Brněnský minipivovar Richard, Brno

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Andechser Spezial Hell - Světlý ležák
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2025)
hodnocení: pivo
Sibeeria Evolution #009 - Pale Ale 13°
Ochutnáno - Malt Worm - Brno (2025)
hodnocení: pivo
Funfar - Světlý ležák
Ochutnáno - Craft Beer Bottleshop & Bar - Brno (2025)
recenze: pivo
New Dog on The Hop: Dolcita & YCH 303 NEIPA 14°
Fakt dobrá NEIPA s jemnou krémovou texturou, hustou stabilní ...
recenze: pivo
Chinook Pale ALE 11°
Jemně zakalená APA s bohatou stabilní pěnou, kroužkující na ...
recenze: pivo
Holendr IPA 14°
Tmavší zlatá barva, krémová, hustá, stabilní pěna, střední ř ...
komentář: podnik
anonym
Restaurace Pod Hradem
Vynikající kuchyně a dobré vlastní pivo.
hodnocení: podnik
restaurace Líšeňský pivovar, Brno
Ochutnáno: 15 druhů piv (4 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
F. A. Bar - ORANŽOVÁ
Ochutnáno: 214 druhů piv (30 x návštěva)(2023)(2024)(2025)
hodnocení: podnik
restaurace Holendr, Valašské Meziříčí
Zvenku nic moc, ale uvnitř pěkná pivovarská pivnice, s milou ...
komentář: pivo
anonym
Holba Keprník
Ze zvedavosti 30.10.25 skusil a uz nikdy vice.To i Krusovice jsou kralovske oproti teto brecce.
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
To nemá s pivem nic společného!Přirovnám to k ředidlu.Škoda ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Kamenice nad Lipou
V pivovaru v Kamenici, máte to kousek. Jinak ve Flopu Jana V ...
pivovar Brněnský minipivovar Richard, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2004
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Ríšova 12, 641 00 Brno - Žebětín
Webové stránky
e-mail: pivovar@pivo-richard.cz
Telefon: 777 845 371, 773 400 533
Kontaktní osoba: Mlaskačová Monika
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Richard v Žebětíně je minipivovar, který vaří nefiltrované a nepasterizované pivo ze skutečného sladu a chmele, nikoli průmyslových extraktů. Cílem tohoto pivovaru je vařit vynikající pivo, které má svou nezaměnitelnou chuť. Tomu je podřízen celý proces od nákupu těch nejkvalitnějších surovin až po precizní dohled zkušených sládků nad celým procesem. Stálý sortiment obsahuje pět druhů piv, ale protože je vaření piva opravdu baví, připravují v průběhu roku limitované řady speciálů.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
7. 12. 2016
lahvové
5,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Taková rozharašená nevyladěná IPA, v chuti karamelové a citrusové tóny, vyšší ne úplně příjemná hořkost, žádná lahoda se nekonala.
5,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Takové umělé a chemické.
7,0
20. 10. 2015
čep "pod komínem"
Dobrý ochucený ležák, moje první meruňkové pivo. Bylo zajímavé a dobře pitelné, ochutnáno 5.5.2013 v Žebětíně v pivovaru U Richarda, který se tak stal mým 72.navštíveným pivovarem.
6,0
20. 10. 2015
čep "pod komínem"
Dobré pšeničné pivo, ochutnané 4.5.2013 při slavnostech v Brně.
6,0
5. 9. 2015
čep "pod komínem"
3,0
4. 9. 2015
čep "pod komínem"
Ještě před 2 lety bych dal 8-9, bylo to vyborné pivo. Teď zápasí s prý s kvasnicemi a je tam výrazný posun směrem dolů.
5,0
4. 8. 2015
čep "pod komínem"
7,0
19. 7. 2015
čep "v ráji pivaře"
Dobře uvařené pivo. Od pšeničného piva očekávám výraznější pšeničnou chuť.
5,0
20. 2. 2015
čep "pod komínem"
7,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Dobrý medový speciál, ochutnaný 7.5.2013 v restauraci U Richarda v Brně.
6,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Celkem dobrý ochucený višňový ležák, ochutnaný 5.5.2013 v Žebětíně v pivovaru U Richarda.
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Velmi dobrý tmavý ležák doplněný prohlídkou pivovaru s panem sládkem 5.5.2013.

Diskuze