Brněnský minipivovar Richard, Brno

Nově na BeerWeb 
hodnocení: podnik
restaurace Pivovar Prokopák
Hezká hospúdka, ale malá, lidé čekající na místo? Ale jinak pohoda, obsluha, pivko i jídlo dobré.
hodnocení: pivo
Svatý Martin 13°
Silnější pivko s příjemnou hořkostí.
hodnocení: pivo
Dlouhá Noc 23°
Tohle je chuťovka, Stout s praženými tóny a chutí hořké čokolády, dost dobré
hodnocení: pivo
Generál 14°
Silnější pivo citrusových tónů a výraznější hořkosti.
recenze: pivo
Bedřichova dvanáctka světlá
Vypadá nádherně, kalné až do medové barvy. Mírná vůně a plné ...
recenze: pivo
Markrabě - tmavý ležák 13°
Podle barvy velmi světlé černé pivo, spíše polotmavé, vůně a ...
recenze: pivo
Kryštof - světlý ležák 11°
Velmi výrazné aroma chmele, ale nepříliš příjemné - jarové, ...
komentář: pivo
anonym
Zlatopramen 11°
Zajimalo by me,jak po Vasi "inovaci lahve+vicka" lze pivo ot ...
hodnocení: podnik
Beerhouse U Tomana, Brno
Moc krásný moderní podnik se vstřícnou a ochotnou obsluhou a dost dobrým pivem
komentář: pivovar
Melichárek, Horka nad Moravou
Pivovar již několik let uzavřen. Bude se prodávat i zařízení ...
hodnocení: podnik
Restaurace U Kače - Řemeslný pivovar Dubňák
Ochotná obsluha, dobré jídlo a průměrné pivo
komentář: pivovar
anonym
Proud (Elektrárna), Plzeň
Vyzkoušeno (zdarma "bonus" k nákupu v Albertu). Prostě shit, dobré tak na topení vos.
komentář: pivovar
anonym
1. karlštejnský mikropivovar
10% zázvorová: zázvor přebíjí ostatní chutě a skrývá pivní v ...
komentář: podnik
anonym
Blackdog Bar&Grill, Beroun
Chic burger v sobotu 2.11. vynikajici. Dnes totez jidlo siln ...
nový podnik: restaurace
pivovar Brněnský minipivovar Richard, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2004
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Ríšova 12, 641 00 Brno - Žebětín
Webové stránky
e-mail: pivovar@pivo-richard.cz
Telefon: 777 845 371, 773 400 533
Kontaktní osoba: Mlaskačová Monika
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Richard v Žebětíně je minipivovar, který vaří nefiltrované a nepasterizované pivo ze skutečného sladu a chmele, nikoli průmyslových extraktů. Cílem tohoto pivovaru je vařit vynikající pivo, které má svou nezaměnitelnou chuť. Tomu je podřízen celý proces od nákupu těch nejkvalitnějších surovin až po precizní dohled zkušených sládků nad celým procesem. Stálý sortiment obsahuje pět druhů piv, ale protože je vaření piva opravdu baví, připravují v průběhu roku limitované řady speciálů.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

5,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Takové umělé a chemické.
7,0
20. 10. 2015
čep "pod komínem"
Dobrý ochucený ležák, moje první meruňkové pivo. Bylo zajímavé a dobře pitelné, ochutnáno 5.5.2013 v Žebětíně v pivovaru U Richarda, který se tak stal mým 72.navštíveným pivovarem.
6,0
20. 10. 2015
čep "pod komínem"
Dobré pšeničné pivo, ochutnané 4.5.2013 při slavnostech v Brně.
6,0
5. 9. 2015
čep "pod komínem"
3,0
4. 9. 2015
čep "pod komínem"
Ještě před 2 lety bych dal 8-9, bylo to vyborné pivo. Teď zápasí s prý s kvasnicemi a je tam výrazný posun směrem dolů.
5,0
4. 8. 2015
čep "pod komínem"
7,0
19. 7. 2015
čep "v ráji pivaře"
Dobře uvařené pivo. Od pšeničného piva očekávám výraznější pšeničnou chuť.
5,0
20. 2. 2015
čep "pod komínem"
7,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Dobrý medový speciál, ochutnaný 7.5.2013 v restauraci U Richarda v Brně.
6,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Celkem dobrý ochucený višňový ležák, ochutnaný 5.5.2013 v Žebětíně v pivovaru U Richarda.
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Velmi dobrý tmavý ležák doplněný prohlídkou pivovaru s panem sládkem 5.5.2013.

Diskuze