Energon, Obořiště

65%
24 hodnocení
16 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
komentář: pivovar
anonym
Huhňák
Ostrava - Přívoz Svatováclavská slavnost 2023. Výborná hořká čepovaná světlá dvanáctka. Doporučuji.
komentář: články
anonym
NEIPA
Mě osobně tato piva nechutnají. Mám raději vícestupňové, ale klasické pivo.
hodnocení: pivo
nový pivovar
nový pivovar
recenze: pivo
Samson tmavý ležák 11°
Tmavé pivo karamelovo-kávové chuti. Chuť spíše sladší, hořk ...
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Kalich 11°
Ochutnáno restaurace Bremen Jirkov. Velmi dobré
komentář: pivo
anonym
Aero Bravo 12° APA
Barva 8,5.. Vůně 8, pitelnost 7,5. Celkově 8/10. Hořká hut ...
recenze: pivo
Shovel světlé 12°
Podobná nepříjemná travní pachuť jako u jedenáctky, ale naví ...
recenze: pivo
Scat světlé 11°
Poměrně dost tmavá světlá jedenáctka, lehce pražené tóny jso ...
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
Stračena Pub
Ochutnáno: 7 druhů piv (4 x návštěva)(2022)(2023)
hodnocení: podnik
Barunka Speciál Bar, Ostrava
Ochutnáno: 18 druhů piv (6 x návštěva)(2022)(2023)
hodnocení: podnik
Psí kusy - HoppyDog pub, Ostrava
Ochutnáno: 52 druhů piv (19 x návštěva)(2019)(2020)(2023)
komentář: pivovar
anonym
Dědkův mlýn, Unhošť
Chuť shnilého ovoce, podivně máslová, letělo rovnou do výlevky
komentář: pivovar
anonym
Agent, Olešnice
Pivovar vaří dle mého názoru průměrné pivo, obsluha zákazník ...
pivovar Energon, Obořiště
minipivovar
Rok vzniku: 2013
Česká republika
Kraj: Středočeský kraj
Adresa: Obořiště 53, 262 12 Obořiště
Webové stránky
e-mail: penzion@novyrybnik.com
Telefon: 724 858 626, 318 523 562
Kontaktní osoba: Petr Králíček
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Pivo vaříme v měděné pivní varně. Základními surovinami při výrobě piva jsou voda, český slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice. Při výrobě piva používáme klasický dvourmutový postup. Pivu necháváme patřičný čas na kvašení ve spilce a následně mladé pivo dokvašuje a zraje minimálně měsíc v ležáckém sklepě. Dosáhneme tak při servírování piva Baštýř zakulacené chuti, dobré pitelnosti, příjemného řízu a husté trvanlivé pěny. Výčep v restauraci je přímo napojen na pivovarské ležácké tanky.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
30. 1. 2016
čep "pod komínem"
Ochutnáno 22.1.2016
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"
9,0
11. 10. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze