Baštýř

62%
31 hodnocení
23 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Black Bandit
Plné, ale jinak vlastně jenom takové sladké tmavé pivo. Velké zklamání!
hodnocení: pivo
Gauner IPA
Solidní IPA. Nikoliv nějak extra hořká, nicméně to možná více odpovídá stylu.
recenze: pivo
Hoppy Whale# 4 13°
Móc dobrá šťavnatá NEIPA, krásně krémová s hustou pěnou, ulp ...
hodnocení: podnik
Twinberg
Trošku zastrčená pivovarská hospůdka, ale prostředí a obsluha v pohodě a pivo opravdu moc dobré.
hodnocení: pivo
Easy Hazy 9° Cream ALE
Další moc dobré letní napití Summer Cream ALE, osvěžující, plný ovoce.
recenze: pivo
Frida - Hazy APA 11°
Tohle je parádní krémová Hazy APA s krémovou, stabilní pěnou ...
recenze: pivo
Albert - světlé výčepní 10°
Velmi dobře vyvážené pivo, zlatá barva, hustá pěna, střední ...
komentář: pivovar
anonym
Huhňák
Konečně pivo, které chutná jako pivo a ne jako politura na ř ...
komentář: podnik
anonym
Pivnice Kotva
Navštívil jsem pivnici Kotva v Klatovech a musím smeknout : ...
hodnocení: podnik
restaurace U Krále Ječmínka, Bílovec
Hezké prostředí, milá obsluha, ale piva bohužel nic moc.
hodnocení: podnik
Koliba U Tří králů, Prostějov
Stylovka na sídlišti, ochotná obsluha, jídla za příznivé ceny, piva průměrná.
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Asi před rokem mě zaujala ta všudypřítomná senzační reklama ...
komentář: pivo
anonym
Bertold Nealko
Jsem moc ráda , že to někdo vidí je jako já. Také si myslím ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Nemá chybu,vždycky se na něj těším.
nový pivovar
komentář: články
anonym
NEIPA
Měl jsem možnost ochutnat NEIPA z kašperskohorského pivovaru ...
nový podnik: restaurace
nový podnik: pivnice
komentář: pivo
anonym
California Ale 12°
Výborné za 10 bodou
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
pivovar Baštýř
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Obořiště 53, 262 12 Obořiště
Webové stránky
e-mail: penzion@novyrybnik.com
Telefon: 724 858 626, 318 523 562
Kontaktní osoba: Petr Králíček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivo vaříme v měděné pivní varně. Základními surovinami při výrobě piva jsou voda, český slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice. Při výrobě piva používáme klasický dvourmutový postup. Pivu necháváme patřičný čas na kvašení ve spilce a následně mladé pivo dokvašuje a zraje minimálně měsíc v ležáckém sklepě. Dosáhneme tak při servírování piva Baštýř zakulacené chuti, dobré pitelnosti, příjemného řízu a husté trvanlivé pěny. Výčep v restauraci je přímo napojen na pivovarské ležácké tanky.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,8
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobrý světlý ležák, sladové chuti, ochutnaný poprvé 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti a 10.12.2016 tamtéž.
5,1
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobré světé výčepní pivo, ochutnané 19.7.2013 v pivovaru Energon v Obořišti, který se tak stal mým 82. navštíveným pivovarem.
6,2
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý tmavý ležák, karamelové chuti, ochutnaný 19.7.2013 a 10.12.2016 v pivovaru Energon v Obořišti.
7,0
12. 10. 2016
čep "pod komínem"
7,0
12. 10. 2016
lahvové
6,0
12. 10. 2016
lahvové
6,0
12. 10. 2016
lahvové
8,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze