Browar Waszczukowe, Czarna Białostocka

65%
2 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
hodnocení: pivo
nové pivo
hodnocení: pivo
nové pivo
nový pivovar
nové pivo
hodnocení: podnik
Pivovar Tahoun
Moderní prostředí, mladá ochotná obsluha, dobré jídlo a neméně dobré pivo.
recenze: pivo
Tahoun 12°
Trošku tmavší zlatá barva, krásná krémová stabilní pěna, stř ...
komentář: pivo
anonym
California Ale 12°
Výborné za 10 bodou
recenze: pivo
TVARG ležák 11°
Zlatá barva, skalnatá pěna, slaboučký říz, plnost těla velmi ...
komentář: pivo
anonym
Kachelmann 8° Classic
more pivo kachelmann je úžasné pivo, nech sa ti darí
recenze: pivo
Mazák Chmelodrom NEIPA 15°
Další parádní NEIPA od Mazáka, mírně zakalená s bohatou stab ...
komentář: pivo
anonym
MAUS Redlight Apa 13%
Dostal jsem ho, tak mi nebylo líto, polovinu plechovky vylít ...
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Špatně jsem zareagoval pivo hnusné !!!!!
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Máš pravdu PŘEDRAŽENÝ (LEŽÁK)
nový pivovar
hodnocení: podnik
restaurace Řemeslný pivovar Garp, Bakov nad Jizerou
Hezký výčep s venkovním posezením, ochotnou obsluhou a spoustou dobrých piv.
hodnocení: podnik
Restaurace Pivovarský dům Poupě
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva )(2022)(2023)(2024)
pivovar Browar Waszczukowe, Czarna Białostocka
minipivovar
Rok vzniku:
Polsko
Vojvodství: Podleské
Adresa: ul. Fabryczna 34A, 16-020 Czarna Białostocka
Webové stránky
e-mail:
Telefon: 503 024 130
Zadal: Pivomilec
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Mikropivovar.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
30. 7. 2023
lahvové
Zajímavá temná plná chuť. Ovocné tóny se postupně prosazují s alkoholovou silou. Ve výsledku krásně kulatý hrejivy dojem
5,0
17. 10. 2019
lahvové
Ochutnáno v polském Řešově, má jít o Red American IPA, ale spíše Amber Ale vystavěný na karamelových a pražených sladech, v chuti i káva a tmavá chlebová kůrka, následuje vyšší ovocně pryskyřičná hořkost. Přechod od připálené sladkosti do drsnější hořkosti je v chuti výrazný. Za mě jen průměr.

Diskuze