Browar Waszczukowe, Czarna Białostocka

65%
2 hodnocení
2 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Tambor April Stout
Tmavé pivko Stout s krémovou rychle opadající pěnou slabou p ...
hodnocení: pivo
Tambor 12 Vídeňský ležák
Polotmavá Vídeň s kroužkující pěnou středním řízem bez výraz ...
hodnocení: pivo
Tambor světlý ležák 11° nefiltrovaný
Přiznám že ta jejich desítka mi chutnala víc. Pivo se stejno ...
hodnocení: podnik
pivnice Tambor, Dvůr Králové
No pivnice taková obyč ale hlavně ochotný a vstřícný pán kte ...
hodnocení: podnik
Palouk
Ochutnáno: 39 druhů piv (21 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Kurnik Šopa Hospoda, Ostrava - Poruba
Ochutnáno: 239 druhů piv (60 x návštěva)(2020)(2021)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
recenze: pivo
Záviš 12°
Zlatavý mok čiré barvy s krémovou pěnou ulpívající na skleni ...
nový pivovar
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
recenze: pivo
Keprník 12°
Jasná zlatá barva, krémová pěna, silný říz, střední plnost b ...
komentář: pivovar
anonym
První soběšický pivovar, Brno
Docela dobrá jedenáctka. Tím ale klady končí. Protože mi doc ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
nový pivovar
nový podnik: restaurace
nový podnik: pivnice
pivovar Browar Waszczukowe, Czarna Białostocka
minipivovar
Rok vzniku:
Polsko
Vojvodství: Podleské
Adresa: ul. Fabryczna 34A, 16-020 Czarna Białostocka
Webové stránky
e-mail:
Telefon: 503 024 130
Zadal: Pivomilec
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Mikropivovar.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,0
30. 7. 2023
lahvové
Zajímavá temná plná chuť. Ovocné tóny se postupně prosazují s alkoholovou silou. Ve výsledku krásně kulatý hrejivy dojem
5,0
17. 10. 2019
lahvové
Ochutnáno v polském Řešově, má jít o Red American IPA, ale spíše Amber Ale vystavěný na karamelových a pražených sladech, v chuti i káva a tmavá chlebová kůrka, následuje vyšší ovocně pryskyřičná hořkost. Přechod od připálené sladkosti do drsnější hořkosti je v chuti výrazný. Za mě jen průměr.

Diskuze