Diskuze k pivu

Nažhavená čertice 13°

řazeno podle vláken  seřadit podle času
Nařhavená čertice
Typický příklad toho, když se někdo pustí do experimentů a postupuje způsobem vysypu tam pytel chilli a snad to vyjde. Pivo je příliš pálivé bez jakéhokoli cutu pro věc. Pokud bych chtěl pálivou pusu, dal bych si raději např. chilli con carne. Pivo by jistě bylo zajímavější, kdyby si ten co to míchal více pohrál s vyváženosí pálení a chuti. Ladění a vyvážení chuti je výsostná disciplína a je zjevně vidět, že jí nemůže dělat každý.
7. 8. 2024 16:17:08 anonym Reagovat  piktogram reakce k příspěvku
Nově na BeerWeb 
komentář: pivovar
anonym
Plzeňský Prazdroj
Vaše pivo je fajn a vždycky mi chutnalo pak mi jednou přišlo ...
hodnocení: podnik
Kolínská bouda
Navštíveno v 12/25
hodnocení: podnik
Ochutnávková pivnice a minipivotéka, Brno
Ochutnáno: 26 druhů piv (11 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Malt Worm - pivnice
Ochutnáno: 226 druhů piv (40 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
nový pivovar
recenze: pivo
Cloudy Vanilla 14° NEIPA
Krémová, šťavnatá NEIPA s bohatou, stabilní pěnou, slaboučký ...
recenze: pivo
Oatcore Cream IPA 12°
Krémové, plné, nasládlé s krémovou stabilní pěnou, slabším ř ...
recenze: pivo
Klostermann polotmavý ležák
smetanově krémová pěna po ustálení roztrhaná ale držící, bar ...
komentář: pivo
anonym
Garp 432 APA 12,8°
Vysoce návykový, ukrutně pitelný a ve všech směrech dospělý pivo.