Brněnský minipivovar Richard, Brno

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Kladenský ležák 12°
Ta hořkost super....
hodnocení: pivo
jz
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
hodnocení: podnik
restaurace Říčanský pivovar
Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha. Nabízí degustační prkénko
hodnocení: podnik
Zájezdní hostinec Černokostelecký pivovár
Hezké stylové prostředí s dobrými pivo na čepu. Velice dobrá ...
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar Brněnský minipivovar Richard, Brno
minipivovar
Rok vzniku: 2004
Česká republika
Kraj: Jihomoravský kraj
Adresa: Ríšova 12, 641 00 Brno - Žebětín
Webové stránky
e-mail: pivovar@pivo-richard.cz
Telefon: 777 845 371, 773 400 533
Kontaktní osoba: Mlaskačová Monika
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Richard v Žebětíně je minipivovar, který vaří nefiltrované a nepasterizované pivo ze skutečného sladu a chmele, nikoli průmyslových extraktů. Cílem tohoto pivovaru je vařit vynikající pivo, které má svou nezaměnitelnou chuť. Tomu je podřízen celý proces od nákupu těch nejkvalitnějších surovin až po precizní dohled zkušených sládků nad celým procesem. Stálý sortiment obsahuje pět druhů piv, ale protože je vaření piva opravdu baví, připravují v průběhu roku limitované řady speciálů.
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

7,0
20. 10. 2015
čep "pod komínem"
Dobrý ochucený ležák, moje první meruňkové pivo. Bylo zajímavé a dobře pitelné, ochutnáno 5.5.2013 v Žebětíně v pivovaru U Richarda, který se tak stal mým 72.navštíveným pivovarem.
6,0
20. 10. 2015
čep "pod komínem"
Dobré pšeničné pivo, ochutnané 4.5.2013 při slavnostech v Brně.
6,0
5. 9. 2015
čep "pod komínem"
3,0
4. 9. 2015
čep "pod komínem"
Ještě před 2 lety bych dal 8-9, bylo to vyborné pivo. Teď zápasí s prý s kvasnicemi a je tam výrazný posun směrem dolů.
5,0
4. 8. 2015
čep "pod komínem"
7,0
19. 7. 2015
čep "v ráji pivaře"
Dobře uvařené pivo. Od pšeničného piva očekávám výraznější pšeničnou chuť.
5,0
20. 2. 2015
čep "pod komínem"
7,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Dobrý medový speciál, ochutnaný 7.5.2013 v restauraci U Richarda v Brně.
6,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Celkem dobrý ochucený višňový ležák, ochutnaný 5.5.2013 v Žebětíně v pivovaru U Richarda.
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Velmi dobrý tmavý ležák doplněný prohlídkou pivovaru s panem sládkem 5.5.2013.

Diskuze