Diskuze k pivu

Nažhavená čertice 13°

řazeno podle času  seřadit podle vláken
Nařhavená čertice
Typický příklad toho, když se někdo pustí do experimentů a postupuje způsobem vysypu tam pytel chilli a snad to vyjde. Pivo je příliš pálivé bez jakéhokoli cutu pro věc. Pokud bych chtěl pálivou pusu, dal bych si raději např. chilli con carne. Pivo by jistě bylo zajímavější, kdyby si ten co to míchal více pohrál s vyváženosí pálení a chuti. Ladění a vyvážení chuti je výsostná disciplína a je zjevně vidět, že jí nemůže dělat každý.
7. 8. 2024 16:17:08 anonym Reagovat  piktogram reakce k příspěvku
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: podnik
Hotel Svatý Hubert
Pěkné prostředí, dobré jídlo a i pivo.
recenze: pivo
Kazatel - světlý ležák 11°
Zlatá jasná barva, bohatá, stabilní kroužkující pěna, slabší ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Proud jsem vyzkoušel poprvé loni v létě a postupem času vytl ...
recenze: pivo
Kocour IPA Samurai 14°
Fajnová IPA, lehce zakalená, krémová stabilní pěna, kroužkuj ...
recenze: pivo
Pojistka APA 12°
Dobrá APA, jemně zakalená, medově zlatá s bohatou stabilní p ...
komentář: pivovar
anonym
Líšeňský pivovar, Brno
Včera 7.9 jsem byl na zelném trhu v Brně kde jste měli stáne ...
hodnocení: podnik
Zbraslavský kozí chlívek
Obyčejná pivovarská zahrádka s ochotnou obsluhou.
komentář: pivovar
anonym
Svijany
Lepší je vypít vodu z hajzlu, než tyto chemické hokusy pokus ...
nový pivovar
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Staročech Premium
Škoda že ho nedávají do sudu.
nový podnik: pivnice