové stránky
e-mail: penzion@novyrybnik.com
Telefon: 724 858 626, 318 523 562
Kontaktní osoba: Petr Králíček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivo vaříme v měděné pivní varně. Základními surovinami při výrobě piva jsou voda, český slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice. Při výrobě piva používáme klasický dvourmutový postup. Pivu necháváme patřičný čas na kvašení ve spilce a následně mladé pivo dokvašuje a zraje minimálně měsíc v ležáckém sklepě. Dosáhneme tak při servírování piva Baštýř zakulacené chuti, dobré pitelnosti, příjemného řízu a husté trvanlivé pěny. Výčep v restauraci je přímo napojen na pivovarské ležácké tanky.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

6,7
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 6, celkový dojem: 7
Dobrá IPA, ochutnaná 10.12.2016 v pivovaru Energon v Obořišti.
5,4
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý, višní ochucený ležák, ochutnaný 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti.
6,9
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 8, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobré pšeničné pivo, ochutnané 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti.
6,8
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobrý světlý ležák, sladové chuti, ochutnaný poprvé 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti a 10.12.2016 tamtéž.
5,1
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobré světé výčepní pivo, ochutnané 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti, který se tak stal mým 82. navštíveným pivovarem.
6,2
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý tmavý ležák, karamelové chuti, ochutnaný 19.7.2013 a 10.12.2016 v pivovaru Energon v Obořišti.
7,0
12. 10. 2016
čep "pod komínem"
7,0
12. 10. 2016
lahvové
6,0
12. 10. 2016
lahvové
6,0
12. 10. 2016
lahvové
8,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze