Energon, Obořiště

65%
24 hodnocení
16 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Haka ale 9
na osvěžující cyklopivo celkem slušné. Ochutnáno 14.7.2024 v rámci TdB
nové pivo
hodnocení: pivo
Splávek APA 11°
Velmi solidní a vyvážená APA s osvěžujícím vyzněním. Ochutná ...
nový podnik: restaurace
hodnocení: pivo
Splávek New England IPA 14°
Příliš neodpovídá stylu, je ulepená, není svěží ani citrusová. Ochutnáno 14.7.2024 v rámci TdB
komentář: pivovar
Pivovar Choceň (Splávek)
Točí to v nádražce v Pardubicích a asi i jinde. Vaří to v Ch ...
nové pivo
nový podnik: restaurace
nový podnik: pivnice
hodnocení: podnik
Bledý Úsvit
Ochutnáno: 63 druhů piv (58 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Psí kusy - HoppyDog pub, Ostrava
Ochutnáno: 96 druhů piv (32 x návštěva)(2019)(2020)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Andělský pivovar
Hezké prostředí dobré jídlo i pivko, obsluha ochotná
komentář: články
anonym
pozvánka na Fábulův festival minipivovarů
FÁBULA JE UŽ DÁVNO ZRUŠENÝ. ODHADEM 4 ROKY? TAK UŽ HO KONEČNĚ VYMAŽTE Z INTERNETU. JE TO TRAPNÉ.
recenze: pivo
Aecht Schlenkerla Rauchbier - Märzen 13°
Barva tmavě hnědá rubínová a krásná krémová pěna ulpívající ...
recenze: pivo
Dvanda
Štiplavé, kyselejší ale moc potěší hlavně v přední části úst, do hrdla chuť už nedojde
komentář: pivovar
anonym
Agent, Olešnice
Nomen omen. Název Agent vystihuje jednání pana majitele. Svů ...
komentář: pivo
anonym
Argus 11° Nepasterizovaný
Produkt Arhus mohu jen stěží nazvat pivem
recenze: pivo
Němčická 10°
Lehká desítka ve vůni i chuti hodně obilná, taková specifická hanácká chuť:-).
komentář: pivovar
anonym
Moucha, Praha
po ochutnání a to dokonalém je hodnocení : - parodie na lež ...
komentář: pivo
anonym
Braník Mikoláš Aleš 10°
Vypil jsem 10 Braníku ležák alk.5.2% a nic,kdybych si dal 10 ...
komentář: pivo
Staropramen 10
Nevím proč ho nedají do trvalé produkce
pivovar Energon, Obořiště
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Obořiště 53, 262 12 Obořiště
Webové stránky
e-mail: penzion@novyrybnik.com
Telefon: 724 858 626, 318 523 562
Kontaktní osoba: Petr Králíček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivo vaříme v měděné pivní varně. Základními surovinami při výrobě piva jsou voda, český slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice. Při výrobě piva používáme klasický dvourmutový postup. Pivu necháváme patřičný čas na kvašení ve spilce a následně mladé pivo dokvašuje a zraje minimálně měsíc v ležáckém sklepě. Dosáhneme tak při servírování piva Baštýř zakulacené chuti, dobré pitelnosti, příjemného řízu a husté trvanlivé pěny. Výčep v restauraci je přímo napojen na pivovarské ležácké tanky.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze